vineri, decembrie 30, 2011

Vroiam să vă anunţ că votarea pentru poveştile înscrise în "Concursul de Creaţie" se opreşte mâine, 31 decembrie, ora 16:00. După această oră vor fi închise sondajele. 
Multă baftă tuturor, iar cei care mai doriţi să votaţi, mai aveţi totuşi timp. 

O seară plăcută!

Anunţ legat de "Concursul de Creaţie"

Read More

joi, decembrie 29, 2011

După câteva nopți lungi, în care aveam în compania noastră cești mari de ceai ( nu are niciun efect cafeaua asupra noastră :)) ), a venit momentul să vă spunem decizia juriului în legătură cu jocul nostru de Crăciun.
Îmi pare rău să vă anunț, însă cu toții ați câștigat:)). Da, este înfiorător, dar cu siguranță veți trece peste această tragedie:)).

Lasând gluma la o parte, vă voi spune în mare criteriile după care ne-am bazat în clasificarea voastră.

Am dat premiul III ( 50 de puncte la Concursul de fidelitate ) la toți cei care au făcut o felicitare simplă, dar totuși atât de frumoasă tocmai prin simplitatea ei. Aceștia sunt: Ramona, Adriana, Petro, Allexandra, Andu. Le mulțumim mult pentru cadourile lor.

Premiul II ( 100 de puncte la Concursul de fidelitate ) am oferit celor care au creat ceva cu ajutorul cuvintelor și nu numai. Câștigătorii sunt: Kyky, Stephany, JustLaugh, Bianca, Law, Emilia, Nyx, Dely. Le mulțumim pentru toată munca care au depus-o în crearea acestor cadouri.

Premiul I îl oferim persoanei care ne-a surprins cel mai tare cu cadoul oferit. Este original, îndrăzneț și foarte drăguț. Atât eu, cât și Krisz, am crezut că ne-am gândit la toate cadourile posibile care se pot oferi la acest joc, însă am fost plăcut surprinse de acest cadou. Suntem sigure că am ales corect câștigătoarea acestui premiu și fără alte cuvinte vă voi spune numele ei: Veronica. Ea a câștigat cartea "Amintirile vraciului" de Joseph Delaney + 150 de puncte pentru Concursul de fidelitate ( așteptăm un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com cu datele ei personale ).
Îi mulțumim mult pentru cadourile oferite și pentru entuziasmul de care a dat dovadă.
După cum stiți, Veronica nu participă la Concursul de fidelitate, de aceea o vom ruga să ne spună cui va dărui cele 150 de puncte. 
Vă ținem pumni la toți!

O zi frumoasă în continuare,
Krisz & Alexya  

Mulțumiri sponsorului nostru, Editura Leda.

BannerFans.com

Câștigătorii "Jocului de-a spiridușul"

Read More

Adminul Leda a spus în mai multe comentarii ce cărţi urmează să apară împreună cu revista Bravo şi Bravo Girl. Aşadar, trebuia să vă anunţăm şi pe voi!

Începând cu 17 ianuarie 2012, alternativ, împreună cu revista Bravo şi revista Bravo Girl, va apărea seria "Jurnalele Vampirilor" de L.J.Smith , volumele I-IV ! Aşadar cei care nu aţi apucat să vi le cumpăraţi până acum, veţi avea o ocazie incredibilă !
Pe data de 14 februarie 2012 (chiar de Valentine's Day) va apărea împreună cu Bravo cartea "Bloody Valentine" de Melissa de la Cruz.

Ce părere aveţi? Noi suntem foarte încântate !

Ce cărţi urmează să apară cu Bravo!

Read More

miercuri, decembrie 28, 2011

Pentru că am primit citate din aceeaşi carte, "Nu plânge sub clar de lună" de Heather Davis. În caz că aţi uitat, încă vă mai puteţi cumpăra cartea cu revista Bravo, e posibil să o mai găsiţi. 
Ramona ne-a trimis citate mai amuzante din această carte:

“Lumina lunii are puteri speciale. Chiar şi în Beverly Hills, unde totul este strãlucitor, fie cã este autentic, fie cã este fals, luna plinã are o anumitã magie. Te poate face sã te comporţi nebuneşte, sã îţi asumi riscuri la care nu te-ai gândit niciodatã la lumina zilei sau chiar sã te dea complet peste cap.Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa.Şi totul începe atât de simplu…
Tu. El.Luna.Te-ai ars!”

