sâmbătă, iunie 29, 2013

Cartea a apărut la Editura Rao şi o puteţi comanda de AICI

"Predestinaţi"(Predestinaţi #1) de Josephine Angelini
Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri.
Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveală abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoală. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire.
Întotdeauna am fost fascinată de legendele despre zei, cărţile lui Alexandru Micu m-au introdus într-o lume fantastică, am fost revoltată de greşelile, de cruzimea lor, dar inima mea visătoare a fost adesea şi împăcată descoperind poveşti frumoase de iubire dar interzise, şi nu numai. Versiunea întâmplărilor pare atât de veridică adesea, ca şi explicaţiile lor despre cursul lumii, al umanităţii, toate influenţate de deciziile şi acţiunile zeilor, cei care puteau decima tot cu un singur gest şi din cauza unei străfulgerări şi furii de moment. Dacă aş avea ocazia să călătoresc în trecut, cu siguranţă Grecia Antică ar fi printre locurile de bifat pe lista mea, dar asta nu prea e posibil, din păcate. Însă se pare că unele scriitoare au avut inedita inspiraţie să aducă unele legende în zilele noastre, să le modeleze pe conturul unor poveşti cotidiene, aducând la viaţă personaje care sunt descendenţi ai foştilor zei.
Nu mi se întâmplă prea des să simt asta, dar uneori între mine şi unele cărţi se naşte o „dragoste la prima vedere” de dinainte de a le citi. Că e de vină descrierea, coperta, subiectul, pur şi simplu am o înclinaţie, mă simt atrasă ca un magnet şi în minte îmi intră obsesia şi dorinţa arzătoare de a le avea pe raftul bibliotecii mele şi în mâini, visez la clipa când voi descoperi povestea dintre filele respectivele cărţi. Acesta este şi cazul romanului „Predestinaţi” de Josephine Angelini, pe care mi l-am dorit din suflet chiar din clipa în care a apărut la noi în ţară, în 2011. 
Povestea este una ţesută cu multă ispiraţie şi talent, iar ideea de la care porneşte este una inedită cu adevărat. Cu siguranţă autoarea a avut o sclipire divină, o străfulgerare de moment binevenită care i-a trecut prin minte şi a dus la naşterea acestei serii. Avem parte de o reinterpretare a poveştii Elenei din Troia şi a iubirii ei nepermise cu Paris, care a adus cu sine o explozie de dezastre şi evenimente tragice, iar în „Predestinaţi”, Helen şi Lucas sunt pe punctul să stârnească adevărate războaie între Casele lor descendente din zei. O legătură între ei ar fi clar interzisă, pentru că aşa e viaţa uneori, nedreaptă. Dar cum să poţi să te lupţi cu inima ta, când ea e cea care te ajută să trăieşti? Cum îţi poţi înfrânge sentimentele, trăirile?
Deşi descrierea nu spune mare lucru despre conţinut, asta mă bucură, pentru că am tot dat în ultima vreme de sinopsisuri care uneori descriu mare parte din acţiune şi dezvăluie elemente importante care ştiute din start de cititor în fac pe acesta să îşi piardă interesul pe parcursul lecturii. Acesta e un caz fericit, aveţi şansa să porniţi pe drumul descoperirii cărţii plini de curiozitate şi interes, pentru că în mare parte nu aveţi habar ce se va întâmpla. Nu o să vă stric eu această plăcere vorbindu-vă despre acţiune, vă spun doar că avem o tânără uşor timidă şi nesociabilă, Helen Hamilton, care află anumite adevăruri şocante despre originile ei şi se confruntă pentru prima dată cu supranaturalul, atunci când o numeroasă şi enigmatică familie se mută pe insulă.. De asemenea, ea va descoperi anumite puteri extraordinare pe care le posedă cu ajutorul unuia dintre noii veniţi, Lucas Delos, dar şi sentimente care vor înflori în inima ei datorită carismaticului şi atractivului băiat. Referitor la aceste abilităţi, am simţit o anumită schimbare forţată a personalităţii Helenei, din fata nesigură şi în banca ei, a evoluat rapid în una mult prea încrezătoare în forţele proprii şi cu o atitudine de superioritate în unele momente, care nu mi-a plăcut şi nu îi vedeam rostul. E adevărat că e specială, deşi nu înţeleg tendinţa multor autoare de a înzestra eroinele lor cu o serie de talente şi calităţi pentru a ieşi în evidenţă, dar ea avea multe de învăţat de la familia Delos şi uneori le-a nesocotit sfaturile şi a acţionat impulsiv şi de capul ei, generând tot felul de încurcături.  Nu consider că abilităţile fac o persoană puternică, ci inteligenţa.
Avem parte la început de o grămadă de personaje, nume, pe care cu greu am reuşit să le diferenţiez şi să înţeleg cine e cine, ce e cu el. A durat ceva până când autoarea a reuşit să îi contureze cât de cât, să îi individualizeze, iar până atunci am fost foarte confuză şi am citit cu oarecare dificultate cartea deoarece practic uneori nu ştiam despre ce e vorba. Îmi pare rău că nu am reuşit să mă pliez cu personajul principal feminin, să fiu acaparată complet de ce se întâmplă, de povestea ei, de sentimentele pe care le nutreşte, deci ea nu se află din păcate printre preferatele mele. Poate aceasta a fost şi cauza pentru care nu m-a impresionat nici apropierea dintre ei, iubirea care apare treptat, şi eu sunt captivată adesea de părţile romantice ale unei cărţi, dar aici nu s-a întâmplat aşa, cu toate că de Lucas mi-a plăcut.
Acţiunea e extrem de concentrată spre final, se întâmplă o grămadă de lucruri, avem parte de dezvăluiri şocante, o multitudine de răsturnări de situaţie, pericole, şi de multe ori m-am simţit galopând prin ele fără să am timp să reflectez la acestea. Mi-aş fi dorit ca lucrurile mai importante, surprinzătoare, să fie distribuite, dozate de-a lungul întregii cărţi, nu doar înghesuite la final. Astfel ar fi fost mai antrenantă pe tot parcursul ei, dar pe de altă parte, toate acele descoperiri pe care le veţi face vor trezi cu siguranţă dorinţa de a citi şi următorul volum, de a afla cum vor evolua lucrurile. Aşa s-a întâmplat şi în cazul meu, deşi nu pot spune că am fost impresionată de carte, poate pentru că aşteptările mele au fost mari, poate pentru că am tânjit atât de mult timp să o citesc, nu o să renunţ la serie.
Deşi impresiile mele nu par în mare parte pozitive, nu vreau ca ele să vă influenţeze în vreun mod şi să nu alegeţi să citiţi cartea dacă veţi avea ocazia. Din contră, cred că ea nu o să vă dezamăgească, mai ales dacă sunteţi adolescenţi, şi înţelegeţi mai bine pornirile şi acţiunile personajelor. De asemenea, la capitolul fantasy, puteri, acţiune stă destul de bine, şi ştiu că multă lume preferă aceste elemente în defavoarea altora, deci dacă e aşa, clar o să vă placă! 

