miercuri, februarie 27, 2013

Așa e că vă era dor de niște citate din cărți? Știam eu :). De aceea, am scos pentru voi câteva citate din ”Supranatural”(Paranormal #2) de Kiersten White, ca să vă faceți o impresie mai pe larg despre carte.

" - Green! s-a auzit ca un lătrat o voce de tenor. Eram aproape sigură că domnişoara Lynn avea un glas mai gros decât iubitul meu. "

" Am deschis telefonul şi m-am dus în camera de-alături.
- Arianna! Ce s-a întâmplat?
- Există vreun motiv pentru care un tip blond ţopăie în patul tău sau ar trebui să îl omor?
- Nu te obosi, am mormăit. O să-l omor eu însumi."

" Zâmbetul i s-a schimbat, iar sub trăsăturile lui rafinate am văzut ceva sălbatic, primar.
 - Nimeni nu este rău sau bun, dragostea mea. Cu toţii avem câte ceva din ambele; pur şi simplu, alegem dacă să ne situăm de partea care ne atrage cel mai tare."

" De ce lucrurile nu sunt niciodată mai simple? Uneori aş vrea să iau o amintire - una perfectă -, să mă cuibăresc în ea şi să adorm. "

" - Putem să nu mai vorbim?
- Dar eşti atât de fermecătoare în conversaţie! Totuşi, dacă preferi să te încălzească pur şi simplu prezenţa mea, înţeleg. Probabil că eşti copleşită că mă ţii de mână şi vrei să te bucuri de moment.
Mi-am dat ochii peste cap. "

"M-a rezemat de scaun, plăcându-mi atingerea pielii lui Lend. Nu mă săturam niciodată de contururile palmei sale, de felul în care degetele lui se împleteau cu ale mele, de parcă erau destinate să se potrivească laolaltă, sau de cum îmi mângâia inconştient degetul mare cu al său. Acestei vieţi îi aparţineam."

" În momentul acela, mă simţeam ciudat de apropiată de el, de parcă doar noi eram sănătoşi în lumea asta care era un vârtej de nebunie şi crime. Simţeam manipulările din lume ameninţându-mă să mă absoarbă şi pe mine, aşa că mă prindeam de orice ancoră."

" Fără îndoială că-ţi aminteşti cum ne-am cunoscut.
Mi-a zâmbit, iar eu uram faptul că el ştia că-mi aminteam fiecare minut pe care ni-l petrecuserăm împreună. Sincer, ex-ii.. De parcă nu erau oricum răi, în general, al meu mai trebuia să fie şi nemuritor, şi aproape o zeitate."

"Lumea era un loc monstruos. Un loc monstruos în care eu nu aveam loc."

The magic of words (70)

