luni, noiembrie 17, 2014

Câştigători NOI concurs tomnatic (Herg Benet)

- Noii câştigători îi găsiţi la sfârşitul postării -

A venit toamna, un anotimp frumos și colorat. În timpul liber, este o plăcere să mergi în parc, să observi puzderia de frunze în mii de culori împodobit atât copacii, cât și totul din jur, castanele care se iau la întrecere cu vitejie care aterizează pe pământ mai repede, copiii care aleargă unul după altul, nestingheriți de vântul care le mângâie bujorii roșii. 
Este o plăcere să mergi la plimbare, să privești peisajul minunat pe care natura îl oferă cu dragoste.
De aceea, cu dragoste și plăcere, dorim și noi să vă oferim un concurs cu tragere la sorți, pentru a vă arăta că nu doar toamna poate fi darnică :).
Împreună cu Editura Herg Benet, suntem bucuroase că putem să realizăm acest concurs care va avea două premii pe măsură:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul Rafflecopter de mai jos și cel mai norocos să câștige :).
Succes tuturor și vă dorim o toamnă cât mai frumoasă!

Mulțumim mult, editura Herg Benet, pentru că ne-ați acordat șansa să organizăm acest concurs! 
Câştigători:


Ne cerem scuze că am întârziat cu afişarea câştigătorilor! De fapt, pe formularul Rafflecopter aceştia apar mai demult, dar nu am reuşit să anunţăm noi oficial, ca să spunem aşa.
După cum se poate vedea, norocoasele au fost de data aceasta:

Chucky  - care va primi "Îmblânzitorul apelor"
Maria Vasile - a câştigat "Suflet pierdut"


Nu am primit datele de la niciuna dintre cele două câştigătoare, aşa că le-am descalificat şi am ales pe altcineva:

Diana Lupu  -  va primi "Îmblânzitorul apelor"
Nicoleta Vlad - a câştigat "Suflet pierdut"

Aşteptăm datele voastre complete pe adresa alexya_fanfics@yahoo.com în termen de 5 zile. Vă rugăm să ne contactaţi de pe adresa de mail cu care v-aţi înscris la concurs. Dacă nici acum nu primim datele, cărţile care nu au fost revendicate vor fi reportate la alt concurs.

Felicitări şi mulţumim tuturor pentru participare!

26 de comentarii:

  1. Hmm ,ce carte mi-ar placea sa citesc toamna?...As zice ,,Regatul umbrelor".Pentru ca e foarte antrenanta si toamna,mie imi da un aer prea nostalgic ,asa ca prefer carti cu actiune multa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce carte o consider lectura perfectă pentru toamnă, și de ce? Hmm, pentru că este octombrie şi se apropie Halloween-ul am să aleg Oraşul Bântuit de Stephen King. Se încadrează în atmosferă zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. O carte pe care mi-ar placea sa o citesc aceasta toamna e Ultima Vrajitoare din Transilvania de Anna Vary. De ce? Deoarece de foarte mult timp imi doresc sa o citesc iar perioada aceasta o consider mai mult decat potrivita pentru a face acest lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea ce o consider lectura perfectă pentru toamnă este "Prea multă fericire" de Alice Munro. De ce? Pentru că pentru mine toamna e anotimpul amintirilor, iar această carte are povestiri, amintiri.
    Nu aş putea să mă limitez aici, şi aş mai spune şi despre cartea Dianei Sorescu "Diana cu vanilie"...e aromată, fix pentru toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  5. In toamna aceasta mi-ar placea sa citesc "Hotul de carti". Mi-a ramas de mult timp in minte si cred ca se potriveste perfect printre frunze, in parc, langa o cafea aromata. In plus, tema cartii pare atat de captivanta in cat nici nu mai ai cum sa observi frigul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toamna asta mi-ar placea foarte mult sa citesc "Ma pierd in tine" de Jasinda Wilder. Mi se pare foarte frumos titlul si tema romanului.

    RăspundețiȘtergere
  7. As alege sa citesc "In cafeneaua tineretii pierdute", deoarece sunt foarte curioasa in legatura cu felul de a scrie al castigatorului premiului Nobel de anul acesta, si pentru ca titlul ma duce cu gandul la ceva nostalgic, intocmai cum este si toamna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea am o tematica in ceea ce priveste lectura pentru toamna. Poate ma axez mai mult pe contemporan, clasici si desigur in luna octombrie pe horror. Acum citesc Orasul Bantuit de Stephen King, doar se aproprie Halloween.