Ȋmi era din nou greaţã. Dar dacã domnul Winter nu-i gãsea pe bãieţii ãia stupizi? M-am uitat spre madam Chitarã - zâmbea din nou, ca o alienatã mintal, în timp ce îi ajuta pe copiii din tabãra de reeducare, de parcã îi ducea la Disneyland.”

“Sfinte Dumnezeule! Cineva mã urmãrea. Cineva care credea cã arãtam delicios şi nu gândea la chestiuni de vezicã. Eram atât de speriatã! Aveam sã fac efectiv pe mine şi apoi sã mor! Sau sã fiu mâncatã, ceea ce era mult mai rãu.”

“Aveam zgârieturi si julituri pe partea din spate a coapselor.Şi încã mai simţeam nevoia sã merg la “toaleta doamnelor” din pãdure. Am fãcut câţiva paşi împleticiţi pânã la cel mai apropiat copac şi mi-am tras în jos pantalonii murdari. Nici n-am terminat bine de fãcut pipi - cea mai minunatã acţiune de acest fel din viaţa mea! - cã am şi auzit scârţâit de paşi pe nisip.”

“Asta era partea în care trebuia sã spun “Nu-mi dau întâlnire cu tipi sexy, obsedaţi de droguri, lucru care m-ar putea face sã ajung într-o tabãrã de reeducare!” Stai puţin! La dracu! Probabil cã tocmai asta mi se întâmpla deja.”

“Când am intrat, madam Chitarã şi-a ridicat privirea spre noi. Din fericire, monstruosul sãu instrument muzical nu se zãrea pe nicãieri. Acest fapt a fost suficient ca sã mã facã sã zâmbesc, deşi în orice secundã ar fi fost probabil capabilã sã scoatã repede din buzunar o muzicuţã.”

“S-a bãtut cu palma peste pântec, lucru care m-a fãcut sã îmi dau seama cã el era cel înfometat. Iar când mãnânci pentru doi- pentru tine şi pentru burta mare pe care o ai- probabil cã şi foamea e de douã ori mai mare.”

“-Din nefericire, Graham nu ştie nimic despre situaţia familiei mele. Tata doar l-a angajat. Cu ultimul tip n-a mers.
-Dar nu cumva tatãl tãu…mmmm…
-L-a concediat. Nu l-a mâncat. Tata prefer carnea de animal sãlbatic.”

“Ariel îmi spusese odatã cã mama ei recunoscuse ceva important, la o şedinţã de terapie mama-fiicã: adulţii nu au întotdeauna dreptate. Aşa cã întrebarea mea era: dacã ei nu aveau întotdeauna dreptate, atunci cum de eram noi aceia care întotdeauna greşeam?”

“Cunoscusem bãieţi care fãcuserã o mulţime de lucruri ciudate în toiul tentativelor de a mã sãruta- rãspundeau la telefonul mobil, le fãceau cu mâna prietenilor, şi chiar luau o îmbucãturã din cheeseburgerul dublu-, dar sã adulmece aerul? O fãcea din cauza mea? O, nu! Ȋmi mirosea urât tricoul?”

“E posibil ca lumina lunii sã aibe puteri speciale, dar iubirea este de fapt adevãrata magie în lume.”

Iar Dely a vrut să ne arate partea romantică a cărţii:

În timp ce limuzina se îndepărta cu viteză, domnul Winters a urcat înapoi în autocar, însoţit de un băiat - nu era genul de băiat despre care să spui pe loc ca e drăguţ, dar, categoric, era genul de la care nu-ţi puteai lua ochii.”

