joi, iunie 30, 2011

Promoţii Libris - Detalii AICI si AICI

Promoţii Nemira - reduceri de 35% si 45 %  Detalii AICI si AICI

     

                              Promoţie Tritonic - 2+1 Gratis Detalii AICI
                            
                                 Promoţii ALL - Reduceri de 30% si 50%  Detalii AICI

Promotii Librării şi Edituri

Read More

miercuri, iunie 29, 2011

BibbyEllen ne-a trimis trei poezii.
1. " Cei din Primăvară "
" Eram sus, pe bucata de cer a unui înger,
înflorindu-mi suflarea cu pentagoane de stele...
...furate, meritate... câştigate.
Mă minţeau vânturile, cum că
aripile-ţi cresc doar dacă devii trupul nopţii
învelit în petale albe... pentru contrast. [...] "


2. " Povestea unor Rupturi "
" Cade acest ţinut asupra-mi mult prea des,
iar loc pe unde să ies nu-mi arată.
Mă intrigă zorile pe care nu le văd,
dar al căror iz înaripat îl simt
apăsându-mi veşnicia de cerneală curgândă. [...] "


3. " Paralele "
" Urăsc spaţiile mici,
nepopulate.
Sunt pedepsită să mă înec
în suflările brune
ale clădirilor goale.
Clădiri ce-şi contemplează coloanele
de linişte pictate sub dominaţia unui
negru.
Singurătăţile se consideră însufleţiţi scriitori,
dar...
sunt doar nişte epigoni însufleţiţi superficial. [...] "

Antonia mi-a trimis de asemenea doua poezii:
" [...] POATE CA TIMPUL CE NE-A DESPARTIT
NE-A AJUTAT SA NE GASIM,
SAU POATE DOAR NE-A PEDEPSIT
CA NU STIM SA NE PRETUIM! "


2. " Mi-e dor... "
" [...] Mi-e dor sa plang de dorul tau
Mi-e dor sa te visez mereu
Mi-e dor sa fii iubitul meu
Mi-e dor sa tremur la auzul tau. [...] "

Petronikiss a scris Vis in abis "
" Armura argintie ii straluceste
Peste tot unde paseste
Dragostea merge unde vrea
Dar nu prea departe de ea. [...] "

Creativitate in versuri aiurite (6)

Read More

Cartea a fost publicată la Editura Tritonic şi poate fi comandată AICI.

Imprevizibil. Dacă ar fi să caracterizez într-un cuvânt cartea, acesta ar fi. Imprevizibil. De când păşeşti în lumea ei, te simţi ca într-un labirint alambicat şi complicat, la care nu ştii pe unde să o iei, unde vei ieşi, şi în care te întâlneşti la tot pasul cu obstacole, reprezentate de personalitatea complexă şi ciudată a personajelor, deciziile lor neprevăzute, modul nefiresc de a se comporta şi reacţiona. Această incertitudine te ţine pe jar, şi faptul că toate supoziţiile pe care le faci despre ce va urma rezultă a fi greşite, intrigă şi mai mult şi te fac să nu laşi cartea din mână până nu aflii deznodământul... şocant, aş putea spune.
E greu să îţi imaginezi cum ar fi să te trezeşti într-o lume complet diferită de cea în care ai trăit tu, însă totuşi asemănările dintre locul în care păşeşti acum şi locul realitatii tale sunt reale. Te vei întreba: " Ai înnebunit? S-a schimbat întreaga mea lume peste noapte? Sau nu m-am trezit încă din vis? " Într-un final să îţi dai seama că visul care se desfăşoară în faţa ochilor tăi este defapt un coşmar al realităţii viitoare, un coşmar din care nu te vei trezi niciodată. 
Aşa a păţit Mary, bunica lui Lucy Morrigan, o tânără cercetătoare în domeniul geneticii. Lucy trăieşte împreună cu iubitul ei, Gray, în vechiul conac al familiei, înconjuraţi de patru generaţii de haine, fotografii, mobile şi amintiri. Viaţa lor se desfăşoară la distanţă de lumea modernă, excepţie făcând laboratorul suprautilat din pivniţă. Din cauza dorinţei de a avea copii, dar şi o carieră strălucită,  însă frustrată de eşecurile în ambele direcţii, ea se hotărăşte să facă ceva pentru a şi le împlini pe amândouă. Folosind o picătură de sânge colectată de pe o batistă găsită în podul casei, ea încearcă, şi reuşeşte, s-o cloneze pe bunica ei, Mary. Dar în loc să obţină un copil, Lucy aduce la viaţă o Mary de douăzeci şi doi de ani, amitindu-şi de viata ei anterioară până la cei douăzezi şi doi de ani.
Aşa că vă întreb pe voi, cititorii noştri, cum aţi reacţiona în locul lui Mary? Coşmarul în care s-a trezit este unul cât se poate de real. Toate crezurile pe care le-a avut acum sunt învechite, însăşi casa ei nu mai e aceeaşi, iar cel mai greu cu putinţă este că nu îşi aminteşte de copiii ei. Însă va afla că toţi sunt morţi, în special soţul ei şi toate rudele. Este ceva normal să plângi după persoane pe care le-ai iubit, dar cum să duci dorul unor persoane pe care nu le ştii, deşi ţi s-a spus că au fost copiii tăi?
Camille DeAngelis a reuşit să intre în pielea unei astfel de persoane, scriind toate trăirile fetei dar şi a celorlalte persoane care se învârt în jurul ei. O poveste izbitoare care te lasă cu sufletul la gură până la sfârşitul cărţii " Mary renăscută ".