În ciuda anumitor aspecte care pe mine m-au deranjat şi nu m-au convins, nu regret că am citit cartea, deoarece am avut parte de o doză de elemente interesante legate de mitologie, care mi s-au părut foarte bine integrate în poveste. O să încerc cu siguranţă şi următorul volum pentru că, acum fiind familiarizată cu stilul autoarei, cu povestea, cu personajele, sper că o să mă impresioneze mai mult!   

Love, 
Krisz

"Predestinaţi"(Predestinaţi #1) de Josephine Angelini - Recenzie

Read More

vineri, iunie 28, 2013

Cartea a apărut la Editura EPICA şi o puteţi comanda de AICI

Atunci când priveşti un om pentru prima dată, vezi doar o carcasă, uneori frumoasă şi atractivă, alteori intimidantă, a ceea ce e acea persoană cu adevărat, a esenţei ei. Un suflet aduce cu sine o întreagă istorie în spate, rânduri mai fericite sau mai triste care îi acoperă paginile vieţii, şi un motiv pentru care e acum într-un anumit fel.. deoarece trecutul a sculptat partea lui de adevăr. Când descoperi o nouă persoană, gândeşte-te că e foarte probabil că ea se teme de ceva, a iubit pe cineva, sau a pierdut ceva. Şi că, în secret, toţi speră să fie salvaţi. Iar salvarea poate veni exact de la cine nu te aştepţi, de la o inimă la fel de rănită ca a ta, de la cineva care are o viaţă la fel de fragmentată, dărâmată, tristă dar care înţelege ce e suferinţa, şi totuşi luptă, îşi găseşte puterea de a o lua de la capăt chiar atunci când credea că se prăbuşeşte.
Nimeni nu vrea să aibă de a face cu noua fată care se înscrie la liceul Mill Creek deoarece prezenţa ei e una aparte, şi nu într-un sens pozitiv, misterul care o însoţeşte permanent îi face suspicioşi pe cei din jur iar răutăţile, şuşotelile şi privirile acuzatoare la adresa ei nu întârzie să apară. Însă ceea ce ei nu ştiu e că, dincolo de acea enigmă care se îmbracă provocator, îşi ascunde chipul după o mască de tuş negru, nu vorbeşte cu absolut nimeni şi pare în stare să calce peste oricine cu tocurile cui pe care le poartă mereu, dincolo acea superioritate aparentă, de indiferenţă, se află un suflet chinuit, disperat, care se străduieşte din răsputeri să îi ţină la distanţă pe toţi, să îi alunge, pentru că oricine s-ar apropia de ea va ajunge oricum să se îndepărteze când îi va descoperi povestea pe care se chinuie să o ţină ascunsă. 
Nastya e doar o tânără care s-a retras într-o carapace, conştientă că nu va mai reuşi oricum să aibă parte de o viaţă normală, de prieteni adevăraţi, de momente tipice celor de vârsta ei din cauza unui eveniment crunt care i-a spulberat toate visele, i-a zguduit trecutul şi i-a pus o pată permanentă şi întunecată asupra viitorului. Acea tragedie care a marcat-o pe fosta pianistă de succes i-a furat tot: identitatea, inocenţa, speranţele, şi au transformat-o complet, răzbunarea şi gândurile vindicative fiind acum cele care îi conduc existenţa. Nu îşi mai doreşte decât un lucru: să îl găsească pe cel care a distrus-o şi să îl facă să plătească.
Asta până când îl observă pe Josh Bennet şi simte o conexiune cu el, e un magnet care o atrage în mod inexplicabil, deoarece sesizează aceeaşi reticenţă pe care cei din jur o au la vederea ei, şi faţă de el, simte furia interioară care îl macină, iar treptat află că pe ei îi leagă lucruri esenţiale, adică un trecut dureros, neputinţa de a-l schimba şi corvoada zilnică de a se lupta cu un prezent gri. Alege să se apropie de el, deşi într-un mod neobişnuit, iar Josh se va trezi brusc având vizitele ei neaşteptate, frecvente şi ..tăcute.