“- Nu vreau să pleci, am spus încet.
-            De ce ?
-            Chiar vrei să mă faci s-o spun ?
-            Sigur că da!mi-a răspuns, iar ochii lui căprui aruncau mici scântei.
-            Mmm...ştii...îmi place de tine.
-            Şi mie-mi place foarte mult de tine,a zis el.
S-a apropiat de mine, centimetrii dintre noi devenind milimetri. Pana când aproape că m-a...
Tremurând de frică m-am tras înapoi, cu buzele încă fierbinţi de la sărutul pe care aproape că mi-l dăduse. ”


“ În scurta noastră conversaţie, mă simţeam de parcă aproape ne înţelegeam unul pe celălalt. M-am uitat înapoi peste umăr la Austin, aşteptându-mă să-l văd că încă mă privea, însă el se întorsese la munca lui să construiască zidul.
Aproape că era cel mai trist lucru pe care văzusem până atunci că îl făcea.”

 “ M-am simţit emoţionată văzându-l cum o ţinea în braţe. Nu mi-l imaginasem niciodată ca fiind genul care să îmbrăţişeze pe cineva. Părea distant şi cu un spirit foarte “englez”, mai degrabă genul care îţi strânge mâna,dar iată-l acolo, ţinându-şi încă braţele în jurul noii mele prietene, după ce o salvase ajutând-o să escaladeze cu bine zidul.
[...]
Austin Bridgers era mai mult decât puteai vedea cu ochiul liber.”

“  Mi-a cuprins obrajii cu palmele şi am văzut în ochii lui o sclipire argintie. Mi-am stăpânit tremurul de spaimă,amestecat cu...încă ceva. Eram cu adevărat speriată de ceea ce devenea când se transforma. Nu cumva îmi ascundea adevărul şi eram în pericol? De fapt eu şi întreaga tabără de copii.
   Şi-a îndepărtat mâna,de parcă simţea frica ce clocotea în mine.”

“   Nu mai exista nimic, doar eu şi Austin. Şi sărutul care-mi făcea tot trupul să freamăte.
    Genul de sărut pe care unii  sergenţi sosiţi la fata locului îl găsesc respingător între doi cadeţi.
  Genul de sărut care te face să crezi că frecatul vaselor arse după cină,seara,aproape că este o muncă  plăcută.
   Genul de sărut care te face să crezi că săparea unei gropi pentru o nouă latrina a doua zi, este aproape amuzantă...
[...]
         E posibil ca lumina lunii să aibă puteri speciale,dar iubirea este de fapt adevărata magie în lume.
        Doar iubirea.”

Cum vi se par? Mulţumim fetelor!

The magic of words..by you (21)

Read More

Just Laugh a vrut să ne amintească că mai este doar o săptămână până apare din nou serialul "Pretty Little Liars":
Law ne-a spus că reciteşte seria "Harry Potter", şi de aceea ne-a şi trimis câteva imagini ce au legătură cu ea:

Quote Line (59)

Read More

Citatele sunt din "Jocul Minciunii" de Sara Shepard. Nu am mai scos atât de multe, pentru că nu am mai avut aşa mult timp, şi mi-a fost teamă să nu dau spoilere dacă iau mai multe:


“ O fată înaltă şi zveltă, cu părul negru ciufulit atârnându-i în şuviţe pe faţă, a deschis uşa de la baie.
- Hei! am zis eu, sărind în picioare. Nu vezi că e cineva aici?
Corpul mă furnica, de parcă aş fi amorţit. M-am uitat în jos: pâlâpiam intermitent, ca şi cum m-aş fi aflat sub o lumină stroboscopică. Nasol! Sigură vă cineva mi-a strecurat ceva!

„ O urmăream de o oră pe Emma încercând să văd ce viaţă ducea şi chinuindu-mă să mi-o amintesc pe a mea. Nu că aş fi avut de ales. Oriunde mergea ea, mergeam şi eu. Nu eram pe de-a-ntregul dumirită nici cum de ştiam lucrurile astea despre Emma - îmi veneau pur şi simplu în minte când o priveam, precum textul unui mesaj primit pe e-mail. Cunoşteam amănuntele vieţii ei mai bine decât pe cele ale propriei mele vieţi.”

„ Deşi îşi iubise dintotdeauna mama, nu putea spune că-i simţea lipsa , cel puţin nu Nefericitei Becky, Maniacei Becky sau Lunaticei Becky, care-o uitase la Circle K. În schimb, simţea lipsa ideii de mamă, a cuiva care să fie fidel şi statornic şi care să-i cunoască trecutul şi să se arate preocupat de viitorul ei şi care s-o iubească necondiţionat. Emma născocise pe cer stelele Mami, Tati, şi Emma gândindu-se nu la ceva ce trăise, ci la ceea ce ar fi vrut să trăiască.”