"Mary renăscută" de Camille DeAngelis - Recenzie

Read More

marți, iunie 28, 2011

Deşi afară vremea e urâtă şi plouă (cel puţin la mine) , vă ofer în dar spre audiţie o piesă calmantă, cu un videoclip foarte frumos, care te duce cu gândul la mare (fiind vară, toţi visăm la câteva zile pe care să le petrecem bălăcindu-ne în apa călduţă şi sărată sau plimbându-ne pe faleză). Melodia asta parcă te invită să visezi cu ochii deschişi, şi are un efect relaxant, plăcut. Sper să vă placă la fel de mult ca nouă. Şi nu uitaţi, încă aşteptăm recomandările voastre !
   Ry Cumming - Always Remember me


"Watch me as I fall
Into the water calling
Watch me as I sink
Into the sea and always..
 .. remember .. me. "

Music for our souls (7)

Read More

Capitolul 28 din "Mai vedem noi, Cullen!" scris de BibbyEllen AICI

Capitolele 10-11 din "Love without barriers" scris de Peach29 AICI

Capitolul 6 din "Ultimul trandafir" scris de Kadydi97 AICI

Capitolele 12-13 din "Changed forever" scris de Alexutza AICI

Capitolul 8 din "Feel the life of the city" scris de Silver AICI

Capitolul 7 din "Atraves de tus ojos" scris de Duffy AICI

Capitolul17 din "Love like a drug" scris de Deea07 AICI

Capitolul 6 din "Day" scris de Petronikiss AICI

Continuări

Read More

luni, iunie 27, 2011

Aysel scrie " Balul Deşertăciunilor "
Rezumat: " O minte bolnavă, încurcată ca un labirint. O minte întunecată, neînţeleasă. Un trecut întunecat. Cu asta se confruntă Aleena o tânără psihilog. Cu cât pătrunde mai adânc în labirint cu atât are mai multe şanse să se piardă nu numai în labirint ci şi în acei „ochi căprui plini de suferinţă.” "
Aici găsiţi primul capitol.

Juliette Kraft ( Juliette ) scrie " Lonicera "
Rezumat:  ” Uneori, gândurile mi se precipită încercând să iasă la suprafaţă….încerc să le comprim. Deseori îmi privesc gândurile cu uimire şi mă întreb: sunt oare ale mele? Într-un haos de idei şi voci suprapuse ai încercat vreodată să le asculţi pe fiecare în parte fără să îţi agiţi sufocată mâinile încercând să apuci aerul?”
Aici veţi putea citi prologul şi primul capitol.

Wattzy scrie " Mi-e dor de noi "
Rezumat: " Ce se intampla cand Bella e parasita de Edward pentru sora ei , Alice... Iar pe deasupra Jasper e un rebel indragostit pana peste cap de Bella... Cei patru nu sunt constienti ca defapt sufera de “gelozie majora” si isi fac rau singuri incercand sa se amageasca ca defapt nu il iubesc pe partenerul celuilalt... Dar totul ia o intorsatura majora , cand Bella are un copil cu Edward , care mai apoi e casatorit cu Alice... Micuta Emily e obligata sa suporte lipsa tatalui si suferinta mamei... Dar intr-un final , toti cei 4 se reintalnesc...Oare cum arata viata lor atunci ? Jazz casatorit cu Hanna , Bella cu Emm si Emily , Eddi cu Alice si Jacob cu Rose... O adevarata complicatie , caci in continuare ei iubesc pe alcineva... Oare destinul ii va face sa isi vada greselile ? "
Aici puteţi citi prologul şi prefaţa.