Read More

Cartea a apărut la Editura CorinTeens și o puteți comanda de AICI.
Cât de ironic. Dacă mare parte din noi, cititorii și iubitorii genului fantasy, am da orice pentru o clipă în care ceva magic, aparte, neobișnuit, să ni se întâmple, visăm cum ar fi să avem tot felul de puteri speciale, sau cum ne-am descurca în lupta contra răului, cât de plini de adrenalină și de neînvins ne-am simți..ei bine, personajele noastre dragi din aceste cărți, care au parte de aceste lucruri, își doresc opusul. Adică o viață normală, simplă, banală, ca a noastră. Vor liniște și siguranță, momente frumoase dar simple, lipsite de extraordinar.
Evie are în sfârșit parte de viața normală pe care și-a dorit-o atât de mult..E la liceu, are iubitul drăguț și perfect pe care îl iubește, nu mai e în AISP (Agenția Internațională de Securitate pentru Paranormali) deci a scăpat de job-ul ei cu creaturi supranaturale.. Credeați însă că acum e fericită? Nici vorbă! Nu când orele de educație fizică sunt o tortură, unele colege arată ca niște troli gata să o anihileze în jocurile sportive, Lend e plecat la facultate și îl vede rar, iar restul zilelor până îl revede sunt în mare parte plictisitoare..Viața la liceu nu e deloc așa de captivantă cum se aștepta, și nu simte că se potrivește în peisaj.
Așa că atunci când Raquel, directoarea Agenției, îi cere ajutorul după ce mai multe operațiuni au mers prost și haosul îi amenință, Evie nu stă prea mult pe gânduri dacă să se întoarcă la vechile ocupații, pentru a se simți din nou aparte, extraordinară. Chiar dacă asta înseamnă să îi mintă pe cei din jurul ei, inclusiv pe Lend, iubitul ei.
În peisaj apare un nou personaj, la prima vedere spumos și haios, deși în mare parte e ciudat și sărit de pe fix..Jack. El e cel care o conduce pe Evie pe drumurile silfilor, pentru a nu mai fi nevoită să aibă contact cu aceste creaturi pe care le detestă.. asta când nu e prea ocupat să îi complice viața (ne)intenționat eroinei noastre.
Că tot vorbeam de silfi, dacă vă era dor de Reth, fostul iubit al lui Evie, fiți fără grijă, și aici veți avea parte de intervențiile lui bizare și de replicile încurcate, pline de sensuri alambicate, pe care nimeni nu le poate descâlci. El e acolo, în umbră, și o veghează pe blonda noastră simpatică, așteaptănd clipa când va fi din nou a lui. 
Avem parte de o serie de dezvăluiri despre trecutul și tatăl lui Evie, despre scopul existenței ei, dar și aflăm unele informații despre personajele secundare, ca Arianna, prietena ei vampir, și Jack. Descoperirile de care are parte Evie nu o fac mai bucuroasă, împăcată, din contră, acum se simte pustie, crede că nu aparține cu adevărat niciunui loc..niciunei lumi, fie ea reală sau supranaturală.
Însă ce e mai important, eroina noastră descoperă că ea ar fi cauza pentru care un război în lumea silfilor e iminent...

Am citit ”Paranormal”, primul volum al trilogiei, la începutul anului trecut, și l-am devorat ca pe o prăjitură! A fost așa drăguț, amuzant, relaxant, personajele dulci, adorabile, acțiunea optimistă în mare parte. Mi-a intrat imediat în inimă și am așteptat cu mare nerăbdare volumul doi, convinsă fiind că nu mă va dezamăgi. Din păcate, a făcut-o, oarecum, deoarece mi s-a părut mai sec, lipsit de conținut, nu așa spectaculos ca primul.
Mi-a plăcut și acesta, într-o oarecare măsură, și l-am citit la fel de ușor. Dar nu mi s-au părut așa captivante informațiile pe care le aflăm, iar în mare parte totul e destul de static.. Evie trece printr-o serie de frământări interioare care o fac mai serioasă, mai lipsită de viață, apar mici complicații în relația ei cu Lend, certuri, minciuni, cartea are o notă mai sobră, mai apatică, contrar primului volum care a fost antrenat și vesel. Nici noul personaj introdus de scriitoare, Jack, care se dorea cred eu a salva situația cu glumele lui și scamatoriile pe care le face nu mi-a plăcut, mi s-a părut extrem de copilăros și că se comporta stupid în 80% din cazuri..ca să nu mai vorbesc de toate problemele pe care le produce în viața lui Evie și, mai ales, în relația ei.
Arianna mi-a devenit mult mai dragă și mă bucur că am avut ocazia să îi aflăm povestea, să o cunoaștem mai bine. E frumos că li s-a oferit atenție și unor personaje secundare, chiar meritau. 
Lend e..Lend. La fel de protectiv, atent, iertător, chiar nu am nimic de spus de comportamentul lui impecabil pentru Evie. E înțelegător, amuzant, plăcut, e unul dintre personajele cele mai echilibrate pe c are le cunosc. 
Am citit cartea cu inima deschisă și mi-am dorit din suflet să mă facă să o iubesc, dar deși nu a fost așa, tot mă bucur că am citit-o.
Totuși, stilul autoarei rămâne la fel de drăguț și categoric merită să citiți și acest volum dacă v-a plăcut primul, pentru că veți găsi și aici anumite momente sau replici amuzante și nici suspansul nu lipsește. Finalul este plin de adrenalină și mi-a ținut inima pe loc o clipă, temându-mă pentru Evie și viitorul ei.
Voi aștepta cu interes deznodământul acestei povești pentru că a rămas dragă mie și îmi doresc să fie unul pe placul tuturor fanilor seriei, dar mai ales, cu happy-end pentru Evie și Lend :) !