„Aş fi vrut să îi pot răspunde. Aş fi vrut să fac ceva mai folositor decât s-o însoţesc în tăcere ca un vânător de stafii. Era ca şi cum aş fi urmărit un film, doar că nu puteam nici măcar să strig sau să arunc cu popcorn în ecran.”

„Era Nisha, din fotografia lui Sutton cu echipa de tenis. Era petrecerea ei. Se uita la Emma ca şi cum ar fi vrut s-o ridice de ceafă şi s-o azvârle afară.
Deşi fiecare părticică din fiinţa Emmei cea fii-drăguţă-şi-nu-produce-belele îi cerea să salute cu mâna şi să  zâmbească, şi-a făcut curaj, s-a gândit la Sutton şi i-a aruncat Nishei o privire veninoasă.”

„ - Cum mai e Nisha ? În week-end m-am întâlnit cu tatăl ei la club. (...) A fost foarte puternică, mai ales după ce s-a întâmplat cu maică-sa.
Emma a pufnit. Dacă puternică era sinonim cu afurisită, atunci doamna Mercer avea perfectă dreptate.
- Nisha are ceva diabolic în ea.
- Cu prisosinţă, a adăugat Laurel. „

„ - Ce rochie drăguţă ai! a gângurit ea. E BCBG ?
Emma nu şi-a putut stăpâni o mică tresărire de gelozie. Nu numai că Sutton avea o familie, dar mai era şi foarte populară. Cum de ea dusese o viaţă aşa de mizeră, iar Sutton, una atât de frumoasă ?
Eu una nu eram convinsă de asta, având în vedere că Emma trăia, iar eu nu.”

Apoi... l-a văzut! Un tip care zăcea cu faţa-n sus în mijlocul terenului, cu braţele şi picioarele întinse formând un X.
Emma a scos un ţipăt. Tipul s-a ridicat brusc, ceea ce a făcut-o să urle şi mai tare şi să arunce cu racheta înspre capul lui. Aceasta a vâjâit de-a lungul terenului şi a aterizat lângă fileu. Tipul s-a uitat perplex la ea.
- Sutton! a spus el după o clipă.
- Ah! a făcut ea.
Ethan a înfăşcat racheta de tenis şi s-a apropiat de ea. Purta un tricou negru, pantaloni scurţi albaştri şi tenişi gri New Balance.
- Sunt atât de bucuroasă că eşti tu ! a spus Emma.
Ethan a strâmbat din nas.
- Întotdeauna arunci cu racheta de tenis spre cei pe care eşti bucuroasă să-i vezi?”

The magic of words (34)