Deya scrie " Ce înseamnă liceu "
Rezumat: " Este vorba despre Isabella Swan,o fata obisnuita adica simpla care nu supotra viata de liceu,o uraste.Singura ei prietena este Alice Cullen ,dar Alice este si sora lui Edward Cullen mai numit si "bad boy" sau "dork",el incearca sa ii faca viata grea lui Isabella.poate din acest motiv ea uraste liceul.Pe parcursul ficului Isabella adica Bella va invata "ce inseamna liceu" si va afla ca acesta nu ascunde numai parti rele. "
Aici găsiţi primul capitol.

Afrodita scrie " Un înger fără aripi ".
Rezumat: " Este un roman, care mă implineşte şi mă face să fiu cu adevărat fericită. E un roman dedicat unei persoane dragi, e un fel de caiet cu amintiri şi trairi. Este vorba despre o asistenta medicala care s-a hotărât să meargă pe campul de lupta doar pentru a găsi persoana care îi furase inima pentru veci. A renunţat la tot pentru el şi pentru a scăpa de suferinţa ce o apasa. Reuşeşte să-l găsescă şi trece prin diverse stări. Începe singură pe ea să nu să se înţeleagă, în inima ei se dă o luptă între vise şi realitate. Unele fragmente descriu stări prin care eu singură am trecut.
Au ramas cicatrici adânci pe spatele meu de la aripile ce le-ai frânt. Îmi mai este dor să zbor, să simt vântul, să fiu deasupra tuturor problemelor, durerii, singurătaţii, suferinţei, chinurilor, dezamăgirii. Puteam să visez şi să sper ca tot timpul cerul libertăţii îmi va aparţine. Dar...a venit acea zi când trebuia să-ţi întorc darul preţios. Tu, erai aripile mele, prezenta ta în viaţa mea mă făcea să mă rup de la pământ şi să plutesc asemenea unui fluture, plin de viaţă care s-a străduit tot timpul să meargă înainte... "
Aici veţi găsi o mică parte din roman.

Dede scrie trei fan ficuri.
1. " The beauty and the gardener "
Rezumat: " Edward Cullen este baiatul sarac de 17 ani ce si-a pierdut familia intr-un accident fatal. Cu aceasta intamplare macabra, fratele tatalui sau, a dat de oportunitatea de ai lua averea, iar astfel Edward din baiatul bogat a ajuns sa-si piarda casa si averea. El este obligat sa-si ia un job si gaseste adapost si hrana la portile casei familiei miliardare Swan ca si gradinar. Isi va pata baiatul de liceu mainile cu aceasta munca inselatoare?
Bella Swan este fata din portelan greu de topit si rece ca gheata, care nu a mai putut schita niciodata un zambet dupa incidentul cu fostul iubit. Implinind 17 ani, parintii ei ii dau cheia palatului si pleaca in lume pentru munca timp de un an si jumatate.Va reusi cineva sa-i topeasca inima printesei de gheata? Este prea mult sau prea putin acest timp? Si ce se va intampla mai ales intr-un an si jumatate? "
Aici puteţi citi primul capitol.

2. " Do you recognize me? "
Rezumat: " Isabella Swan care duce o viata foarte trista si melancolica de la varsta de doar 16 ani, este lasata balta de cel mai bun prieten al ei. Ea in lipsa lui isi da seama ca nu simte doar prietenie,ci mai mult. Ea fiind o milionara,parintii ei o obliga sa intre in lumea cea dura si cruda,sa devina cunoscuta, sa fie vorbita chiar si de boschetari.Insa,Isabella de la varsta de 16 ani si-a uart parintii,ca ei au fost cei care au despartit-o de Edward de iubirea vietii ei. Sa va innecati ochii in lacrimi in aceasta poveste de dragoste. "
Aici puteţi citi prefaţa, împreună cu primele două capitole.

3. " Stars among mistakes "
Rezumat: " Bine ati venit in lumea stelelelor! Pe unde gelozia, iubirea, ura, adevarul si minciuna va bantuie... de unde nu mai aveti cale de intoarcere! Asta este lumea care se invarte in jurul celor 6 adolescentii! Cititi si imaginati-va !O lume, unde odata ce pasesti in lumina reflectoarelor, nu mai ai cale de scapare... Blituri, camera de fotografiat, reviste, barfe, minciunii, asta va fi lumea Bellei, dupa ce va termina facultatea de actorie. Ce se va intampla atunci cand ea accepta sa joace in filmul Twilight? Ce se va intampla cand isi va revedea colegii? Rosalie, Alice, Jazz, Emmet si Edward!? Ce se va intampla? Va spunem noi ce se va intampla! Va incepe razboiul intre stelele! Unde stelele mint pentru popularitate, unde barfesc pentru razbunare, unde lupta cu adevar ca sa nimiceasca minciuna, unde viata lor se schimba pentru todeauna! Ce se va intampla in continuare nici noi nu stim! Veti stii atunci cand veti citi Stars among mistakes! "
Aici găsiţi primele 6 capitole scrise.