Cartea ne învață să fim mulțimiți cu ce avem, și cu viața noastră, fie că e una plină de supranatural sau normală. De asemenea, când simți că nu ai unde să te duci, că nu aparții niciunde, e de ajuns să îți asculți inima, și vei vedea că brațele iubitului tău vor fi mereu un loc pe care să îl numești ”acasă”..

~ Mulțumesc Editurii CorinTeens pentru șansa de a citi această carte!~

Recenzia primului volum:
Image and video hosting by TinyPic

”Supranatural”(Paranormal #2) de Kiersten White - Recenzie!

Read More

Quote Line (156)

Read More

Cartea a apărut la Editura CorinTeens și o puteți comanda de AICI.
Cred că e în natura umană să tindem spre perfecțiune, să ne dorim tot mai mult și niciodată să nu fim pe deplin mulțumiți de cine suntem și ce avem. Să facem schimbări în viața noastră, să căutăm calea fericirii, a siguranței, a împăcării sufletești. Visăm la ceva, facem tot ce e posibil pentru a obține acel lucru, iar când în final avem parte de el, constatăm că imediat ne plictisim de el. Ajungem într-un loc important pentru noi cândva, și începem să îi descoperim defectele, fisurile. Ceea ce ne face mai motivați, mai fericiți, e munca noastră, strădania pe care o depunem pentru a deveni cine vrem și a avea ce ne trebuie, și nu rezultatul în sine, de multe ori. 
Așa se întâmplă și în cazul lui Tally. Acum e frumoasă, a fost operată, are parte de viața la care visa cândva, în Orașul Noilor Frumuseți, unde cea mai mare grijă a ei acum e ce rochie să poarte la următoarea petrecere, căci are parte de o mulțime. Da..acum e fericită în lumea superficială, dar glamouroasă, aparent ideală, dar vicioasă, pe care la un moment dat Tally a iubit-o, dar apoi a blamat-o datorită adevărurilor descoperite despre ea împreună cu o parte din cei din Ținutul de Fum.. Operația i-a ascuns mare parte din amintiri, iar acum mintea ei se învârte într-o ceață densă, doar sentimentul că ceva lipsește, că a uitat un lucru important, o mai macină din când în când. 
Când o fostă cunoștință din Ținutul de Fum intră prin efracție la o petrecere și îi lasă tot felul de indicii legate de viața ei de urâtă, Tally începe să le culeagă împreună cu Zane, liderul unui grup din care face și ea parte, Infra. Dar cum poți oare să devii real, uman, într-o lume falsă, cu o perfecțiune indusă?
Alături de el, eroina noastră își regăsește curajul, forța interioară, are parte de sprijin, încredere și de ce nu..de o prietenie frumoasă care tinde rapid spre ceva mai intens..iubire.  Ca și prietena lui Tally, Shane, la rândul lui Zane a fost un urât care a dorit să fugă de operație dar anumite lucruri l-au împiedicat în ultimul timp, acum el fiind un frumos plin de remușcări și care își dorește doar să evadeze din locul acesta plin de falsitate. Ei descoperă că fiind senzaționali, adică făcând lucruri pline de adrenalină, periculoase, reușesc să își solidifice memoria și să le apară tot treptat tot mai multe detalii din fosta lor viață, și asta și fac. Fără să le pese de consecințe, singurul lucru care îl doresc cu ardoare e să se regăsească pe ei..cei adevărați. Găsesc în sfârșit tratamentul trimis de mama lui David și care ar trebui să îi vindece (către asta duceau toate indiciile), dar și acesta vine cu un cost..