    RăspundețiȘtergere
  9. O carte pe care sa o citesc toamna ar fi Regatul Furtunilor de Leigh Bardugo,intr-o zi rece de toamna alaturi de un ceai sau o ciocolata calda,in pat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tomna aceasta imi doresc sa citesc mai multe carti: "Oameni, ingeri si demoni", "Umbra vantului" , "Ultima Vrajitoare din Transilvania". Toate cele trei carti se potrivesc cu aceasta perioada, mai ales ca se apropie Halloween-ul

    RăspundețiȘtergere
  11. Toamna imi aduce o adiere de nostalgie, mult mister si magie, de aceea as citi Jocul ingerului, de Carlos Ruiz Zafon.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca o lectura perfecta pentru Halloween ar fi "Marina", de Carlos Ruiz Zafon sau, tot de la el, una din cartile din Trilogia Cetii (Printul din negura, Palatul de la miazanoapte, Luminile din septembrie). In aceste carti, misterul se imbina in mod seducator cu realitatea si cu grozaviile supranaturale, toate executate in cel mai elegant limbaj si cu un talent de povestitor exceptional. Zafon duce goticul la un nivel greu de atins de scriitorii contemporani. :D

    O alta lectura excelenta pentru acesta ocazie, la care ma pot gandi acum, ar fi "Ora vrajitoarelor", de Anne Rice. Cred ca autoarea pur si simplu nu mai are nevoie de recomandare. :D

    In final, doua recomandari din literatura autohtona, nu mai putin extraordinare: "Domnisoara Christina", de Mircea Eliade si romanul lui Oliviu Craznic, "... si la sfarsit a mai ramas cosmarul". :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Toamna asta aş citi ceva horror căci mi-e dor de genul ăsta. Stephen King rămâne regele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lectura ideală pentru această toamnă ar fi cartea Ultima vrăjitoare din Transilvania.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cartea perfecta o consider a fi "Hotul de carti", de Markus Zusak deoarece aduce o nota de nostalgie ce se poate regasi si in anotimpul toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  16. ”Pe aripile vântului” pentru că este o carte romantică și frumoasă în același timp.

    RăspundețiȘtergere
  17. O carte perfecta pentru o zi de toamna este My own Mr. Darcy de karey White pentru ca este plina de umor si iti da o stare de bine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cartea pe care mi-as dori sa o citesc in aceasta toamna este - Raniti, Jasinda Wilder. Deoarece din cate am citit contine o poveste de iubire inedita.

    RăspundețiȘtergere
  19. Toamna asta as reciti seria Twilight, nu stiu de ce :)) imi da un sentiment de toamna-iarna si merge bine cu un ceai fierbinte si fursecuri :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Lectura perfecta pentru toamna este "Un veac de singuratate" a lui Gabriel Garcia Marquez. Atmosfera din carte, ploaia care nu se mai opreste ani de zile, tragedia si tristetea personajelor se pot intelege cel mai bine intr-o zi de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  21. As citi cartile din Seria neagra, de la Editura Trei, Printesa gheturilor, Sacrificiul din miezul iernii etc.

    RăspundețiȘtergere
  22. As citi Brian Herbert: seria noua din Dune.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu as vrea sa citesc o serie intreaga, nu doar o singura carte. De aceea cred ca cea mai potrivita, pentru aceasta perioada ar fi Vampirii din Morganville, deoarece: vampirii+o poveste de dragoste+ suspansul+ lupta pentru supravietuire+ Halloween-ul= O serie fantasy exceptionala care te tine cu sufletul la gura.

    RăspundețiȘtergere
  24. Fals tratat de manipulare de A Blandiana. Mi-ar face placere sa ii cunosc viata si sa cunosc acea perioada zbuciumata din istoria tarii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Fericirea mea esti tu de Jamie McGuire este o carte minunata pentru o lectura de toamna pentru ca este o carte ce te face sa visezi si iti incalzeste sufletul in timp ce afara mori de frig.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cartea mea preferata este Cioburi de stele
    Amie Kaufman, Meagan Spooner

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!