joi, decembrie 23, 2010

Spiridus16

Love or Hate

Se apropie perioada Sarbatorilor, perioada in care se presupune ca toata lumea ar trebui sa fie fercitia si sa petreaca alaturi de cei dragi, alaturi de persoana iubita, dar pentru mine nu e asa. E doar un alt Craciun petrecut singura, uitandu-ma la prietenii mei cum sunt in al noulea cer alaturi de persoana iubita, inclusiv pe el, pe Edward.

El crede ca il urasc, si niciodata nu m-a considerat ceva mai mult decat colega lui. Dar eu mi-as dori ca lucrurile sa stea cu totul altfel, sa fiu eu in locul ei, sa fiu eu cea pe care o strange la piept, dar eu sunt cea care primeste jignirile. E drept si eu il jignesc, poate mai mult decat el pe mine, dar e doar un mod de aparare, un mod de a ascunde ceea ce simt cu adevarat pentru el.

Craciunul aceasta se pare ca il vom petrece iar cu totii la o cabana.Un alt chin pentru mine. Patru zile fara sa pot pleca de acolo, patru zile in care sa ii vad pe toti cat de mult se iubesc. Dar daca nu o sa merg or sa creada ca am ceva cu ei. Rose si cu Emmett se supara foarte rau cand cineva le refuza propunerile. Ei sunt ca un fel de conducatori ai grupului, ce spune unul dintre ei e sfant pentru restul. Asa ca nu imi ramane nimic altceva de facut decat sa indur tot acest calvar, si sa sper ca inima mea va iesi intreaga din aceasta drumetie.

„Hai ca nu o sa fie asa de rau...”a spus Alice in timp ce duceam bagajele la masina. „Asa ca zambeste si tu putin ca o sa strici cheful tuturor!” Doar ei contam, eu nu. Asa a fost mereu. Nici macar ea care era prietena mea cea mai buna nu se gandea cat de rau imi facea aceasta petrecere mie. Valul sarbatorilor a cuprins-o si a uitat complet de tot.

„Imi dau toata silinta Alice, dar stii ca pentru mine aceasta calatorie nu inseamna distractie ci chin. Sunt chiar masochista.” I-am spus eu pornind masina.

„Nu chiar...”spuse cu un zambet strengar.

„Adica? Oricum, ce stii tu?” am incercat, enervata, sa inchid orice discutie.

„Stiu multe... cum ar fi ca vine si Edward, dar fara Tanya, lumina ochilor lui.” A spus ironica. Wow la asta chiar nu ma asteptam. Edward o sa fie singur, si eu o sa fiu acolo...dar el crede ca il urasc si din cate mi-am dat seama el chiar ma uraste. Nici nu stiu ce prefer; Un Edward cu iubita alaturi care sa stiu ca e de neatins, ori un Edward singur care are nevoie de companie? Oricum ar fi eu tot sufar, pentru ca oricum nu va fi al meu niciodata. Viata e asa de nedreapta.

Am ajuns ultimele la cabana, iar toti au ramas sa ne astepte afara.

„In sfarsit ati aparut si voi. Credeam ca o sa ne lasati balta.”spuse Emmett facandu-ne semn sa intram.

„Pai daca era dupa Bella am fi fost oriunde altundeva, numai aici nu.” Rase Alice. Tradatoarea.

„Ce Bella iti era frica sa dai ochii cu mine?” spuse Edward facandu-mi cu ochiul. Doamne, uram cand se uita cu privirea acea sireata la mine. Simteam ca ma topesc toata si imi pierdeam sirul gandurilor, dar nu trebuia sa arat acest lucru.

„Cretinule.” I-am spus intorcandu-ma cu spatele, desi eram sigura ca oricum a observat ca m-am inrosit toata. Eu si timiditatea mea. Tot timpul ma dadea de gol.

„Gata lasati asta pe mai tarziu, acum sa vedem care e programul.” Spuse Emmett imanand la fiecare cate o lista. „asta e programul. In mare e liber, Fiecare face ce vrea, doar avem ore fixe la masa si seara pentru ca nu cred ca doreste cineva sa ramana sa doarma cu ursii.” Rase el. „Acum despachetarea si ne vedem pe partie.”