Un lucru e cert, trebuie să părăsească Orașul Noilor Frumuseți cât mai curând posibil, dar le e din ce în ce mai greu. Toate ”boacănele” făcute pentru a fi senzaționali au atras atenția Specialilor și acum Tally și Zane sunt monitorizați constant. Vor reuși ei să fugă din locul unde sunt captivi, și să găsească membrii rămași din Ținutul de Fum, sau din nou se va confrunta Tally cu tot felul de pericole? 
Dacă e ceva ce am observat în ultima vreme, asta e că am o minte ciudată. În sensul că mai niciodată nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ceilalți cititori ai unei cărți și așa e și acum. Dacă am văzut că majorității le-a plăcut mult primul volum și au fost ușori dezamăgiți de al doilea, la mine e invers :)). Da, și ”Urâții” mi-a lăsat o impresie bună și mi s-a părut interesantă, dar nu la fel de frumoasă ca alte romane distopice pe care le citisem în acel moment. Însă ”Frumoșii” m-a dat pe spate! Nu mi s-a părut mai lipsit de acțiune decât primul volum, din contră, dar am simțit și o încărcătură emoțională mai mare citindu-l, deoarece acum am putut să o înțeleg mai bine pe Tally, acțiunile ei, consecințele la ce face..pentru că deși am făcut tot posibilul, obsesia ei de la început a deveni frumoasă era ușor iritantă uneori.
M-au impresionat lupta ei pentru a redeveni cine era odată, toate încercările prin care a trecut, dar și cum le-a făcut față. Cred că un rol definitoriu în faptul că mi-a plăcut extrem de mult acest volum, de am avut un surâs și un sentiment de interes, de mulțumire, pe tot parcursul lecturii lui, a avut Zane. M-am atașat de el din prima clipă și mi s-a părut un personaj captivant și complex. Dacă în ”Urâții” Tally era mai independentă, mai curajoasă, aici am simțit o fragilitate din partea ei, firească de altfel, cel puțin la început. Am văzut o lipsă de inițiativă la ea, reticența de incertitudine, iar dacă Zane nu era acolo să o ajute, să îi dea încredere în ea, nu ar fi obținut nimic. Mi s-a părut mereu împinsă de la spate de el, ghidată, de aceea consider că personajul lui are un rol definitoriu pentru acțiune.
Nu mi s-a părut forțat faptul că încep să aibă sentimente unul pentru altul așa repede. În lumea aceea superficială, eclipsată de frumusețe, nu cred că e așa greu să te atașezi de cineva. În plus, Zane a fost acolo pentru ea mereu, a ajutat-o, i-a fost un prieten adevărat, a avut grijă de ea, e inteligent, atent, drăguț, chiar nu văd nimic ieșit din comun la apropierea lor. Da, David a învățat-o să privească mai presus de aparențe și că e frumoasă așa cum e, dar Zane a ajutat-o să redevină cine era, să își recapete identitatea..el a salvat-o. :)
Dacă în primul volum cititorii iau contact cu lumea urâților, aici nu veți cunoaște mai bine doar lumea frumoșilor, ci și o părticică de existență ciudată, primitivă, neobișnuită. Nu o să spun despre ce e vorba, dar vă asigur că e extrem de interesant.
Întorsătura de situație pe care o iau lucrurile e incredibilă, și îi va schimba viața lui Tally, dar și pe ea, pentru totdeauna. Finalul e tulburător, șocant, am rămas nemișcată o clipă, apoi am recitit ultimul fragment. Pur și simplu nu îmi venea să cred ce se întâmplă, nu m-aș fi gândit niciodată la așa ceva. Reacția mea după a fost: ”TREBUIE SĂ CITESC ACUM ULTIMUL VOLUM!” și cred că o să fac asta în curând, nu o să am răbdare până apare la noi. 