Liniştea din jurul Nastyei îi aduce lui Josh mult zgomot interior, gânduri încâlcite despre această tânără bizară, despre cine e ea cu adevărat, ce doreşte de la el, dar şi alte multe întrebări care vor rămâne, evident, fără un răspuns...cel puţin temporar. De ce e ea aici, când mare parte din cei din jur au ales să păstreze distanţa? Lumea îl vede ca pe un purtător de rău augur, ca pe un talisman al morţii, deoarece Josh i-a pierdut treptat, şi în cele mai dureroase moduri, pe toţi cei pe care i-a iubit. Nu e doar un tânăr singur pe lume, care a rămas fără niciun membru al familiei, ci un suflet în care cu greu mai încape altceva din cauza atâtor suferinţe care s-au cimentat de-a lungul dramelor lui. Nastya nu îi invadează doar garajul, intimitatea, ci se va strecura treptat în fiecare părticică a vieţii lui, şi mai ales i se va furişa fără să vrea în acea inimă chinuită, obosită deja de la prea multe lupte, suferinţe, doruri, şi care se temea să mai bată vreodată pentru cineva..de frică să nu piardă iar obiectul afecţiunii lui.
În mod similar, Josh reuşeşte să spargă pas cu pas acea fortăreaţă de gheaţă construită de tânără împotriva lumii, acel zid de tăcere, revoltă, reticenţă. El reuşeşte să risipească ceaţa densă şi apăsătoare care o însoţeşte pe Nastya ca o aură întunecată, e capabil să vadă dincolo de aparenţe. Dar secretele ei sunt multe şi apăsătoare şi ameninţă să îl prindă într-un vârtej periculos pentru inima lui..
Nu e uşor să vorbeşti despre „Mare Tranquillitatis”, fiind o poveste impresionantă, profundă, care te lasă fără cuvinte. Nu există descrieri suficiente şi vorbe frumoase care să îi contureze magia care o înconjoară. E o carte pe care trebuie să o descoperi, să o simţi, să o trăieşti, care îţi va pătrunde până în măduva oaselor. Da, e genul de poveste care îţi invadează sufletul, îţi ia cu asalt mintea şi îţi face inima să bată în ritmul trăirilor pe care le experimentează personajele. Aşa cum Nastya şi Josh se simt copleşiţi de tragediile lor, aşa vă veţi simţi şi voi, cuprinşi de „marea” de sentimente, de frământări pe care Katja Millay a creat-o cu măiestrie şi cu un talent infinit atât pentru personajele ei, cât şi pentru cititori.
Citind cartea te vei simţi adesea ca într-o apă învolburată, în care vârtejul te poartă în larg, pas cu pas, pagină cu pagină, în care valurile realităţii crude te izbesc adesea, dar din care nu poţi ieşi, şi nici nu îţi vei dori asta, deoarece acţiunea te prinde în mrejele ei, te fascinează, nu îţi permite să ai linişte până când nu o termini şi nu îi descoperi deznodământul.
În ciuda emoţiilor pătrunzătoare pe care ţi le vor da cei doi tineri, în ciuda durerii care pluteşte ca o stâncă deasupra sufletelor lor şi ameninţă să îi strivească, deşi veţi avea senzaţia de multe ori că o să vă înecaţi în dramele lor, la final veţi avea parte de un soare luminos, cald, care se va reflecta şi va aduce speranţă, optimism, şi un surâs pe buze. Pentru că deşi crăpăturile, urmele din trecuturile lor nu o să dispară niciodată, să reuşeşti să mergi mai departe indiferent de ele, să poţi vedea frumuseţea de dincolo de dărâmături, e doar una dintre lecţiile de viaţă pe care acest roman minunat şi sensibil ni le oferă. 
Cum am spus, e zadarnic să găseşti cuvintele potrivite care să vorbească despre „Mare Tranquillitatis”, aşa că nu mai vreau să vă răpesc nicio secundă din timpul pe care l-aţi putea dedica citind acest roman impresionant! Nu veţi regreta, din contră, vă veţi îmbogăţi sufletul cu trăiri speciale, unice, intense, pe care  lectura lui vi le va insufla. 