New Fan Fics

Read More

duminică, iunie 26, 2011

Anda a fost drăguţă şi a dorit să împartă cu noi o parte din frumoasele ei citate, pe care le conţine cartea pe care o scrie, "Legendele Toamnei". Sunt superbe, vă garantez asta. Deoarece mi-a trimis mai multe, şi mie îmi vine foarte greu să aleg doar o mica parte din ele, am decis să le pun în două post-uri ale rubricii (acesta şi următorul).

"Mă simţeam slabă când îmi zâmbea, când mă strângea la pieptul său puternic şi cald, când îmi săruta ochii, obrajii şi buzele doritoare. Căci oricat am fi luptat să înfrângem pornirile primitive din noi, ori de câte ori plecam în căutarea dragostei, sperând să ne înstrăinăm unul de celălalt, soarta ne aducea faţă în faţă fremătători, disperaţi, tânjind după mângâierile care se stingeau în inima întunericului. Pentru că eram doi oameni lipsiţi de scrupule, pentru care lumea din jur nu preţuia nimic. Când eram împreună, lumea era a noastră, doar a noastră. Şi nu ne păsa nici măcar atunci când dragostea sălbatica ne pârjolea sufletele şi-aşa înnegrite."

"Copleşită de amintiri, făceam conexiuni între frânturile care îmi bântuiseră visele în ultimii ani. Convinsă că visul se transcedea în realitate, că totul se întâmplă în alt timp, în alt loc, oricui altcineva, am îndrăznit să citesc peste umărul ei scrisoarea deja pătată de lacrimi, mânjită de cerneala neagră care se întinsese printre rândurile perfect distanţate, scrise cu o caligrafie de artist. Însă nici scrisoarea nu-mi aducea vreo veste despre tine."

"Când ne-am întâlnit pentru întâia oară, nu mă puteam gândi că , la un moment dat, viaţa mea va fi strâns legată de viaţa lui. Nu ştiam cât avea să conteze dar, cu toate acestea, întreaga mea fiinţă tânjea după îmbrăţişarea lui. Pentru că arăta bine. Pentru că părea sigur pe el şi zâmbea întotdeauna cu subînţeles. Pentru că nimic nu se putea compara cu realitatea care însemna el. Pentru că statea acolo, la capătul scării, ca şi cum m-ar fi aşteptat, iar în clipa în care mi-a auzit paşii şi privirile ni s-au întâlnit, am realizat că între noi există o chimie ciudată, instantanee şi incontestabilă."

"Priveam pierdută razele soarelui cum se jucau în parul tau ca mierea, gândindu-mă că sunt a naibii de norocoasă. Norocoasă că te-am întâlnit, norocoasă că am reuşit să-ţi spun ,,te iubesc''. Zâmbind, mă asemănam cu ploaia- puteam cuprinde tot, puteam alina orice durere, puteam să pătrund în orice crăpătură... Ţi-am umplut şi ţie sufletul, nu-i aşa? Am devenit ceea ce sunt datorită ţie. Numai şi numai datorită ţie. Voi putea vreodată să-ţi multumesc, ori să te iubesc îndeajuns?"

"Venise atât de târziu în viaţa mea încât am numit-o simplu- amurgul meu sentimental. După atâtea dezamăgiri mi-a fost greu să-mi pun inima la bătaie din nou. Însă ea mi-a dovedit că, atunci când iubeşti, ştii cum să oferi puţin mai multă lumină, căldură şi nu-ţi pasă dacă faci risipă de sărutări. Şi atunci, noaptea, când o strângeam în braţe, îmi auzeam inima şi mă gândeam că n-ar bate dacă ea n-ar fi lânga mine, răsuflând ritmic, cu buzele întredeschise, cu părul ciufulit şi atât de senzuală. Doare să fim despărţiţi chiar şi o secundă."

The rest is still unwritten (3)

Read More

vineri, iunie 24, 2011


Dăm startul unui nou concurs, sponsorizat de această dată de Librăria Online Libris (unde puteţi găsi cărţi, muzică şi filme). Va fi ceva diferit, cerinţele concursului nu se vor asemăna cu cele de la concursurile anterioare ale blogului, de aceea suntem foarte încântate de idee. 
Cum se va desfăşura?
Veţi avea şansa de a vă alege voi cartea pe care doriţi să o câştigaţi, de pe site-ul Librăriei Libris ( cartea să coste maxim 40 de lei ), însă va trebui să dovediți că o meritaţi. Pentru aceasta, va trebui să argumentați în formularul de mai jos de ce vă doriți așa mult acea carte în biblioteca voastră. 
Suntem convinse că vom primi nişte răspunsuri foarte bune de la fiecare, chiar de aceea vom specifica că acceptăm orice gen de nebunie care vă trece prin cap pentru a ne impresiona. 
Dacă vom reuși să ne decidem noi asupra unui câștigător, o vom face , dacă sunt mai multe răspunsuri care ne plac vom face un poll cu ele unde veți putea vota și alege voi. 