” – Este posibil să aveți amândoi dreptate, și tu, și David. Poate că oamenii sunt programați..să se ajute unii pe alții, chiar și să se îndrăgostească. Dar numai pentru că asta e natura umană nu înseamnă că-i ceva rău, Tally. În plus noi am avut un întreg oraș de frumuseți din care să alegem și ne-am ales unul pe celălalt.
Ea îi luă mâna și murmură:
- Mă bucur că am făcut-o.”


O continuare palpitantă, captivantă, tulburătoare spre final, care m-a făcut să văd adevărata valoare a acestei trilogii distopice și să o iubesc!

~Mulțumesc Editurii CorinTeens pentru șansa de a citi această carte!~

Recenzia primului volum:
Image and video hosting by TinyPic
P.S. Sper să apreciați strădania mea de a face recenzii mai concise, pentru că mi-a fost foarte greu să scriu doar atât :D. Aș fi vorbit la infinit despre acest volum care mi-a plăcut extem de mult! 

"Frumoșii”(Urâții #2) de Scott Westerfeld - Recenzie!

Read More

Organizat de Sedcom Libris Iaşi în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Organizaţia Patronală AGORA a Societăţilor pentru difuzarea Tipăriturilor şi a altor Bunuri Culturale din România, Târgul Internaţional de Carte LIBREX. Primăvara cărţilor la Iaşi, ediţia a XXI-a îşi propune să ilustreze dimensiunea actuală a industriei de carte din România şi să le ofere tuturor actorilor implicaţi posibilitatea deschiderii spre noi parteneriate.
LIBREX 2013 îşi propune să aducă, în cele cinci zile de târg, o agendă culturală bogată şi variată:

- lansări de carte urmate de sesiuni de autografe;
- seminarii şi prezentări pe diverse teme de interes atât pentru specialişti, cât şi pentru cei dornici de informare;
- Autorul zilei, o campanie de promovare structurată în cinci ediţii corespunzatoare fiecarei zile de târg, editurile urmând să îşi nominalizeze autorii şi să ne trimită lista de propuneri;
- Literary Five o’clock, club de lectură liberă din creaţia proprie în limita a max. 10 minute rezervate fiecărui participant, urmată de conversaţii critice;
- Micul Prinţ, concurs-recital de poezii şi scenete pentru copii;
- Clubul ilustratorilor de carte, bursa vizuală de ilustraţie originală de carte;
- Premiile LIBREX 2013;
- bursa locurilor de muncă în domeniul editorial;
- mini-concerte instrumentale, spectacole de teatru, dans şi proiecţii de film etc.

Târgul Internaţional de Carte LIBREX!

Read More

marți, februarie 26, 2013

Cea de a XII-a editie a Târgului GAUDEAMUS Craiova, planificată în perioada 27 februarie – 3 martie a.c. este un eveniment organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS şi Radio Oltenia Craiova – în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”.
Ediţia craioveană a Târgului GAUDEAMUS deschide seria evenimentelor pe care Radio România le va organiza în 2013, cu prilejul dublei aniversări din acest an: 85 de ani de la înfiinţarea postului public de radio şi 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA.
La eveniment s-au înscris peste 40 de edituri din România şi din străinătate. Şi anul acesta Editura Nemira va fi prezentă în cadrul Târgului Gaudeamus, la Craiova, cu o ofertă editorială actualizată şi cu promotii diversificate, potrivite pentru toate gusturile.
Pe lângă reducerile de 25% /titlu, în cadrul evenimentului, Editura Nemira le va oferi cititorilor săi o ofertă specială pentru Colecţia Nautilus, constând într-o reducere de 35%. În plus, din oferta largă de la stand, cititorii îşi vor putea alege pachetele 2+1 sau cărţile la preţ fix.
BONUS: Eşti născut în februarie sau martie? Vino la Târg la standul Editurii Nemira şi primeşti 50% reducere cadou din partea noastră!

Nemira cu Caravana la Craiova. Gaudeamus 2013

Read More

Editura Nemira lansează Enciclopedia religiilor, de Michel Malherbe, în Librăria SOPHIA, Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucureşti, joi, 28 februarie, ora 17:30
Vor vorbi: Adrian Carabă, Mario Barangea şi Sabin Preda

Enciclopedia religiilor, în două volume, de Michel Malherbe, este o lucrare esențială, în care se deslușesc fundamentele diverselor orientări și mișcări spirituale din lumea întreagă, privite cu obiectivitatea omului de știință.
Într-un stil alert, de o remarcabilă precizie, Michel Malherbe se apleacă asupra evoluției vieții religioase din timpuri imemoriale și până în contemporaneitate.
Sectele și grupările religioase fac obiectul unei analize aprofundate în ambele volume ale lucrării. În primul dintre ele, un aspect inedit îl reprezintă studiul religiilor din Africa.

Nemira lansează „Enciclopedia religiilor” în Librăria Sophia

Read More

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nemira ne pregătește pentru 1 martie

Read More

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ultimele zile din promoţiile lunii la Librăria Libris!

Read More

A apărut de câteva zile trailerul cărții ”Clockwork Princess” și nu am apucat să vi-l arăt. Sunt extrem de uimită și mi-a trezit rău de tot curiozitatea, până apare cartea cred că o să mor încet...
Ce părere aveți?