Read More

marți, decembrie 27, 2011

Cartea a apărut la Editura Leda şi o puteţi comanda de AICI.
Vreau să vă spun că de când am început să urmăresc serialul “The Lying Game” am fost foarte curioasă şi în privinţa cărţii. Mulţumesc Editurii Leda pentru că mi-a oferit ocazia de a citi acest volum.
Trebuie să vă spun din start că nu prea au mare legătură serialul cu cartea, în principal sunt păstrate numele personajelor la ambele, unele caracteristici, şi cam atât.
În primul volum din „Jocurile Minciunii” de Sara Shepard descoperim, şi destul de repede, că Sutton Mercer .. nu prea mai e om.. şi nu prea mai trăieşte. În primă fază crede că i-a strecurat cineva ceva în băutură, la ultima petrecere, de s-a trezit în baia unei persoane necunoscute, cu corpul pâlpâindu-i intermitent. Iar acea necunoscută, arată identic ca ea!
Pe parcurs, Sutton îşi va da seama că ea a fost omorâtă, şi că „fantoma” ei, ca să spun aşa, e acum la pachet cu Emma , şi o urmează peste tot, deoarece e sora ei geamănă, pe care nu a cunoscut-o niciodată, pentru că nici nu ştia că există!
Emma, la rândul ei, va descoperi prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet, în care o fată este asfixiată cu un colier, că are o soră, şi din cauza destinului ..sau a unei persoane anume, care a plănuit totul (nu se ştie) ajunge în casa lui Sutton, unde toată lumea o va confunda cu ea. Şi nu e de mirare,având în vedere că sunt identice, iar Sutton nu îşi face apariţia nicicum, deşi Emma visa să o întâlnească şi cunoască. Acum, ea trebuie să o descopere pe sora ei prin prisma lucrurilor, familiei, prietenilor ei. Obişnuită cu sărăcia şi o existenţă chinuită, Emma consideră viaţa pe care Sutton o avea minunată, dar se va dovedi a fi doar una plină de necunoscute, de răutăţi. Se pare că sora ei nu a fost deloc cuminte, şi prin farsele numite „Jocurile Minciunii” pe care le-a făcut cu prietenele ei, Charlotte şi Madeline, a rănit multe persoane, şi are destui duşmani.. Îl va cunoaşte pe Ethan, de care se simte cea mai apropiată, un băiat misterios şi atractiv, care se menţine la distanţă de ceilalţi..un „Rebel fără Cauză”, cum e numit în carte.. şi va deveni cam singurul ei prieten sincer.
Deşi la început nu vrea să accepte ideea, într-un final îşi dă seama că sora ei e moartă, şi decide să rămână ca să descopere cine e criminalul. Oricare ar fi putut să o ucidă..dar balanţa înclină mai mult spre cineva apropiat.. poate sora ei? Sau chiar prietenele ei bune! Dar ce motive ar putea avea ele ca să le îndemne la o faptă aşa abominabilă ? Motivele lui Laurel, sora ei, ar fi că mereu a fost marginalizată şi umilită de Sutton.. şi i-a făcut şi ceva (nu se ştie ce) lui Thayer, băiatul pe care îl plăcea, şi care acum e dispărut. Madie..tot din cauza lui Thayer, care e fratele ei, iar Charlotte..pentru că Sutton i-a furat iubitul, pe Garret.
După cum se vede, totul devine din ce în ce mai greu pentru Emma.. Va reuşi ea să afle cine a pricinuit moartea surorii ei, mai ales că pare supravegheată de acea persoană ?
Cel mai mult mi-a plăcut de Sutton..fantoma ei, mai precis. Deşi ea vede şi aude prin ochii Emmei, lucrurile pe care le descoperă despre ea o întristează, nu e mândră de ele. După ce a murit, ea a rămas în amintire doar cu anumite nume, mai are anumite străfulgerări din trecut, senzaţii, dar atât. Practic ea se descoperă pe sine,  sau mai bine zis, pe ea, cea din trecut, prin intermediul Emmei.
Cea din urmă nu o vede, sau aude.. şi se simte neputincioasă că nu o poate ajuta, mai ales când uneori îi revin în amintire chiar momente întregi care s-au întâmplat când era în viaţă, momente cheie care ar putea duce la dezlegarea misterului morţii ei.
Mă bucur că cei de la Leda au păstrat coperta orginală, care e foarte frumoasă! Mai jos veţi găsi pe lângă aceasta, şi două variante coperte din alte ţări:
Dacă tot urmează să vă pun trailerul serialului, să vă vorbesc puţin de acesta. Nu pot să îmi dau foarte bine seama, dar cred că e mai bun decât cartea. Sunt multe diferenţe.. în serial, Sutton nu e moartă, ci e plecată să-şi caute mama biologică, şi e un adevărat mister în jurul acesteia.. În carte ştim din amintirile Emmei cine e mama lor, şi nu e nimic spectaculos legat de asta. Deci ele se cunosc, Emma doar îi ţine locul lui Sutton.
Apoi..Ethan e iubitul secret al lui Sutton..în carte nu au nicio legătură.
Acţiunea celor două e destul de diferită.. şi mi se pare mult mai interesantă cea din serial. Eu am văzut doar vreo şase episoade, dar oricum m-am îndrăgostit de el şi vi-l recomand!
Aşa că..puteţi citi cartea după ce aţi văzut serialul, nu vă va deconspira mare lucru.
Primul este trailerul serialului:
Şi un trailer foarte bine realizat de un fan, al cărţii:
Pe scurt, cartea e uşor de citit, iar spre final, vă va ţine mult în suspans. 

