luni, aprilie 18, 2011

Concurs "Creează-ți coperta!"

CONCURS  TERMINAT

Echipa Fan-Fic-Twilight organizează un alt concurs, la care sperăm să participați cât mai mulți.
Premiul va consta în acest frumos Jurnal (click pe scris pentru detalii), realizat de JURNALE HANDMADE.


Despre concurs, pe scurt:

Ce trebuie să faceți?
1. Să ne trimiteți coperta fic-ului/romanului vostru (în curs de scriere sau terminat, nu tradus) , până la data de 25 aprilie pe una din adresele noastre de mail: krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com. Se pot înscrie orice fel de lucrări (imagine reprezentativă, grafică, colaj, sau desen), cu condiția să conţină scris Titlul fic-ului/romanului și autorul (Nick-ul sau numele) pe ele, și orientarea să fie Portrait(cum este o copertă normală de carte), nu Landscape .
2. Să scrieți despre concursul nostru pe blog-ul vostru, sau pe facebook, hi5 ,twitter, etc. pentru a ne ajuta să îl promovăm (trebuie să specificați și link-ul unde se găsesc mai multe informații despre concurs, de pe blogul Fan-Fic-Twilight).
Fiecare participant poate participa cu o singură copertă a unui fic.

Mai detaliat:

În perioada 19 aprilie – 25 aprilie (o săptămână) vă așteptăm să ne trimiteți într-un mail cu subiectul ”Pentru Concurs Coperti”, copertele atașate , împreună cu adresa link-ului unde este postat fic-ul + link-ul unde ați postat despre concurs și numele vostru, pe oricare din adresele: krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com .

În data de 26 aprilie – Va avea loc o jurizare făcută de noi, adminele blog-ului, împreună cu Arya - absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București.
Vom publica intr-un post 3 sau 5 coperti pe care le găsim a fi cele mai bune( in functie de câte primim si cat de interesante sunt).

Jurizarea finală o veți face voi, printr-un comentariu la acel post, care va fi de forma:Coperta + Numărul celei care vă place și doriți să câștige. (exemplu: Coperta 1, Coperta 3, etc) . Câștigă coperta care are cele mai multe comentarii.
Cei care vor comenta au șansa să câștige un Premiu Special (pentru detalii click AICI).

Exemplu ipotetic: În data de 26 aprilie, la post-ul unde sunt afișate copertele finaliste, găsim două comentarii de forma Coperta2, patru comentarii de forma Coperta3, trei comentarii Coperta1. Atunci Coperta3, cu cele mai multe comentarii, va câștiga.
Atenție! Nu vor fi luate in considerare comentariile anonime, acelea vor fi șterse. Nici comentariile doar cu nume, fara un cont, nu le vom primi. De asemenea, nu vor fi acceptate comentariile care nu sunt de simpla formă: Coperta + număr, fără alte cuvinte.
Puteți comenta de pe orice fel de cont (Google, Wordpress, Livejournal, Typepad, AIM).

În data de 28 aprilie vom anunța câștigătorul.

Mult succes participanților, și multe mulțumiri SPONSORULUI ”JURNALE HANDMADE” !

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!