Perioada concursului : din 25.06.2011 până în 08.07.2011, inclusiv. 
În caz că nu vă încape răspunsul în căsuța din formular, ne puteți trimite și mail normal la una din adresele noastre, cu specificarea ”Pentru Concurs Libris”


Mult succes tuturor, și mulțumiri sponsorului, Librăria Online Libris !

Concurs Libris

Read More

După ce ne-aţi spus prin comentariile voastre la rubrica " Music for our souls ", că sunteţi mulţumite de propunerile noastre, ne-am bucurat extrem de mult. Totodată unele dintre voi ne-aţi sugerat unele propuneri de melodii. Din această cauză ne-am gândit să facem o subcategorie la această rubrică, în care vom publica piesele propuse de voi pentru "sufletul" blogului.

Miku ne-a sugerat melodia Gregorian - Join me. Pe mine, personal, de fiecare când o ascult, mă trimite cu gândul înspre îngeri.

" We are so young/ Our lives have just begun/
But already we're considering/ Escape from this world/
And we've waited for so long/ For this moment to come/
Was so anxious to be together/ Together in death/
Won't you die tonight for love/ Baby join me in death... "

Lucy ne-a reamintit de o piesă pe care, cum a spus şi ea, toţi fanii Twilight o ştiu. Este vorba despre Celica Westbrook - New Moon. Este o piesă superbă cu nişte versuri însufleţite de vocea cântăreţei.


" Where are you its twilight, where are you tonight?
Somethin deep inside me, follows you in the night.
I cannot explain it, there is no fear in me.
For I would rather perish than live apart from thee... "

Anda ne-a adus aminte mie şi lui Krisz de o melodie foarte dragă nouă. Este vorba despre Christina Aquilera - Hurt. Prima dată când am auzit-o, mi-au dat lacrimile. O piesa emoţionantă care merită auzită atât pentru muzicalitate, cât şi pentru mesajul pe care îl trasmite prin versurile ei.


" Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were,
But I walked away
If only I knew what I know today... "

Dorim în continuare să ne spuneţi părerea voastră despre rubricile care vă plac sau displac şi vom aştepta melodii sugerate de către voi.

Ascultare plăcuta!

Music for blog soul (1)

Read More

Petronikiss mi-a trimis două poezii:
1. " Nu te pot uita "
[...]" Stau la geam cu cartea-n mana
Lumea zice ca citesc
Dar cu ochii plini de lacrimi
Tot la tine ma ganesc."[...]


"Cand soarele apune
Demonul noptii nu se opune
Luna rasare si odata cu ea
Si inima sa."[...]

Emma a scris poezia intitulată Destin "
[...]"As da orice
Sa pot da timpul inapoi,
Sa mai pot sa simt o data
Tot ce-a fost intre noi doi."[...]


La fel ca Petrokiss, Miku a scris două poezii:
1. " Frapant "
"Copii blestemați!
Marionele soartei!
Unde vă credeți voi cu fețele voastre de porțelan?
Nu vedeți voi că-i totul trecut?"[...]


2. " Plumbic "
"Fulgerul își întinde aripile spre nemurire
plânsul tău îi dă puterea morții"[...]

Creativitate în versuri aiurite (5)

Read More

joi, iunie 23, 2011

Având în vedere că a venit vara, mă duce gândul înspre mare. Acum doi ani, am fost la mare împreună cu fratele meu. Întotdeauna plecam dimineaţa cu maşina de la unchiul meu ( da, am norocul de a avea rude în apropierea mării )  şi ne întorceam doar seara, când noaptea deja domina în jurul nostru. Trebuie să vă mărturisesc că în fiecare seară, il rugam pe fratele meu să puna o piesă anume la maxim, iar în timpul ascultării ei, mă uitam la lună şi la oglindirea ei în mare care mă fascina enorm de mult.
Piesa în cauză este Marc Terenzi - Love to be loved by you. După cum veţi auzi, versurile sunt superbe şi sper să vă deschisă latura voastră romantică.