Book Trailer (28)

Read More

miercuri, februarie 20, 2013

1. (Krisz here) Da! Am terminat de câteva zile cu examenele şi sunt acasă acum. Cum sunt după sesiune...
Am însă o problemă cu tastatura şi nu îmi merg multe taste, cum ar fi "c","m","v","s" şi altele (acum folosesc tastatura aceea virtuală care îţi apare pe desktop şi dai click pe fiecare literă) şi din păcate săptămâna aceasta nu am cum să scriu recenzii sau să postez prea des. Dar e vorba doar de o saptămână.

2. Aşteptaţi de câteva zile să aflaţi câştigătorul concursului "Frumoşii" şi el este...
Baban Alexandru-Marian
Felicitări! Așteptăm un mail cu datele tale personale, plus un număr de telefon pe adresa alexya_fanfics@yahoo.com. Ai 4 zile la dispoziţie să faci asta, în caz contrar vom alege alt câştigător.

Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care ați participat și sperăm să fiți alături de noi în continuare și să fiți la fel de dornici să participați la concursurile noastre.

 Mulțumim sponsorului nostru, Editura CorinTeens!
Image and video hosting by TinyPic

I am back! + Câştigător concurs "Frumoşii"!

Read More

duminică, februarie 17, 2013

Quote Line (155)

Read More

joi, februarie 14, 2013

Fie că vă place să vă arătați dragostea de Valentine’s Day, Dragobete, sau în fiecare zi (noi sperăm că e ultima variantă totuși), niște concursuri care să aibă ca temă iubirea sunt binevenite oricând, nu? Și cum tot e luna iubirii, ce moment mai bun să le lansăm? Și, da, e o bună ocazie să vă arătăm și noi că vă iubim. :)
Avem pentru voi un premiu special, atât de frumos, oferit de Editura ALL. Două cărți... și nu orice fel de cărți... ci ”Cărți pereche pentru suflete pereche”.
Vom avea un câștigător care își va alege un pachet din cele de mai jos, în funcție de preferințe (click pe imagini pentru mai multe detalii despre cărți):
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ce aveți de făcut?
Nu știu câți dintre voi ați auzit de I Love Project (Proiectul iubesc), un proiect românesc în care peste o mie de oameni obișnuiți, de toate vârstele, au scris pe o foaie de hârtie ce iubesc și au făcut poze într-un studio. Aici puteți vedea albumele cu pozele. Că iubesc viața, creația, ciocolata, soarele de după furtună, etc. ei au împărtățit cu noi toți acest mic secret.
Nu, noi nu o să vă punem să vă faceți poze (nu pentru că nu am fi tentate, dar știm că nu mulți ați fi dispuși să vă deconspirați identitatea), ci va trebuie să scrieți într-un comentariu la această postare ce iubiți voi. :)
”Iubesc ............................” (și completați voi). Veți găsi mai jos un Raffle, unde veți avea ocazia să strângeți și intrări în plus dacă doriți, pentru că, da, concursul e cu tragere la sorți. 
a Rafflecopter giveaway
Abia așteptăm să aflăm ce iubiți voi! Mult succes!

 Multe mulțumiri pentru dovada de iubire oferită sponsorului nostru, Editura ALL, și pentru premiul special! Image and video hosting by TinyPic

Concurs ”Tu ce iubești?”

Read More

Hello all! Azi, de Valentine's Day, ne-am oprit din învățat amândouă ca să vă arătăm că această zi nu înseamnă doar o zi în care cuplurile își manifestă iubirea eterna, dăruindu-și fiecare inimioare și pupici. Pentru noi, această zi este ziua în care ne determină să lăsăm toate materiile groaznice de la facultate pentru a vă arăta cât de mult vă iubim. Noi vă iubim pentru că sunteți alături de noi, deoarece oricât de mult ne-am cufunda în învățătură, oricât de greu ne facem prezența în ultima vreme, sunteți aici și așteptați să terminăm cu sesiunea. Noi cu siguranță visăm la această clipă :)) :(.