"Jocul Minciunii" de Sara Shepard - Recenzie

Read More

Nu am mai primit aşa multe continuări, cum eram obişnuită, cu greu s-au adunat cele pe care le postez astăzi. Am reuşit însă să postez un capitol nou la ficul meu, ceea ce e, crede-ţi-mă, o adevărată minune :)). Cei care îl citesc ştiu deja.

Capitolul 15 din "Taming Games" scris de mine,Krisz AICI 

Capitolul 11 din "Lupta iubirii" scris de Oana97writer AICI 

Capitolele 16 - 24 din "Bloody Game" scris de Onixx Xdd AICI 

Capitolele 2-3 din "Dear Diary" scris de Onixx Xdd AICI 

Capitolele 24-26 din "Jurnalul unei fete moarte" scris de Law AICI 

Capitolul 22 din "O viata Dificila" scris de Stephany AICI 

Capitolul 3 din "Project : Returning in time" scris de Stephany AICI 

Capitolul 16 din "Dirty Dancer" scris de Deea07 AICI 

Capitolul 2 din "Am I Brigitta High?" scris de Raluca AICI

Continuări de Crăciun :)

Read More

Cadoooouuuri!!!:D
Da, da, a venit momentul să dezvăluim spiridușii noștri iscusiți și cadourile pe care le-au făcut cu atâta devotament. Eu nici acum nu știu ce cadou am primit, Krisz încă mă ține în suspans:)).
Voi încerca să mă astâmpar și vă voi dezvălui celelalte cadouri.

Emilia a primit un cadou de la spiridușul Kyky:


Jocul de-a spiridușul

Atât de repede a venit Crăciunul şi ca-n fiecare an ne-am jucat,
De-a spiriduşul ce face cadouri şi pleacă fugind, speriat,
Iar anul acesta, draga mea, eu sunt spiriduşul tău de companie,
Îţi voi face de vrei, surprize frumoase o mie.

Emilia, însă, cum toţi sunt obişnuiţi mă exprim prin poezie,
Căci vreau ca toată lumea ce citeşte să ştie:
Că îţi doresc multă inspiraţie, grandoare şi timp,
Să te menţii şi să scrii fic-uri în acelaşi ritm.

Căci Bella şi Edward şi toate personajele tale prind viaţă,
Şi mă surprind în fiecare zi când citesc, de dimineaţă,
Şi îmi rămân în minte toată ziua, până-n seară,
Când iar citesc şi mă emoţionez, fie de-i iarnă sau vară.

Aşa că îţi dovedesc că sunt un spiriduş cu sentimnte,
Şi sper să accepţi ale mele nobile sentimente,
Şi să scrii neînduplecată-n continuare căci eu voi citi,
Şi de fiecare dată cu ale tale rânduri tu mă vei uimi.

Bianca a primit cadou de la spiridușul Stephany:

Kyky a primit cadou de la spiridușul JustLaugh:

Letter to Kyky

Draga Kyky,nu-s perfecta,
Sunt doar prietena secreta.
Alexya mi te-a dat,
Sa-ti fiu prieten adevarat.
Pantru ca a fost Ajunul,
Si ca a plecat Craciunul

Nu fi trista,suparata,
Anul nou ajungen-data.
Pentru anul ce soseste,
Toata lumea iti vorbeste
Chiar pe blogul de petale,
Unde esti vestita tare.

Numai eu acum iti zic,
“La multi ani” ,si nu ezit
Sa-ti doresc doar sanatate
Multe carti sa fie castigate.
Nu numai de catre tine,
Mai lasa-mi cateva si mie.

Sper ca-ti place poezia,
Am compus la ea toata ziua,
Nu stiu cum s-o inchei.
Dar eu iti mai zic o data,
Nu e poezie adevarat.
Iti doresc vacanta buna.!
Sa petreci luna de luna!

Adriana a primit cadou de la spiridușul Bianca.

Stephany a primit cadou de la spiridușul Law.
+

JustLaugh a primit cadou de la spiridușul Ramona.

