duminică, aprilie 10, 2011

O doza de fan ficuri noi


Peach29 mi-a trimis creatia ei proprie numita " Love without barriers "
Rezumatul : " Niciodata nu mi-am imaginat ca o vara ar putea insemna gasirea iubirii, o iubire fara margini, fara bariere in timp si spatiu. Dar nici nu mi-am imaginat ca acea iubire, odata gasita si gustata din plin, ar putea sa ma arunce in Iad. Pentru ca asta inseamna o viata fara El. Dar eu am luat decizia, si nu pot da inapoi. "
Acesta este blogul de pe care puteti sa va delectati cu povestea ei.


Miri mi-a trimis mai multe fan ficuri interesante.
1. " Cianura spre drumul din vis "
Rezumat: " Cyanide Ville se contureaza amenintator deasupra tinuturilor salbatice din Texas. Pentru Giulia, domeniul pare maret si interesant.
Dar in momentul in care paseste pragul noului ei camin, teribilele secrete din trecut, inchise in spatele zidurilor masive ies la iveala.
Ce se intampla cand il intalneste pe Damon Salvatore, un tip sexy si periculos din liceu ? Dar atunci cand umbrele din trecut devin tot mai proeminente?
In orasul creaturilor lacome de sange proaspat o femeie domneste absolut.
Isi va gasi Giulia adevarata identitate ? Vor reusi cei doi sa treaca peste furtunile provocate de ale lor personalitati? "

Aceasta poveste poate fi citita aici.

2. " Addictions " , fan fic tradus
Rezumat: " Cand viata Elenei Gilbert este istovita de vicii, va reusi cineva sa o salveze ? "
Aici gasiti fan ficul.

3. " Life through my eyes "
Rezumat : " Elena Gilbert este aparent o adolescenta obisnuita ce locuieste cu parintii ei intr-un cartier restrans.Nemaisuportand certurile din familie,aceasta se muta la matusa sa.Atunci cand situatia economica a familiei se schimba realizeaza ca s-a indragostit;si in viata ei au loc schimbari radicale. "
Aici puteti citi cele 13 capitole.

4. " Dreaming "
Rezumat : " Elena face o alegere; si il alege pe Damon, baiatul ochi de un verde mineral ca otrava sa ii fie alaturi. Problemele nu intarzie sa apara in Fell's Church.Odata cu aparitia lui Klaus, vietile tuturor sunt puse in pericol. Vor reusi sa lupte cu fortele de mari proportii? Va supravietui iubirea lor ? "
Aici gasiti cele 18 capitole scrise.


Theo, Criss si Andreea traduc un fan fic numit " She will be mine "
Rezumat: " Damon incearca sa o faca pe Elena sa se indragosteasca de el, dar Elena se intalneste cu Matt. Va reusi Damon? "
Primele 2 capitole le gasiti aici.

Lectura placuta si spor la scris.

Alexya

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!