O mare de trăiri și frământări. "Mare Tranquillitatis" de Katja Millay - Recenzie

Read More

luni, iunie 24, 2013

Quote Line (181)

Read More


Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul.
Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit déjà cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.
Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.


Precomandă "Inferno" de Dan Brown!

Read More

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND BĂRBATUL DIN VIS DEVINE REALITATE?
Sunt, în acelaşi timp, şi mai mult, dar şi mai puţin decât o fiinţă umană. Sunt, prin cine ştie ce întâmplare miraculoasă, încă în viaţă. Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea vieţii mele trecute şi povestea renaşterii mele…

Isis Martin, o fată de şaptesprezece ani dintr-un orăşel obscur din sudul Texasului, începe să sufere de tulburări de somn, după ce o siluetă neagră înaripată îi tulbură visele, hărţuind-o. Nu trece mult până când Isis se hotărăşte să-şi înfrunte frica, descoperind cu surprindere identitatea celui care se ascunde în spatele vietăţii amenințătoare cu chip uman. Şirul descoperirilor nu se opreşte însă aici…
Când Isis îi cere necunoscutului să demonstreze că nu este o plăsmuire a imaginației ei, acesta acceptă provocarea cu bucurie. Astfel, frumoasa adolescentă ajunge să îi cunoască pe membrii unei familii din spiţa divină a acelora de mult uitați de omenire.
Romantismul, senzualitatea explozivă, pericolul şi întâmplările dincolo de puterea de înţelegere a muritorilor o însoţesc pe Isis pe drumul ei spre o iubire nepermisă, de natură să schimbe legile pământeşti. În mod sigur, această extraordinară călătorie îi va captiva şi încânta pe iubitorii poveştilor de dragoste. Iar povestea se află de-abia la început…