Andu a primit cadou de la spiridușul Adriana.

Nyx a primit cadou de la spiridușul Emilia.

Allexandra a primit cadou de la spiridușul Petro.

Petro a primit cadou de la spiridușul Nyx.

Law a primit cadou de la spiridușul Allexandra.

Ramona a primit cadou de la spiridușul Dely.
Noapte de Craciun

Din cer cad fulgii incetisor,
In case este un miros imbietor.
Glasul copiiilor rasuna armonios,
Vestind marea nastere a lui Hristos.
Ingerii zambesc si canta-n cor,
Poti vedea lumina sfanta in ochii lor.
De Craciun toate visele se implinesc,
Si toti cu inima curata iubesc.
Steaua sus pe cer rasare,
Si bucuria in suflete este mare.
E o noapte de vis,
Sarbatoarea-n vraja ei te-a prins.
Langa bradul inalt,frumos impodobit,
Toti se bucura de Cracinul mult iubit.

Dely a primit cadou de la spiridușul Andu.

Krisz a primit cadou de la spiridușul ei prăpădit, Alexya:)) (a fost o mirare și pentru mine când am văzut că eu trebuie să îi fac ei, dar nu regret:D )
Cu câteva zile înainte de Crăciun, am avut o discuție serioasă cu cartea "Pânză de păianjen" de Cella Serghi. I-am spus că am hotărât să o dau unei prietene foarte bune care o dorește de mult și va fi foarte bine primită și va fi iubită foarte mult. Cărticica a acceptat instantaneu deoarece aștepta de mult un cititor înfocat, cum a fost fostul ei cititor. Așa că, cu câteva zile înainte de Crăciun, am trimis-o prin poștă. Pe atunci nici măcar nu știam că voi fi spiridușul lui Krisz:)), însă sunt fericită că a ajuns cartea în Ajunul Crăciunului. 
Krisz, ți-am dăruit această carte, pentru că știu cât de mult ți-ai dorit-o și mă bucur că am putut să îți aduc și eu puțină bucurie de Crăciun și că această carte are un stăpân care îl merită cu desăvârșire.

Take care & Kisses, Alexya

.      .       .

Şi acum a venit momentul meu, Krisz, să îi postez cadoul Alexyei (nu am lăsat-o să îl vadă până acum). Ea a primit cadou de la spiriduşul Veronica:
+
O felicitare pe care o puteţi vedea AICI, iar mie, deşi nu trebuia, mi-a făcut cadou felicitarea de AICI (mulţumesc din suflet!)

Veronica a primit de la spiriduşul Krisz..ceva ce poate pentru unii nu o să aibă mare importanţă, dar pentru ea, ştiu sigur că va conta. Trebuie doar să dai click pe imagine, Veronica, pentru a-ţi descoperi cadoul !
BannerFans.com

Acum juriul se va retrage, şi vom delibera, care, cum, ce premiu şi câte puncte primeşte în "Concursul de Fidelitate".  Vă felicităm pe toţi, aţi avut cadouri frumoase şi inventive! Aşteptăm să ne spuneţi, toţi, dacă v-au plăcut cadourile, dar şi care vă place cel mai mult.

Pupici!

Cadourile de la spiridușii noștri fideli.

Read More

Vreau să intrăm cu bine în anul nou, de aceea vreau să pun toate creațiile primite pentru a vă putea bucura de ele acum.

Tadotakii scrie "Filă de jurnal"
Rezumat: "In acest fic este vorba despre o fata pe nume Ayline careia viata i se schimba cu un inceput dureros, dar treptat se acomodeaza cu aceasta durere si singuratate, insa ea o loveste drept in inima cu o sageata veche si ruginita care o face sa sangereze fara incetare. La scurt timp apare si bandajul care o face sa se simta mai bine, sa se simta ea! Si acest fic are un sfarsit, dupa parerea mea destul de interesant."
AICI puteți găsi primele 2 capitole.