Baby, tell me how can I tell you
That I love you more than life
Show me how can I show you
That I'm blinded by your light
When you touch me I can touch you
To find out the dream is true
I love to be loved by you

Music for our souls (6)

Read More

Alexandra scrie două fan ficuri:
1. " Căile Destinului "
Rezumat: " "Caile Destinului sunt scrise pe foia vietii si nu ne putem impotrivii sortii, asa ca urmam ceea ce ne-a fost scris; dar pana a implini acest lucru trebuie sa depasim obstacolele vietii!" Acest lucru il vor afla si Bella impreuna cu Edward. Actiunea se petrece cam dupa 50 de ani de la plecarea lui Edward. Familia Cullen revine in ploiosul oras Forks pentru a o reintalni pe Bella.Oara o vor gasi?Si daca da... cum? "
Aici puteţi găsi cele 20 capitole scrise.


2. Povestea ei" 
Rezumat: " Povestea ei - Capitolul 1:Viata - o continua lupta relateaza o poveste a unei fete ce viata ei este o continua lupta a sentimenteleor si al schimbarilor. In aceasta poveste este urmarita evolutia rapida a personalitatii unei fete ce din lovitura in lovitura trece prin multe schimbari care la un moment dat psihicul ei va fi afectat. Luiza Alexis Nasadriu/Maya Adel King este personajul principal ce duce un razboi cu ea insasi si viata. Un razboi ce va avea consencinte! "
Aici găsiţi primele 3 părţi scrise.


Mayavidya scrie " Love and pain "
Rezumat: " Prima dragoste, dar si ultima… Doi tineri se cunosc, invata impreuna ce e iubirea, traiesc impreuna clipe fericite, dar si clipe dureroase, sunt unul alaturi de altul la bine si la greu. Dar ce se intampla in momentul in care cei doi devin dependenti unul de altul? El incearca prin diferite metode sa scape de ea si de iubirea sufocanta ce i-o purta ei. Ea o sa fie pierduta fara el, nu o sa poata renunta la el si la dragostea lor. Dar ultima tradare a lui, o va darama, iar ea simte, are o premonitie, ca viata ei se apropie de sfarsit.
Cum se va termina povestea celor doi? Va fi un sfarsit dramatic sau unul fericit? "
Aici puteţi citi prefaţa şi primul capitol.


BloddyDoll scrie un fan fic care nu are nume ( sperăm că pe parcurs să găsească unul )
Prefaţa: " Misty a deschis ochii cu frica. Durerea provocata de coltii lui Zero era prezenta. Isi simtea gatul in flacari , ochii ii lacrimau si isi simtea corpul de parca cineva o calcase in picioara… Zero era deasupra ei cu ochii ingrijorati si cu o mana in parul ei roscat, invartind o suvita.
Zero se uita cu ochii lui ingrijorati la fata frumoasa a lui Misty cum isi pierdea incet incet roseata. A oftat incet. Se intreba daca ii va mai vedea zambetul plin de viata acum ca era o moarta vie… "
Aici veţi putea comenta. 


Miri a scris un one-shoot numit " Lucas Scott " . Pentru a putea citi, click aici.


Vă doresc o zi cât mai frumoasă şi lectură plăcută!

New Fics

Read More

Capitolul 16 din "Love like a drug" scris de Deea07 AICI

Capitolul 16 din "What if" scris de Beky AICI

Capitolul 2 din "Camping with Damon" tradus de Dede AICI

Capitolul 12 din "Therapy family Cullen" scris de Andravrabie AICI

Capitolele 4-10 din "Changed forever" scris de Alexutza AICI

Capitolul 10 din "Jurnalul unei adolescente" scris de Emma AICI

Capitolul 5 din "Day" scris de Petronikiss AICI

Capitolul 6 din "O viata noua" scris de Alison07 AICI

Daca am uitat pe cineva, mii de scuze, nu va suparati va rog, si sa-mi retrimiteti mail sau sa-mi spuneti aici, intr-un comentariu. Nu am avut timp sa-mi fac ordine in mailuri, cand o sa intru si eu in vacanta o sa ma ocup de asta.

Continuări

Read More

miercuri, iunie 22, 2011

În sfârşit, a venit momentul de a anunţa câştigătorii premiilor oferite de Editura ALL şi Miku.


Premiul întâi este oferit Concurentului #6 - 40 voturi
Al doilea premiu este dat Concurentului #1 - 31 voturi
Al treilea premiu este câştigat de Concurentul #5 - 18 voturi


Felicitări câştigătorilor! Aştept un mail cu datele personale pe mail-ul: alexya_fanfics@yahoo.com.


De asemenea, mulţumim încă o dată sponsorilor : Miku şi Editura ALL.

