vineri, aprilie 01, 2011

Fan ficuri noi de 1 aprilie :D


Nu este nicio gluma :)), chiar am de oferit o tava intreaga cu ficuri noi. Sper sa le savurati pe toate cu placere :).


Carinna a inceput sa scrie " Urmarile unui vis de scurta durata "
Rezumat: " Ce e mai rau intre a ramane fara prieteni sau fara el? Vanessa este o fata care a ramas fara ambele; de ce?Pentru ca si-a tradat cei mai buni prieteni, si in acelasi timp el a tradat-o. El a pacalit-o;a jucat-o pe degete doar pentru ca ea era prea naiva si prea indragostita de el.
Oare va putea Vanessa sa-si recupereze prietenii si sa reuseasca sa-l uite definitv?
Aici puteti gasi cele 5 capitole scrise pana acum, plus prolog.


Alison07 scrie fan ficul " O viata noua "
Rezumat: " Intr-o noapte toata viata ti se poate schimba. De la regina scolii, cea mai frumoasa si invidiata fata poti ajunge cu totul altceva. Ce se intampla cand el apare in viata lui Alison si o transforma in ceva in ce nu s-ar fi putut gandi vreodata ca va fi ? Cititi si veti afla. "
Primul capitol il puteti citi aici.


" Between love and passion " este scris de Emma
Rezumat: " - Sunt insarcinata.
Privirea lui Ian Somerhalder se opri brusc pe la jumatatea piciorului Emmei Redeye, punand capat aprecierii lascive a membrelor ei spendide. Isi ridica privirea spre chipul ei. Nu parea sa-si fi pierdut mintile, dar ori se intamplase acest lucru, ori nu auzise el bine.
- Poftim?
- Sunt insarcinata. "
Prologul+ primele 2 capitole le gasiti aici.


Natalie Rose scrie “I hate that I love you”
Rezumat: " E o poveste intre Cati si Alex, doi colegi care au fost foarte buni prieteni, dar incet, incet vor deveni iubiti. Bineinteles ca multi vor incerca sa ii desparta , iar secrete din trecutul lui Alex vor iesi la iveala.Dar cand iubesti treci peste toate obstacolele, nu? "
Cele 7 capitole asteapta sa fie citite de aici .


Katerina scrie " Only for you "
Rezumat: " În noaptea în care Rose a murit , Damon a făcut cea mai mare greșeală a vieții lui. Dar o greșeală fatală se poate transforma într-o iubire fatală…
Galina Petrova este verișoara lui Katherine , transformată de Klaus , îndrăgostit de ea. După ce este aproape ucisă , hotărește să fugă în Mystic Falls , unde îl întâlnește pe Damon și se îndrăgostește nebunește de el. Dar a lăsat în urmă , în New York, trei inimi : o inimă frântă , o inimă încărcată de vină și una încărcată de ură… Iar când cei crezuți morți își fac apariția , totul se schimbă. "
Aici gasiti primele 2 capitole .


Anda a inceput sa scrie " Lets sincronize lips "
Rezumat: " Bella, idealul feminin al secolului XXI, ajunge cu 130 de ani in urma( cum si unde, veti afla citind), unde il intalneste pe Edward. Desi prima impresie nu este una tocmai placuta, desi Edward crede ca i se joaca o farsa de prost gust, iar Bella crede ca se afla la un carnaval, desi Edward crede ca Bella este asuprita si obligata sa se imbrace ca un baiat, desi blugii ei erau ( va vine sa credeti? ) Calvin Klein, desi Edward nu crede o iota din banguielile ei despre trasurile care merg fara cai si pasarile de fier, poate viata lui, sau a ei, va iesi din tiparel timpului pentru a deveni o poveste universala, care nu tine cont de prejudiciile epocii, nici de convenientele manierelor... Totul se reduce la EL si EA... la TIMPUL potrivit, la LOCUL potrivit. "
Aici puteti citi prologul.


Andra mi-a trimis mai multe fan ficuri.
1. " O melodie ,o rapire si-o iubire "
Rezumat: " Un fanfic amestecat cu umor, dragoste si razunare insa aveti grija vor fi si cateva lacrimi. Cea mai buna prietena(Ana) a Bellei pleca cu inima franta si Bela incearca sa-si continuie
viata cu dorinta ca se va razbuna pe cel ce a facut asta Anei, ea intra intr-o trupa si de acolo totul se complica incat ajunge sa fie rapita alaturi de cel pe care trebuie sa se razbune. Daca are sansa sa fuga,va fugii sau va sta alaturi de el? "
Aici gasiti cele 20 de capitole scrise pana acum.