Ramo scrie "O picătură într-un ocean"
Rezumat: "Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim.
Dar daca trecutul vrei sa il uiti, iar viitorul este pus sub semnul intrebarii ? Atunci ce ai putea face decat sa mori incet ? Sa vezi cum esti distrus, sa vezi cum fiecare secunda care trece te arunca din ce in ce mai aproape de prapastie, dar totusi nu te arunca acolo ca sa scapi ? Si daca ai vrea sa scapi, sa rupi odata pentru totdeauna firul vietii tale si nu reusesti? Atunci trebuie sa iti gasesti un scop in viata, ceva pentru care sa lupti si sa uiti de trecut, sa il lasi sa zaca intr-un sertar. Dar ce se intampla atunci cand esti obligat sa deschizi sertarul, sa revezi fiecare amintire ucigatoare, sa se redeschida acea rana si un cutit sa patrunda din nou in ea ? Ce poti face atunci ? Poate doar sa iti dai doua palme si sa mergi mai departe, sa te ridici din balta de sange si sa iti scuturi hainele, sa traiesti cu cutitul acela infipt prefacandu-te ca nu te doare, doar ca sa supravietuiesti asa, traind doar pentru acel scop."
AICI găsiți 12 capitole.

Kenya scrie "Am I Brigitta High?"
Rezumat: "Salutare! Faceti cunostinta cu haotica-nebuna-sensibila-stangacea-razbunatoarea Brigitta High! Este o fata exceptionala cand vrea si cand reuseste a nu se face de ras in fata a multor oameni. Pasiunile ei sunt gatitul, desi nu se pricepe foarte bine la asta, mersul cu bicicleta prin parc, pisicuta ei Dotty si sa se ciondaneasca cu colegul sau de facultate, Mike. Uraste zilele de nastere ale mamei ei, cand uita mancarea in cuptor si cel mai tare, o uraste pe Cassidy, sefa majoretelor si bineinteles, iubita prea frumosului Patrick.
Ei? Ar fi ceva de povestea asta? Sincer va spun, ma regasesc in foarte multe faze de-ale Birgittei, asa ca pot spune ca mie o sa-mi placa. Sper ca si voua."
AICI puteți citi primele 2 capitole.

AdeeChoco scrie "Prin viață"
Rezumat: "Cand poti renaste din propria cenusa, cand numele iti ofera avantaje nebanuite ce iti mai lipseste?
Un nou inceput necesita si un nou nume, Isabella Dyewer, vechea Marie Swan.
Chiar daca ea vrea sa lase trecutul in urma, sa il inchida bine, acesta se agata de ea pana in momentul in care ea se impaca cu el.
Dar ce se intampla cand ea isi epuizeaza toate numele si pentru noul inceput, ea nu mai are ce isi doreste? Ce se intampla cand ea pierde increderea tuturor?"
AICI puteți găsi prefața.

Creații noi (3)

Read More

luni, decembrie 26, 2011

După câteva nopți nedormite, așteptând colindătorii și fiind alături de cei dragi, am revenit pentru a pune la punct cele două concursuri care se desfășoară acum pe blog.

Perioada de înscriere la "Concursul de creație - Iarna" a luat sfârșit. Acum vine momentul jurizării. Eu cu Krisz am dat deja note fiecărei povești, și am înmânat plicul cu notele Adrianei, pentru a avea grijă de ele până ce va veni momentul să îl deschidem. După cum v-am obișnuit, aveți și voi un cuvânt de spus. 
Din 26.12.2011 - 31.12.2011 veți putea vota la fiecare poveste, dând note de la 5 la 10. 

Atenție! 
Puteți vota doar o nota la fiecare poveste, așa că aveți grijă ce notă dați. Nu am pus numele scriitorului, pentru a nu vă influența atunci când votaţi. Rugăm atât scriitorii, cât și cei care votează, să fie corecți și să aleaga cea mai bună poveste.
EDIT: Cei care dau nota 5, sunt rugați să își justifice răspunsul.

In ce priveste "Jocul de-a spiridusul", vă vom lăsa până diseară să ne trimiteți cadourile, iar mâine le vom posta. Credem că este mult mai bine așa, deoarece cu siguranță ați petrecut la fel ca noi de sărbători, iar poate unii nu au reușit să termine la timp.

Take care,
Krisz and Alexya

Concurs de creație - Iarna: Jurizare + Jocul de-a spiridușul

Read More