BannerFans.com

Câştigătorii concursului "Cecelena"

Read More

Obișnuiam să o văd pe Mihaela Rădulescu ca pe vedeta tv de succes, dar oarecum superficială, care nu îmi spunea multe ca om. În cărțile ei însă (”Despre lucrurile simple”, ”Niște răspunsuri”etc.), veți descoperi, ca și mine, latura ei profundă, iar de paginile lor, care sunt de suflet și conțin anumite citate și pasaje superbe, vă veți atașa majoritatea.

"Bărbatul tău ţi-a ieşit în cale cu painea şi sarea vietii,imbraţişarea lui are exact forma zâmbetului tau,iar în ochii lui se vede norocul de a te fi intalnit.
Lui nu trebuie să-i ceri nimic pentru că-ţi dă totul.
Pe el nu trebuie să-l minţi cu nimic,pentru că inţelege orice[..].
Bărbatului tău ideal îi zâmbeşti şi-n somn pentru că iubirea ta nu adoarme nicicând,iar respiraţia lui te sincronizeaza cu universul în care ţi-a fost dat să trăieşti.[..]
Poate că trece in momentul ăsta pe sub fereastra ta,sau prin biroul tău,poate mâine va traversa strada odată cu tine..
Ridică ochii şi vei şti-nu mă întreba cum.."

”Sensibilitatea din noi are nevoie de lacrimi. Poate că în ceaţa unui plâns calificat, de femeie care iubeşte degeaba, de femeie uitată sau părăsită, de mamă chinuită, se află cele mai multe răspunsuri despre cine suntem, cât de frumoase şi de vii şi de minunate suntem. ”(”Nişte răspunsuri”)

"Cand nu stii ce simti, cand nu stii de ce esti agitat, nervos, cu capu-n nori si cu gandurile vraiste, nu da vina pe tine - recunoaste ca ti-e dor si uita-te spre fiinta care te-a ravasit. Du-te pana la ea si vei da... de tine, intreg."

”Dorul e rezumatul perfect a ceea ce contează cu adevărat în viaţa ta.”

”Am ales să trăiesc cu detaşarea păsării călătoare: dacă e anotimpul fericirii mele, stau şi-i ofer lecţii gratuite de zbor... Dacă vine ceaţa, şi peste ceaţă, frigul, şi peste frig, îngheţul, plec cât pot de repede în zări calde, ca să nu mor iubind...”

”Continuă să colecționezi trupuri, gemete și fiori. Știu că asta faci, îti place la nebunie să fii colecționar, dar nu proprietar, nu vrei să-ți aparțină nimic din ce aduni..” (”Nişte răspunsuri”)

“[...] știu sigur că unui bărbat îi trebuie mult mai mult curaj să plângă decât să fie de piatră, așa că admir ca pe o operă de artă orice față plânsă de bărbat.” (”Nişte răspunsuri”)

“Ești frumoasă…altfel. Ești frumoasă ca o femeie pe care am s-o iubesc eu, într-o zi. Ești frumoasă de parcă ești a mea.” (”Nişte răspunsuri”)

The magic of words (4)

Read More

luni, iunie 20, 2011

Nu știu voi, dar eu am devenit dependentă de melodia recomandată de Alexya data trecută. Nu știu cum am ratat-o, deși am văzut Step up 3D (eram prea supărată că îmi ocupase altcineva locul rezervat la cinema, de aceea cred :)) ) . Sper să vă placă și piesa de astăzi, măcar un sfert cât ultima. E foarte frumoasă, mie îmi amintește de .. persoana iubită. Dar o puteți asculta oricând vă lipsește cineva drag, fie că e prieten/ă, membru al familiei, sau iubit/ă. 

              Lady Antebellum - Need you now

”It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. 
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.”

Pupici!

Music for our souls (5)

Read More

Nu ne-a venit să credem  că aşa ne-a dat după ce am numărat comenturile voastre ( doar cele care au avut cont pe o reţea personalizată ), însă nu ne înşelăm: 


 14 voturi - Concurent #1, Concurent #5, Concurent #6
11 voturi - Concurent #3
10 voturi - Concurent #2
6 voturi - Concurent # 4

Avem o triplă egalitate ( pentru prima dată pe acest blog ), ceea ce înseamnă că cei trei concurenţi vor lua cele trei premii. Pentru a delimita locurile, vă vom invita să votaţi în polul din dreapta povestea favorită. Votarea începe de azi, 20.06.2011 şi se sfârşeşte în data de 22.06.2011 la ora 20:00

Sperăm din suflet să nu mai fie altă egalitate.
O zi bună!
Echipa " Fan Fic Twilight "

P.S. Chiar dacă ceilalţi nu au câştigat, îi felicităm pentru poveştile frumoase şi curajul de care au dat dovadă, trimiţându-le la concurs. Toti sunteti incredibil de talentati!

