vineri, ianuarie 14, 2011

Ficuri ACTUALIZAT


Continuări:

Am reușit și eu într-un sfârșit să postez capitolul 11 din ”Taming GamesAICI

Gaby R a publicat capitolele 7-15 din "Immortality" AICI

Dienutza a terminat Epilogul din "Reasiggned Identity" AICI

Miku a postat capitolul 14 din "Love is nothing, you are everything" AICI

LATER EDIT by Krisz

Erin a publicat capitolul 3 din "Tigara care arde" AICI

Fic-uri noi:

Papy&Marcee scriu un fic numit "I've lost myself"
Rezumat: " Cum e cand in cimitir exista un mormant cu numele tau desi acolo e ingropata sora ta si nu tu?

Stephany este obligata sa renunte la adevarata ei identitate fiind nevoita sa o uzurpeze pe sora ei geamana.Va reusi ea sa termine ceea ce sora ei a inceput,desi uraste din tot sufletul sa faca asta?"

Primul capitol il gasiti AICI


Lolita scrie "Realitate sau imaginatie"

Rezumat: "Asta se dorește a fi o ficțiune cu romantism, drama, ființe si situații paranormale.

Este realitatea rodul imaginației noastre? Se pot materializa gândurile? sigur că da! Doar pentru asta s-a născut celebrul proverb ”ai grijă ce îți dorești, că ți se poate întâmpla”. Și atunci de ce nu folosesc oamenii asta în avantajul lor? De ce nu își programeaza realitatea cu ajutorul gândurilor? Tot universul conspiră sa te ajute să te experimentezi, așa cum simți tu că funcționează lucrurile, așa cum crezi tu că este posibil. Nimic nu e întâmplator, nici omul de care te-ai lovit pe stradă, nici hoțul care te buzunarește în autobuz, nici cea mai bună prietenă, nici partenerul de viață sau absența lui... Totul se întamplă cu un scop. Universul se experimentează prin intermediul tău, abordează teme diferite și infinite modalități de experimentare. Cu toții experimentăm suferința, bucuria, tristețea, frica, recunoștința, si alte sentimente dar fiecare o face în felul lui, diferit, subiectiv, propriu, UNIC.
Haideți s-o cunoaștem pe D., o tipă extrovertită, neconvențională, cu o naturalețe debordantă ce îi aduce atât simpatii cât și necazuri. Visează cai verzi pe pereți și Feți-Frumoși, se exprimă ”plastic”, are dublă personalitate si-o dezvoltă pe-a treia. Cel mai mult și mai mult iși dorește, bineînțeles, ca toate fetele, să-l gasescă pe Făt-Frumos al ei, și să trăiască până la adânci bătrâneți alaturi de el.
Să intram puțin în capul ei să vedem ce debitează... Unde o fi imaginația, și unde realitatea?
P.S. Accept critica de orice fel. Orice critică e constructivă. "

Il gasiti AICI


Deea005 impreuna cu Cryssu scriu un nou fic numit "Life is another danger"

Rezumat: "Bella este o fata care a crescut de mica cu tatal si mama sa vitrega. Invatata de tatal ei sa tina cont de valorile oamenilor si sa le respecte sentimentele dar avand o influenta negativa din partea mamei sale vitrege, Bella ajunge sa fie populara scolii si sa faca ce vrea ea cand vrea ea .Toti stau dupa frumusetea si popularitatea ei. Si asa, luandu-si-o in cap, a ajuns sa sa se culce cu aproape orice baiat din scoala. Pana cand i-se pune pata pe o persoana nu tocmai obisnuita ,Edward, din toate punctele de vedere bun si incearca sa-l aduca de partea ei . Reuseste sa aduca imposibilul chiar la ea in pat , dar Edward nu se va lasa folosit si apoi aruncat asa cum face B. cu toti baietii … si v-a ajunge chiar sa ii dea o lectie despre iubirea adevarata .

Un fic care cuprinde tot : sex , intriga vietii de liceu ,rebelitate si iubire ."

Primul capitol AICI


LATER EDIT by Krisz


Ina ne-a trimis un nou fic care se numeste "The diary of Sophia"

Rezumat: "Iubeste un barbat,dar el iubeste pe alta.Doar a cucerit-o ca sa ii ia ceva lasat de tatal ei,dar cand o armata o urmareste,Michael se simte obligat sa o ajute.

Cand iubita lui adevarata este rapita,pe cine va alege sa salveze?

Pe langa asta toti cei dragi Sophiei,ajung sa moara,doar pentru ca ea detine un obiect de valoare,de care nu stie…iar cand el isi reintalneste logodnica,ii da cea mai mare lovitura…

"

Primul capitol il puteti citi AICI


Si un One-Shot trimis de BibbyEllen : "Dead men tell no tales" AICI


Alexya va completa cu ce a primit.


EDIT by Alexya


" My Love, My Friends and My Pain " scris de Adela

Rezumat: Aicha este fiica marelui avocat Michael Brandon si a sotie acestuia,faimosul fotomodel Kate Brandon. Aicha locuieste impreuna cu fratele ei,Chris Brandon ,si cea mai buna prietena a ei , Elizabeth Darmon , dar si logodnica lui Chris, in L.A. Viata Aichaei este plina de durere,aceata fiind abuzata de catre Bill ,un copil raspatat si care crede ca totul ii se cuvine. Aicha este genul de om care nu ii place sa ii vada pe alti suferind si se sacrifica pentru ei. Insa intr-o zi cea mai buna prietena a ei , Elizabeth Darmon , se intoarce acasa dupa o calatorie cu un cadou surpriza. Elizabeth, face cunostinta-la o prezentare de moda- cu faimoasa Ashley Green si devin bune prietene. Ce se intampla cand Aicha il cunoste pe marele actor, Taylor Lautner?

Aici veti gasi cele 13 capitole scrise.


"Ultima speranță" scrisa de Katerina

Rezumat: " Viaţa la Soborul vrăjitoarelor din L.A. poate fi foarte plictisitoare uneori. Erin are 19 ani şi are un talent aparte . Pe lângă faptul că este extrem de puterincă , ea poate vedea şi vorbi cu spiritele. Dar când începe să aibă viziuni , viaţa ei se schimbă complet şi trebuie să plece de urgenţă în Pennsylvania pentru a rezolva o problemă de maximă importanţă. "

Acest fic are legătură cu Academia vampirilor si este versiunea ei din ultima carte a seriei.

Primul capitol este postat aici.

Pupici!




Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!