marți, noiembrie 08, 2011

Semne de cărți cu autograf !

Când am văzut plicul din S.U.A nu mai puteam de bucurie! Nu am primit niciodată nimic de la o autoare străină, nu am autograf de la nimeni, e o adevărată premieră pentru mine. 
Angela Corbett, scriitoarea cărții ”Eternal Starling” a fost impresionată de interviul și postarea noastră de AICI, și ne-a trimis multe semne de carte cu autograf pentru concursurile de pe blog, iar pentru mine un semn cu autograf personalizat (cel din stânga), un autograf care se poate lipi pe carte și o mică scrisoare.
Nu știu cât se înțelege din poză, dacă dați click pe ea o veți vedea mare. A, acea pată e de la blitz, nu vă speriați! Dacă nu se înțelege ce mi-a scris Angela în scrisoare și sunteți curioși să aflați, să îmi spuneți și vă transcriu.
Autografele sunt cu markere în mai multe culori, în poză nu se înțelege: sunt cu mov, verde deschis, auriu și albastru.  Cu siguranță acestea vor ajunge la voi, fiți pe fază la concursuri!

* Thank you from all my heart Angela, for the signed bookmarks and the special words from the letter! Our readers of the blog will be very happy to receive them! You are a great person, I am sure you also are a talented writer. I can't wait to read "Eternal Starling"! Your book will have plenty of fans, I am the biggest from Romania, I can assure you that! 
Best wishes from all mai heart, Cristina.

7 comentarii:

  1. Mii de multumiri Angelei Corbett! M-as bucura enorm sa primesc si eu unul, poate, poate...:X

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari, norocoaso!!
    semnele de carte sunt superbe:X
    si cate a trimis, chiar e de treaba tipa:)

    P.S. sa ne spui si noua cum e cartea

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum e cartea, inca nu a aparut, in decembrie apare. Daca o sa o citesc cu siguranta o sa ii fac si o recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  4. WAW ! Chiar ca esti norocoasa !!!!!! Si noi , abia asteptam sa primim semnele , si desigur , sa ne cumparam cartile :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine, deci, oficial, ești extrem de norocoasă. Hmm, cartea pare interesantă, iar autoarea draguță. =)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, Krisz!:) Sper ca un semn de carte sa ajunga si in posesia mea, as fii mandra sa am asa ceva.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador coperta cartii....si esti rea ca ne faci in ciuda>:P..:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!