Am dus singura bagajul in camera deoarece Alice m-a lasat balta pentru o portie de bulgarit. Macar puteam sa profit de acest ragaz sa dorm si eu putin sa ma refac dupa drumul lung. Am asezat hainele la locul lor si m-am asezat sa dorm putin. Cred ca abia adormisem cand am simtit ceva foarte rece si ud pe spate.

„Ce nai..?” am sarit eu, dar am ramas fara cuvinte cand am vazut cine era langa patul meu razand.

„Asa e iarna. Ar trebui sa vii afara cu noi, sa te distrezi putin...”zambi Edward si imi intinse mana sa ma ridic.

„Esti un nesimtit!”am strigat putin derutata.

„Acum ce am mai facut? Nu stii de o gluma? Doamne esti fenomenala. Cum sa te placa cineva cu asa un temperament.”spuse iesind din camera.

Auch lovitura sub centura. Nu e corect. Eu nu sunt asa de placere. Mi-as dori din suflet sa pot sa ma comport normal cu el, dar imi este frica sa nu imi dau de gol sentimentele. Dar poate , ar trebui macar sa incerc, sa il fac sa isi schimbe parerea despre mine. Nu eram chiar o nesuferita cum credea el.

Am coborat si eu afara si m-am alaturat grupului. Primul pe care l-am tintit a fost chiar Edward. S-a intors nervos sa vada cine a indraznit asa ceva.

„Asa e iarna.” I-am raspuns zambind, imitandu-l.

„Oh nici nu stii cu cine te-ai pus.”spuse venind in fuga spre mine. Eu am incercat sa fug cat mai departe de el, dar dintr-o data a sarit pe mine si m-a trantit in zapada. Äcum sa te vad cum mai scapi.” Spuse strangandu-ma in brate.

In momentul acela am uitat unde eram, am uitat chiar si cum ma numeam. Tot ce simteam era un foc care mi-a cuprins in totalitate corpul. Niciodata nu credeam ca voi ajunge atat de aproape de el. Sa ii simt respiratia pe piele, sa ma pierd in ochii lui verzi.

„Ai murit?”a intrebat el cand a vazut ca nu fac nici o miscare.

„Nu am murit. Esti chiar idiot. Nu stii sa te comporti cu o fata. Ce eu sunt cumva minge de rugby sa te arunci asa? Da-te jos in secunda asta.”

„Auzi, tu chiar ai o problema. De ca ma jignesti mereu? Chiar atat de antipatic iti sunt? Daca da, atunci de ce nu ma eviti, sau spune-mi acum si te scutesc eu de deranj.”

„-Nu imi esti antipatic, doar ca ....” am inceput eu sa spun cu privirea in pamant. Ce explicatie puteam sa ii dau? Niciuna care sa fie considerata credibila, pentru ca oricum stiam ca sunt exagerata.

„ Cand te hotarasti sa imi raspunzi stii unde ma gasesti. Si scuza-ma ca nu te ajut sa te ridici, dar idiotii nu au asemenea obiceiuri.”

O dadusem in bara. Aceste zile erau singura mea sansa de a-i castiga iubirea si eu faceam exact opusul; ii castigam ura. Avea dreaptate, chiar aveam o problema si problema mea avea un nume.

Spre seara fiind Ajunul Craciunului, ne-am adunat toti langa brad sa vedem ce cadouri am primit si sa ne bucuram de cina. Pentru mine totul devenise din bucurie, chin din nou, pentru ca Edward ma ignora complet, Nici macar nu se uita la mine. Aveam nevoie sa fiu singura si sa ma gandesc, asa ca i-am lasat pe toti in salon si am iesit sa ma plimb. Desi era frig si intuneric, pur si simplu nu imi pasa. Vroiam sa fiu departe.

Pierduta in ganduri nici nu mi-am dat seama ca m-am indeparat mult prea mult de cabana. Am inceput sa ma panichez, deoarece nimic din jurul meu nu imi parea cunoscut si nu mai stiam cum sa ma intorc. Asta imi mai lipsea sa ma ratecesc noaptea in padure, cu lupii dand tarcole in jurul meu. Tipic mie. Speram doar sa isi dea cineva seama ca lipsesc si sa vina sa ma caute, pentru ca altfel voi ingheta aici pana dimineata.