Pentru a vă arăta că vă iubim și nu v-am uitat, vom da startul unui concurs de care ne-am îndrăgostit și sperăm din suflet să vă placă și vouă ideea lui.
Ce aveți de făcut? Dorim să vă provocăm să ne spuneți într-un comentariu care e povestea voastră preferată de dragoste dintr-o carte și să argumentați de ce. Iar tot în acest comentariu, să ne povestiți în câteva fraze despre ea, fără a dezvălui prea multe, pentru a trezi interesul și celor care nu au citit cartea.
Premiul concursului? Un voucher în valoare de 40 de lei oferit de sponsorul nostru, Libris, librărie online .
Durata concursului: 14 februarie - 28 februarie 2013.
Alegerea câștigătorului: Cel mai interesant, drăguț și inedit răspuns, dar totodată și frumos structurat, va câștiga.

Cum vi se pare? Noi așteptăm cu nerăbdare să ne spuneți care sunt poveștile voastre preferate de dragoste fiindcă avem nevoie de multă iubire în aceste momente :)).
Vă urăm mult succes și inspirație, iar cel mai bun răspuns să câștige!

Mulțumim sponsorului nostru, Librărie online Libris!
Dacă doriți să vă cumpărați cărți deosebite, pe site-ul Libris, librărie online, puteți comanda și cărți online în engleză.
Image and video hosting by TinyPic

Concurs "Love Stories".

Read More

luni, februarie 11, 2013

Click pe imagine!!!Image and video hosting by TinyPic

Atenție! A început maratonul super reducerilor pe Librăria online Libris!

Read More

Hello all! Astăzi noi vom fi gazdele tour-ului ”Ember”, și sperăm să vă placă ce am pregătit pentru voi. În primul rând, câteva informații despre carte și autor:

”Ember” de Madison Daniel
Sinopsis:

O atingere de foc.
Un suflet pierdut în întuneric.
O dorință fierbinte de a schimba trecutul.
Max Valentine are 18 ani, este singur, și are puterea a sute de sori între degetele sale.
Forța iubirii îl va bântui. Promisiunea normalității îl va evita. Cu un cântec în inimă și o chitară în mână, el va descoperi durerosul adevăr..
… dragostea nu moare niciodată, dar poate ucide.

Descriere mai detaliată:

Dragostea nu moare niciodată..dar poate ucide.
”Ember” este povestea lui Max Valentine, un adolescent cu abilități secrete și numeroși demoni în interior. Viața lui se învârte în jurul muzicii și a dragostei lui pentru ea. Când tatăl lui moare el caută răspunsuri la ultima rudă în viață, Frank, fratele tatălui său. Frank locuiește pe insula Maui și imediat îl primește pe Max acolo ca pe unul de al lui. Mac în curând învață că să vindece trecutul va fi mai dificil decât a crezut vreodată că ar putea fi. Două complicații majore îș vor tenta și chinui pe măsură ce încearcă să găsească un sens al abilităților lui.
Prima tentație vine în forma unei fete misterioase de pe insulă. Asia Lyn Michaels e bogată, răsfățată, furioasă și frumoasă. Drumul ei se încrucișează cu cel al lui mac pe plajă, amiaza, și li se schimbă ambilor viețile pentru totdeauna. Max îi salvează viața și ea îi descoperă secretul. Începând cu acel moment ei devin conectați unul de celălat, indiferent cât se luptă cu asta.
A doua tentație care îi va tenta chiar sufletul lui Max. Samantha Ann Summers este dulce, fire de artist, deșteaptă și de încredere. Ea îl va ajuta pe Max să își regăsească zâmbetul și poate chiar să își vindece din greșelile lui din trecut. Ea este posibil să fie sufletul pereche al lui Max iar el se va lupta cu asta cu fiecare fibră din corp.
Temperamentul și indecizia lui Max în privința fetelor va pune în mișcare evenimente care îi pot costa viața. Își va testa limitele puterilor sale și noua relație cu unchiul lui protector. Va câștiga o puternică iubire și va pierde alta.