Cartea are 448 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.
Nely Cab locuieşte în sudul Texasului, împreună cu soțul şi fiul ei. Pe lângă scris, lui Nely îi place să deseneze şi să picteze. Ilustrația cu copacul de pe coperta acestei cărți este una dintre lucrările ei.
Creatura este primul roman dintr-o serie semnată Nely Cab. Pentru mai multe informaţii despre autoare accesaţi: www.nelycab.com

Precomandă "Creatura" de Nely Cab

Read More

duminică, iunie 23, 2013

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Promoţii la librăria online Libris!

Read More

sâmbătă, iunie 22, 2013

Quote Line (180)

Read More

luni, iunie 17, 2013

Hello all! Îmi e tare dor de blog şi de voi, am zeci de cărţi minunate care mă aşteaptă pe raft, multe recenzii pe care trebuie să le postez, dar mai am destul până o să pot spune că am intrat în vacanţă.. 
Am descoperit o provocare tare drăguţă iniţiată de Buburuzabia, în care trebuie să faci o poză cărţii pe care o citeşti în acest moment şi să spui câteva rânduri despre ea, ce impresie ţi-a lăsat până atunci. Şi să laşi articolul tău într-un comentariu AICI.
Acestea fiind spuse, vă prezint cartea pe care am început-o zilele acestea:
 În poză e perna mea fosforescentă din copilărie şi semnul de carte de la Booktopia, care momentan e preferatul meu. E în formă de frunză şi scrie pe el: "Nu mă frunzări, citeşte-mă!" - cât de awesome e asta? (^_^).
Am ştiut din clipa în care una dintre scriitoarele mele de suflet, Florina-Diana Cosmin (Poveştile unei inimi) a menţionat cartea "Istoria iubirii" ca fiind prima în topul cărţilor ei preferate şi când a spus într-un interviu referitor la personalităţile pe care le respectă: "Scriitoarea Nicole Krauss, pentru că scriitura ei mă duce cu gândul la dantelăria fină a unei rochii lucrate de mână." că această carte va ajunge pe raftul meu şi că îmi doresc cu ardoare să o citesc. 
Nu am reuşit să parcurg decât vreo 100 şi ceva din pagini, din cauza timpului limitat, dar nu mi-a fost nevoie de mai mult de câteva capitole ca să mă conving că e o carte complexă, specială, care urmăreşte mai multe fire narative cu mai multe personaje principale, dar ale căror poveşti simt că se intersecteză cumva, sau o vor face mai devreme sau mai târziu. De fapt, unele au şi făcut-o.
Romanul a fost povestit din două puncte de vedere, cel al lui Leo Gursky, un scriitor bătrân care a iubit o singură dată în viaţă şi care nu a avut parte de un deznodământ fericit al poveştii sale şi de Alma Singer, o tânără căreia i s-a pus numele acesta după personajul unei cărţi, "Istoria iubirii", şi care ne relatează copilăria ei, ne descrie familia, amintiri, întâmplări extrem de captivante. De asemenea, de câteva capitole a început să se scrie şi despre Zvi Litvinov, scriitorul romanului după care i s-a dat numele Almei, dar şi povestea acestei cărţi, traiectoria ei. Preferata mea a fost până acum "vocea" Almei, dar toate trei sunt foarte, foarte frumoase. Suntem purtaţi din Polonia în America, apoi în Israel, Chile..iar cartea e în sine o călătorie fascinantă. O să îi fac cu siguranţă o recenzie romanului. 