Orele treceau, iar eu nu auzeam nici o miscare, si in plus deja nu imi mai simteam degetele. Am incercat sa imi gasesc eu drumul inapoi, dar aveam senzatia ca ma miscam in cerc, iar pana la urma am picat jos extenuata.

Dintr-odata o voce disperata se auzi.

„Bella! Oh Doamne! Aici erai.”

„Edward?” am soptit eu.

„Ce a fost in capul tau sa pleci asa de una singura? Am crezut ca innebunesc cand am vazut ca nu te mai intorci. Ce m-as face eu fara tine?” spuse luandu-ma in brate. Cred ca visam. Nu se putea ca el sa imi spuna asta.

„Glumesti nu?”

„Pentru prima data in viata ta, inceteaza cu teatrul asta. Mi-a spus Alice TOT inca dinainte sa venim aici. De ce crezi ca am venit singur, fara Tanya? Pentru ca ne-am despartit. Pentru tine. Pe tine te iubesc si speram ca zilele acestea sa ne ajute sa ne apropiem, dar nuuuuu, tu esti incapatanata si ma expediai de fiecare data cand incercam sa ma apropii. Chiar ai probleme. Cand iti place de cineva nu il jignesti, ci il iubesti.” Spuse sarutandu-ma pe frunte.

„Imi este greu sa cred asta.”i-am spus ascunzandu-mi fata in geaca lui. Nu imi venea sa cred. Ori visam, ori murisem.

„Prostuto, o sa-ti demonstrez ca e adevarat ce spun, doar daca promiti ca nu ma mai faci in toate felurile, Chiar ma doare sa stii.” Spuse razand.

Dimineata cand m-am trezit un cadou mare era pus pe pat langa mine, cu un mic biletel. ‚Pentru mica mea fiara, de la cretinul, idiotul , nesimtitul, nemernicul etc, vietii ei”. Edward nu era normal. Am deschis repede cadoul, si am ramas uimita. Inauntru se afla cea mai mare inima de plus pe care o vazusem, pe care scria ‚nu voi pleca niciodata de langa inima ta’.

„Iti place?” a intrebat Edward venind langa mine.

„E foarte frumoasa si are si caciulita de Mos Craciun... Foarte originala.” Am spus eu inca derutata. Totul era prea frumos ca sa fie adevarat.

„Te iubesc si nu trebuie sa te indoiesti de asta.”spuse si ma saruta. Inima mea o lua razna in acel moment. Credeam ca o sa imi iasa din piept. „Cine ar fi crezut ca noi doi ne iubim? Ne comportam precum soarecele si pisica, dar dupa cum vezi de Craciun chiar se intampla minuni, si cea mai mare minune e iubirea noastra. Craciunul acesta va ramane pentru totdeauna in amintirea noastra precum cel mai grozav Craciun petrecut impreuna, pentru ca am de gand sa iti dedic fiecare secunda din timpul cat ne-a mai ramas si o sa te fac cea mai fercita.” Spuse sarutandu-ma din nou.

Avea dreptate minunile exista, si pot fi chiar langa tine atunci cand te astepti cel mai putin, doar trebuie sa ai putin rabdare si ele se vor realiza.

52 de comentarii:

  1. "sa ne apropiem, dar nuuuuu, tu esti incapatanata "
    deci, la partea asta am ras cu lacrimi. mi-a placut foarte mult
    ai fost si destul de in tema, bataie cu zapada, plecari pentru craciun, cadouri miracole.
    de pana acum, lucrarrea ta imi place cel mai mult. vorbesc serios. ai redat perfect si sentimentele si comportamentele adolescentilor.
    ai ratat cam multe virgule, dar am fost asa de absorbita incat nu mi-am dat seama

    a, si sa nu credeti ca asta e lucrarea mea :)). stiu ca nu prea am avut ce sa spun rau despre ea, dar mi-a placut. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult si pentru critica si pentru incurajari:D Ma bucur sa stiu ca am reusit sa va inveselesc pe unii dintre voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. De la ura pana la iubire mai e doar un pas. La inceput chiar il credeam pe Ed nesimtit :D dar mi-am dat seama ca este o persoana minunata de cand ia bagat zapada pe spate lui Bella =)))) "Asa e iarna" de fiecare data cand aud asta imi aduce aminte si de propria mea viata, sau mai bn spus de viata tuturor fetelor=))=)))toate fetele suntem tinte ale baietilor ca Bella si Ed , ehhh ei sunt obisnuiti sa se ia de noi, dar jocul lor a fost foarte dragut, iar felul cum ia marturisit Ed lui Bell ca o place... chiar am ramas uimita , totusi mi-ar fi placut sa ii vad si pe ceilalti implicati mai mult sau nu lasa...adica acela a fost momentul lor ;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. like like like... :D ca pe facebook