2. " Vampire Buff " , scris in parteneriat cu Dede
Rezumat: " Edward a lasat-o pe Bella in padure, inca cu veninul in sange. Bella cand se trezeste, vede o lume noua, sau cel putin asa crede ea, deoarece este vampir. Va place viteza si agilitatea
vampirilor? Pacat! Deoarece cand Isabella alearga provoaca “mici,, daune! Daca vede-ti animale zburand , inseamna ca ea a trecut pe langa voi!Ce se intampla cand ea descopera ca Edward a plecat cu tot cu fiica ei? Oare vampirul impiedicat si neindemanatic va reusii sa-si recapete cele doua iubiri ale vietii ei? "
Primele 4 capitole le gasiti aici.

3. " Shut up and come to the blackboard ", scris in parteneriat cu Michelle
Rezumat: " Bela nu crede ca e suficent de buna pentru Edward si-l roaga sa-o lase in pace si sa plece sperand sa fie cu un vampir ca el. Ce o sa se intample de-a lungul anilor cu dragostea lor? "
Primele 3 capitole le puteti citi aici.

4. " Family theapy Cullen style ", tradus de catre ea, Michelle, Alexa si Anca
Rezumat: " Esme si Carlisle hotarasc sa-si duca copii la terapie de familie la un phsiholog. Nici unul dintre ei nu este de acord dar trebuie sa-si asculte parintii . Doctorul nu stie insa ca ei sunt vampiri sau ca fratii ( A/J; E/R) formeaza perechi, stie doar de relatia lui Edward cu Bella. Ce se va intampla pe parcurs? Ce se va intampla cu phsihologul? Dar cu familia Cullen? "
Cele 3 capitole scrise le gasiti aici.

5. " Camping with Damon ", tradus in parteneriat cu Dede
Rezumat: " Stefan si Elena trebuie sa mearga la camping, dar Caroline(nou nascuta) intra in niste buclucuri, iar Stefan e obligat sa renunte la camping pentru a o ajuta pe Caroline. Cum Stefan nu vrea sa-i strice vacanta Elenei, el o trimite cu Damon. Toti stiti ce sentimente are Damon fata de Elena. Deci, acum e timpul sa va intrebati ce se va intampla in aceasta tabara, care pentru Elena va dura muuuult… "
Primul capitol il puteti citi aici.


Ultima scriitoare din seara asta, dar nu cea din urma este Theo, cu cele mai multe fan ficuri trimise.
1) " Îngerii Devin Demoni "
Rezumat: " Două capitole în care am încercat să văd lumea prin ochii lui Edward Cullen. O mică continuare "Midnight Sun" însă numai partea când Bella este muşcată de James "
Aici le puteti gasi.

2) " O Străină "
Rezumat: " Jessie Carter este o fată normală din România care termină la un liceu normal undeva într-un oraşel din România. Dar ce se face atunci când primeşte o bursă la New York la una dintre facultăţile de prestigiu? Aventurile se ţin lanţ, iar atitudinea ei îi aduce atât belele cât şi realizări! O poveste care vă va ţine cu sufletul la gură! " (Complet)
Link-ul povestii il gasiti aici.

3) " Stars Don't Die "
Rezumat: " Simplu, scurt şi la obiect: viaţa lui Alice Cullen înainte să îi întâlnească pe cei din familia Cullen. "
Cele 5 capitole le puteti citi aici.

4) " One Scary Happy Ending "
Rezumat: " Lucrurile par în regulă la un liceu de bogătaşi din Boston. Atât de în regulă pe cât le este permis. Totuşi ce se va întâmpla când tocilara liceului descoperă că profesorul de matematică este Vampir??? "
Aici gasiti cele 10 capitole.

5) " For Damon Salvatore Lovers " , tradus de ea, Sabina, Mariutza
Rezumat: " Damon este tipul hot plin de fiţe, dar atunci când o întâlneşte pe frumoasa Elena lucrurile se cam precipită! Pentru fanii "The Vampire Diaries" şi Elena Team "
Cele 35 de capitole care doresc citite, le gasiti aici.

6) " Don't Say You Don't Remember "
Rezumat: " Elena se sacrifică pentru toţi cei din Fells Church şi pleacă cu Elijah pentru a i se oferi lui Klaus, dar nu înainte de a-i spune lui Damon că îl iubeşte. În schimbul plecării ei Elijah le şterge amintirile cu ea tuturor celor din F.C.. Ce va face Damon fără iubita lui? Îşi va aminti el de existenţa Elenei? "
13 capitole sunt postate aici, pentru a le citi.


A trecut 1 aprilie pana ce am postat eu cele 16 FAN FICURI ( daca am numarat bine :)) ) . Ma bucur extrem de mult ca lumea inca mai scrie povesti noi. Mult succes in continuare, fetelor, si astept fan-ficuri noi pe mailul: alexya_fanfics@yahoo.com

Take care,
Alexya


0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!