Şi pentru că cele două rubrici se îmbină de minune, o să postez şi la "Primele 100 de cuvinte", rubrică iniţiată de Rosia Lady:

"Ultimele cuvinte din lume

Când or să-mi scrie necrologul. Mâine. Sau poimâine. O să sune aşa: LEO GURSKY CĂRUIA ÎI SUPRAVIEŢUIEŞTE UN APARTAMENT PLIN DE CĂCAT. Mă mir că n-am fost îngropat de viu. Locuinţa e minusculă. Trebuie să mă străduiesc să păstrez o trecere liberă între pat şi toaletă, între toaletă şi masa din bucătărie, între masa din bucătărie şi uşa de la intrare. Dacă aş vrea să merg direct de la toaletă la uşa de la intrare ar fi imposibil, nu pot ajunge acolo decât  ocolind masa din bucătărie. Îmi place să-mi imaginez patul ca fiind a patra bază de pe un teren de baseball, toaleta fiind prima bază, masa de bucătărie, a doua, şi uşa de la intrare, a treia: dacă aud soneria în timp ce zac în pat, trebuie să ocolesc toaleta şi apoi masa din bucătărie ca să pot ajunge la uşă. (...)
De multe ori mă întreb cine o să fie ultima persoană care o să mă vadă în viaţă. Dacă ar fi să fac un rămăşag, aş paria pe băiatul care-mi livrează mâncarea de la restaurantul chinezesc."

Înainte de culcare (1) + Primele 100 de cuvinte (9)

Read More

joi, iunie 06, 2013

Image and video hosting by TinyPic

Târgul de carte continuă la Grupul Editorial Corint!

Read More

marți, iunie 04, 2013

Salonul de Carte BOOKFEST 2013, ediţia a 8-a, s-a încheiat ieri după 5 zile minunate.
Cititorii GRUPULUI EDITORIAL CORINT au participat la lansări de carte şi evenimente pentru copii şi au achiziţionat de la târg noutăţi cu 25%-40% reducere, pachete promoţionale cu 50% – 60% reducere şi cărţi la doar 5 lei.

TOP VÂNZĂRI:
1. „Suleyman Magnificul şi Sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul” de Erhan Afyoncu – un cadou făcut milioanelor de admiratori ai serialului de televiziune, care pot descoperi astfel şi adevărul istoric, cu nimic mai puţin spectaculos decât biografia romanţată oferită de serial.

2. „Sissi. Împărăteasa Austriei” de Jean Des Cars  – în care veţi descoperi pe femeia Sissi, cu multe calități și cu defecte, dar și pe împărăteasa Elisabeta, figură istorică emblematică.

3. „Oraşul Îngerilor Căzuţi”(Instrumente mortale #4) de Cassandra Clare - primul film realizat după această serie va fi adus în România la începutul lunii septembrie.

4. „Alias Grace” de Margaret Atwood (distins cu Giller Prize şi nominalizat la Booker Prize) – o lectură de mare efect: suspans, mister, un carusel de emoţii şi un cadru istoric elaborat cu o măiestrie desăvârşită.

GRUPUL EDITORIAL CORINT le mulţumeşte cititorilor că au fost alături de ei şi la această ediţie a Salonului Internaţional de Carte BOOKFEST 2013 într-un număr atât de mare.

Top vânzări Grupul Editorial Corint la Bookfest!

Read More

Seria Micuţele mincinoase, din care Editura Leda a publicat pâna in prezent 4 volume în ediţie de librărie, dar şi o serie bonus pentru fani, în ediţie de buzunar – Micuţele mincinoase şi secretele lor (4 volume) – s-a bucurat de un mare succes încă de la lansare, iar difuzarea serialului TV in România, aşteptată cu atâta nerăbdare de cititori, nu va face decat sa sporească interesul pentru aceste minunate cărţi dedicate tinerilor… de toate vârstele!

Serialul TV realizat de ABC Family, Alloy Entertainment şi Warner Horizon Television după seria bestseller MICUŢELE MINCINOASE de Sara Shepard –publicată şi în România de Editura LEDA –  este difuzat incepând din data de 29 mai, ora 20:00, de postul de televiziune Pro Cinema.

Le puteţi urmări pe Aria, Hanna, Spencer si Emily de luni pâna joi, de la ora 20:00.

Vezi aici trailerul serialului TV:

Serialul "Micuţele Mincinoase" pe Pro Cinema!

Read More

luni, iunie 03, 2013

Quote Line (179)

Read More

Şi, surpriză, am găsit şi un interviu video tradus cu autorul, extrem de interesant!

Vă recomand cartea!! Din suflet!

Book Trailer (31)

Read More

Saga "Amurg" de Stephenie Meyer cu revista Bravo!

Read More