marți, martie 08, 2011

Multe fic-uri noi de 8 Martie


În primul rând, ”La Mulți Ani!” de 8 Martie tuturor domnișoarelor care ne accesează blog-ul! Vă doresc să fiți iubite și răsfățate în fiecare zi cum cred că majoritatea ați fost astăzi.

Acum, continuările și fic-urile noi primite:

Deea07 a postat capitolul 2 din "Love like a drug" AICI

Oana97 a postat capitolul 10 din "Lupta iubirii" AICI

UrbanBoy a postat capitolele 4-9 din ”Place your lips on my lips!” AICI


RaMonix ne-a trimis mai multe fic-uri noi:

1. Primul, pe care îl reface, se numește ”When I love you more than anything”.

Rezumat:Cand viata nu este ceea ce pare, fiintele intunericului isi baga nasul unde nu le fierbe oala. Si cand totul pare roz si viata este minunata, atnci intunericul acopera ceea ce adineauri parea curat si pur. Prietenii devin dusmani, iar dusmanii devin prieteni. Iubirea nu va fi niciodata ceea ce a fost, iar durerea va deveni un sentiment obisnuit, aproape placut. Marea de lacrimi rosii nu va mai fi un basm de groaza, ci o realitate de groaza.
Si totul incepe cu o mutare proasta si cu o alegere dificila. Si se termina cu o iubire impartita la 2 si o lupta eterna.
DAR CINE VA FI ALESUL EI?

Primul capitol AICI

2. Al doilea este ”As two drops of dew”.

Rezumat: ”Doua vieti. Doua destine. Doua sperante. Legaturi de sange. “ Sa fie viata putin nedreapta? Doar putin? Daca doar putin, atunci ar trebui sa evit adevarul si sa cred in minciuni. Viata mea era o minciuna. A amandurora era o mare minciuna. O mie si ceva de intrebari retorice, putin clare imi invadau mintea. Sunt confuza.
Primele 4 capitole AICI

3. Pe al treilea îl scrie cu Nessie și se numește ”Jurnalul unei vieti colorate”.

Rezumat: Nu ma asteptam deloc ca viata sa ia o astfel de intorsatura. Nu ma asteptam sa se intample ce s-a intamplat. Nu ma asteptam la nimic. Dar intr-un fel ma simteam imuna, si proasta. Incercam degeaba, dar de ce nu imi iesea? Pentru ca eram ceea ce eram: o cersetoare. Pana m-a salvat el! Mda, preferam sa nu…
Intr-un fel, e tot o experienta, o greseala in plus. Dar eu tot Bella sunt, si Bella raman, asta daca nu ma schimba ei intre timp! Cine isi putea imagina ca schimbarea asta imi va aduce dusmani? Sau poate dusmanii mi-au adus aceasta schimbare… Bleah…!”
Bella Swan, o cersetoare, ca toate celalalte, este adoptata de un om bogat si bun, dar aceasta bunatate, ii aduce iubire, dar si ura, pe care nu o cunoscuse niciodata.

Primele 4 capitole AICI

4. Al patrulea, pe care îl traduce, este ”Silent Tears”.
Îl găsiți AICI.

5 comentarii:

  1. am vrut sa va anunt ca mi-a venit ieri Casa de sticla de la Leda, pt concursul de Craciun
    multunesc mult si scuze pt bataile de cap, alexia

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit cartea
    e superba
    Sper sa`ti placa
    spor la citit :*

    RăspundețiȘtergere
  3. WoW
    Multe ficuri noi!
    Asta e un lucru excelent.
    Se pare ca multa lume are imaginatie.
    Ma`ntreb daca sunt in stare sa fac un fic.Voi ce credeti?
    Ca de citit citesc cateva ... si in plus sunt fan-fantasy si O iubesc pe Stephenie Meyer.Imi place mult seria Amurg,desi sunt numai la cartea a treia si dupa Amurg vreau sa citesc Gazda.Am auzit ca e interesanta.
    Bafta in continuare celora care scriu ficuri.As vrea sa scriu si eu unul,dar nu stiu daca sunt in stare :$.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar incercand vei vedea daca esti in stare Carinna, si daca ai talent. Nu ai nimic de pierdut sa incepi sa scrii ceva, numai de castigat. Pupici si multa inspiratie daca te hotarasti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de incurajari :*
    Poi am inceput unul.
    Are prologul si capitolul 1 oh si rezumatul bineinteles.Dar inca nu m-am hotarat cum sa-l numesc.
    Inca ma mai gandesc...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!