luni, aprilie 18, 2011

Fan Fictions


A venit vacanta
Cu trenul din Franta :))
Si va aduce multe
Fan ficuri dragute :))

" Ironic, damelor! " scrisa de BibbyEllen
Rezumat: " Acţiunea se desfăşoară în obişnuitul Forks.
Orice sentiment de bine se contopeşte cu unul din ramurile răului, rezultând un Tango suprem al integrării într-o arie spirituală nebună. O poveste. Cu vampirii specifici din Twilight Saga, care încearcă să se păstreze vegetarieni; pe lângă dânşii, tradiţionalii vampiri Vampire Diaries, cu lipsa lor totală de mustrări ale conştinţei. Două specii diferite de vampiri, care se vor trezi desfăşurându-se în acelaşi spaţiu. Cei cu sângele animalelor, cei cu sângele oamenilor.
Apar influenţe de toate felurile, şi treptat vegetarienii apucă o altă cale, încălcând legile impuse de cetăţenii Forks-ului. Lumea ştie de existenţa vampirilor, însă nu apare haosul. Reguli.
Ca punct comun, pofta nebună după petreceri şi adrenalină.
Diferenţe mici de la dragoste la nebunie amoroasă, sau de la a fi vegetarian la a fi consumator tradiţional.
"Ups! Am gustat prea mult din tine?" "

Aici gasiti primul capitol.


" The mistakes persistent ", scrisa de Luyzutza
Scurta descrire: " Actiunea se petrece in micutul oras Forks, in preajma Sfintelor Sarbatori ale Iernii (se zice ca aceasta parte a anului este plina de miracole!).
Ea este o adolescenta confuza care face intreuna greseli! In ciuda faptului ca nu este o fata rebela ea se cearta mereu cu parintii si cu O anumita persoana din familia Cullen! Mai exact baiatul rebel care nu stie ce vrea de la viata! Sa nu uit sa mentionez ca acesti doi tineri si-au declarat ura recirpoca. Dar un anumit eveniment ii aduce impreuna, o zi de cosmar! Si totusi cu totii se duc la culcare ca a doua zi sa realizeze ca trebuie sa reparcurga, retraiasca aceasta zi pana nu vor mai face greseli! "

Aici gasiti primul capitol.

Spor la scris si la citit!
Kisses

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!