joi, decembrie 23, 2010

Stop prima si start a doua etapa


Hey all! A venit ziua cea mare in care va vom arata one-shot-urile pe care le-am primit de la participantele noastre. Stim ca ar fi trebuit sa alegem 7 lucrari, insa am primit 11 si ne-am gandit sa le dam o sansa tuturor. Asa ca va vom lasa pe voi, cititorii nostri fideli sa alegeti spiridusul cel mai creativ dintre cei 11.

Fiecare one-shot va putea fi citit pe blog, deoarece vor fi in posturi diferite, astfel puteti sa comentati creatiile lor.

De asemenea va fi postat un poll in dreapta unde veti putea vota pana in data de 26.

Speram la multe comenturi si voturi din partea voastra.

Take care,

Alexya si Krisz

P. S. Id-ul meu nou este alexya_fanfics, cel vechi nu o sa il mai folosesc deloc, deci daca vreti sa imi trimiteti continuari de ficuri sau ficuri noi, trimiteti pe alexya_fanfics@yahoo.com


6 comentarii:

  1. Uah,de abia astept sa citesc lucrarile participantelor:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum...Va multumim ca ne dati o sansa tutror;)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am trimis one-shot-ul cu cateva zile in urma si nu-l gasesc pe aici .l-am tr pe adresa alexya_5rdl@yahoo.com...

    RăspundețiȘtergere
  4. Simena, imi pare rau... eu am avut ceva probleme cu mailul, chiar de aceia mi l-am si schimbat. M-am uitat de multe ori sa vad daca cumva nu mi-a scapat mailul tau, dar nu l-am schimbat. Chiar imi pare sincer rau. Nu aveam niciun motiv sa nu te bag, dupa cum ai observat le-am bagat pe toate in concurs. Sper sa ma ierti :(.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost cel mai bine asa deoarece am putut sa comparam lucrarile intre ele :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar fiecare a avut o sansa si nu se putea spune ca s-a facut diferenta chiar si ultimul one-shot (ma refere ca numar la voturi) a fost apreciat de multi, dar si primele lucrari pe podium, chiar m-au uimit voturile, deci nu a stricat 11 povesti in loc de 7.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!