Date despre autor:
MADISON DANIEL:
”Viața este muzică iar cuvântul scris este SUFLETUL nostru”. Muzica și scrisul au fost ambițiile mele de când eram un copil. M-am folosit de muzică în toate formele posibile: scriind-o, interpretând-o, vindecându-mă cu ea, etc. Eu numesc asta ”soundtrack-ul vieții mele”. Mereu am scris, într-o formă sau alta: de la comic books până la scenarii la povești scurte și acum la seria ”Ember”. Am găsit o adevărată pasiune în poveștile și personajele mele și sunt nerăbdător să le împărtășesc cu lumea întreagă

Eu am citit cam 40% din carte, nu am reușit să o termin (de fapt, ce carte am terminat oare de citit în sesiune?) așa că nu pot face o recenzie romanului, dar am selectat din paginile citite câteva citate frumoase pe care le-am tradus pentru voi (m-a ajutat și prietena mea bună Mihaela aici, pentru că timpul meu e limitat..mulțumesc mult!). Sper să vă placă :)

" Nu am avut timp să mă gândesc la asta, pentru că atunci i-am observat ochii: acei ochi care te bântuie, de un albastru cristal, care îmi vor invada mai târziu visele şi îmi vor umple coşmarurile. "

" - Asia Lyn Michaels a frânt atâtea inimi pe insulă încât a devenit o legendă. La fel de notorie ca oricare dintre vulcanii noştri importanţi.  A râs mândru de sine. 
Am rămas în tăcere deplină.
- Doar că mai periculoasă." 

" Dragoste la prima vedere. Întotdeauna am auzit asta în filme sau în cărțile mele preferate dar nu am crezut niciodată în ea, nici măcar pentru o secundă. Moarte la prima vedere. Asta era mai în stilul meu. Știi, ceva de genul James Dean. Trăieşte intens, mori tânăr. Destul de repede urma să le experimentez pe amândouă. “

" Acasă .. asta era ceea ce îmi oferea unchiul meu, un loc pe care să îl numesc al meu . O a doua şansă pentru a face lucrurile aşa cum trebuie și poate chiar pentru a fi din nou fericit. Eu personal nu credeam că meritam şansa asta, dar el credea. "

" - Nu ştiu ..Am stat în tăcere pentru o secundă... M-am gândit că dacă m-aş revanşa pentru greșelile mele din trecut .. poate aş fi iertat. Poate că toate coşmarurile, în sfârşit ar dispărea. "

“ - Mulțumesc Sam, i-am spus în timp ce am deschis uşa si am coborât.
- Pentru ce? a întrebat curioasă şi a oprit maşina. Doar i-am zambit, m-am întins înăuntrul maşinii şi mi-am luat chitara şi geanta. (...)
- Ei bine?  a continuat ea nerăbdătoare.
- Pentru răpirea de dimineață, i-am spus din partea cealaltă a maşinii. Pentru plimbare, pentru sinceritatea ta ..I-am zis şi m-am oprit.
Mi-am aruncat chitara în spate, m-am întors şi am plecat. Părea agitată aşa că m-am întors la câţiva paşi distanţă de ea şi am spus:
- Pentru zâmbetul tău ."

" - Deci înţelegi , a spus ea calm.
- Faptul că un dar îl poţi simti ca pe un blestem? Prea bine ", am spus.
În acel moment eram atât de expuşi.(...). Eram atât de diferiţi şi totuşi atât de asemănători. Vroiam să o ţin lângă mine şi în același timp vroiam să fug. "

" În acel moment, vroiam să o cunosc. Vroiam să râd cu ea. Vroiam să o sărut. M-am sprijinit încet pe spătarul scaunul și m-am gândit la mine, că am câștigat ... în mai multe sensuri, nu doar unul. "

" Una din mâinile ei s-a sprijinit pe gâtul meu iar ochii ei strălucitori, au străpuns fiecare  zid de apărare pe care îl aveam. Fiecare perete pe care l-am construit în ultimii ani. Apărările mele se năruiau iar eu am devenit îngrozit."

" Focurile s-au domolit în mine în timp ce simplitatea gândurilor m-a liniştit .. Sam a fost acolo lângă mine când am căzut. Ea m-a ridicat. Ea m-a vindecat. "

AICI puteți citi citatele în engleză.

Vă invit să vă înscrieți și la Giveaway-ul Tour-ului, dacă nu ați făcut-o deja, pentru că aveți șansa să câștigați niște premii foarte drăguțe!

”Ember” by Madison Daniel - Book Tour!

Read More