Clasamentul concursului "Cecelena"

Read More

sâmbătă, iunie 18, 2011

Citatele frumoase de astăzi îi aparțin Emmei, și sunt din ficul ”Jurnalul unei adolescente”. Enjoy them !

"N-am avut timp sa ma gandesc prea mult la acea minciuna fiindca dupa mai putin de doua secunde isi apasa buzele sale moi peste ale mele. Eram mai mult decat surprinsa, dar nu ii puteam spune ca nu-l placeam. L-ar fi distrus… Oricat de mult imi doream sa nu fiu nevoita sa fac asta, i-am raspuns la sarut."

"”Se pare ca de aceasta data destinul era de partea mea” am gandit eu triumfatoare in sinea mea. O explozie de fericire imi inunda corpul si ma lasa sa imi traiesc in continuare visul de iubire…"

"Desi ma simteam inghetata de faptul ca EL se afla acolo, in pragul usii, la doi metrii in fata mea, am simtit cum tot sangele din corp mi se ridica spre cap si mi se oprea in bujori, ca un foc ce ma ardea pe dinauntru. O clipa imi venea sa tip. Dar nici acum nu-mi dau seama daca de uimire, fericire sau nervi din cauza faptului ca trebuia sa-mi controlez fiecare miscare in preajma lui."

"Simteam deja cum inima incepe sa-mi bata; simteam de asemenea si jocul pe care il facea destinul… si totusi eu nu puteam sa fac nimic altceva decat sa astept. Acele secundarului nu voiau sa se miste mai repede, iar cel al minutarului statea pe loc de cel putin o eternitate. Se comportau ca niste melci turbati si as fi dat orice sa pot merge pana la ceasul de pe perete si sa fac acele sa se miste mai repede. Dar acesta era inca un lucru pe care nu il puteam face."

" S-a oprit. S-a oprit brusc din mers avand fata atintita spre pamant. M-am oprit si eu, dar nu stiu de ce aveam un sentiment profund de teama. Ma simteam ciudat, ca si cum nu ar fi trebuit sa spun nimic. Si intr-adevar regretam ca am facut-o, dar daca as putea sa ma intorc in timp nu as schimba acea decizie. Poate multe altele, dar pe aceea as lasa-o asa. Dupa o clipa eterna de asteptare si-a ridcat privirea spre mine. Nu avea nici o expresie schitata pe fata. Parea o fantoma cu chipul sters. Nici nu mai simteam ca ma mai aflam pe Pamant sau pe oricare alta planeta. Ma simteam ca si cum timpul ar fi inghetat in loc, iar noi doi am fi blocati intr-un spatiu infinit si totodata stramt si incomod. Ma simteam blocata in eternitate."


Vă așteptăm în continuare citatele voastre pe unul din mailurile noastre ! O zi frumoasă!

The rest is still unwritten (2)

Read More

joi, iunie 16, 2011

Acesta este un post mai special de poezie, dedicat mareului poet Mihai Eminescu. Probabil o să vă întrebați de ce? Antonia, care a scris și o poezie dedicată poetului - ”Umbra lui Eminescu la tei”, ne-a reamintit că pe 15 iunie (ieri), s-au împlinit 122 de ani de la moartea acestui geniu al literaturii romanesti. Mai jos veți putea citi o strofă din poezia Antoniei, și în continuare, câteva versuri din mai multe poezii ale lui Mihai Eminescu (pentru a le citi integral, dați click pe titlu).


de Antonia

"Si priviti cu toti inaltul,
La puzderia de stele
Si ma ve-ti vedea acolo,
Eu-luceafar, tarii mele!"

In continuare, marcam momentul cu cateva versuri din unele poezii ale marelui poet:


"Când amintirile-n trecut
Încearcă să mă cheme,
Pe drumul lung şi cunoscut
Mai trec din vreme-n vreme.

Deasupra casei tale ies
Şi azi aceleaşi stele,
Ce-au luminat atât de des
Înduioşării mele. [...]"






"Te duci şi ani de suferinţă
N-or să te vază ochi-mi trişti,
Înamoraţi de-a ta fiinţă,
De cum zâmbeşti, de cum te mişti.

Şi nu e blând ca o poveste
Amorul meu cel dureros,
Un demon sufletul tău este
Cu chip de marmură frumos. [...]"


"Când din stele auroase
Noaptea vine-ncetişor,
Cu-a ei umbre suspinânde,
Cu-a ei silfe şopotinde
Cu-a ei vise de amor;

Câte inimi în plăcere
Îi resaltă uşurel!
Dar pe câte dureroase
Cântu-i mistic le apasă,
Cântu-i blând, încetinel. [...]"

Creativitate în versuri.. de geniu.

Read More