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucarea ta este cea mai tare dintre toate!!
    Mi-a placut amuzamentul tau;)
    Cum spunea si IntotdeaunaSingura ,intre ura si iubire nu este decat un pas;))
    Esti cea mai tare,sincer!!!
    Meriti sa castigi!!!
    Sa nu credeti ca este lucarea mea!!!
    La fel cum Addicted to kryptonite,acestei lucrari merita sa-i aducem doar laude;)

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo! imi place la nebunie povestea:X

    RăspundețiȘtergere
  7. O lucrare specific adolescentina.
    Mie genul acesta de povesti imi plac dar ai exagerat un picut de tot atunci cand Ed si-a marturisit eterna-i dragoste pt Bella.Un pic cam prea siropos pt un baiat

    RăspundețiȘtergere
  8. Da e adevarat, cam siropos pentru un baiat, dar nu stiu...cred ca mi-ar placea sa fie baieti care fac asemenea declaratii:)) Dar nu exista, de asta se numeste si fan-FICTION:(

    RăspundețiȘtergere
  9. :))Eh...Chiar daca e prea siropos,oricum lucrarea este structurata chiar foarte bine si parca ne-a scos din acel tipar monoton,pe care alte lucrari ni l-au conturat.
    Are tot ce-i trebuie!Amuzament,personaje Twilight si a fost in tema.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu tot la parerea mea raman, ca este buna :))
    mai ales partea cu "dar tu nuuuuuuu"
    aia a fost geniala

    RăspundețiȘtergere
  11. Da.Partea aia e favorita mea:X
    Edward inceraca sa fie putin ironic si ii reuseste de minune,cu acele cuvinte.
    Ador foarte mult faza unde o intreaba daca Bella ,,a murit" :))
    Ai reusit sa pui acestea personaje,intr-o postura care eu cred ca toti ne-am fi dorit sa ii vedem asa;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai am vazut laun moment dat o repetitie , oricum mi se pare o lucrare curata. Ador ca ai scris replicile cu ghilimele , eu sunt o mare fana a cartilor englezesti , deci chiar mi se pare frumos .
    Originalitate : De la ura la iubire , stii defapt chiar este o idee comuna, dar prin felul tau de a scrie , de a percepe lucrurile ai facut-o originala. Nu stiu daca am mai spus-o pe aici , dar o spun acum .Originalitatea nu e data de idee ci de modul de o scrie . A da original este ca nu ai pus linie de dialog. E ceva iesit din comun la noi , toata lumea o foloseste , dar mai putin ghilimelele.
    Poveste : Ai creat o Bella difrita , dar totusi are si din calitatile din carte . Edward nu cred ca a fost chiar asa siropos , cred ca a fost perfect , exact felul cum ar trebui sa reactioneze un baiata cand iubeste si stie ca este iubit . Povestea ta imi aduce aminte umpic de “Hana yori dango” , nu stiu daca ai vazut acea drama japoneza( superba n opinia mea). Imi place este supeba . nu cred ca am cuvinte de rau de zis . Imi place mult modul cum este scrisa , este usor de parcurs. Plus ca ai fost in tema , adica Craciun si tot ce inseamna.
    Titlul : Mi-ar fi placut sa fie in romana , dar este bun si asa , cum am mai zis undeva ,exprima multe si totusi nimic , asta mi se pare titlul perfect .

    RăspundețiȘtergere
  13. Clopotica: Lucarea ta este cea mai tare dintre toate!!
    Mi-a placut amuzamentul tau;)
    Esti cea mai tare,sincer!!!
    Meriti sa castigi!!!
    SA NU CREDETI CA E LUCRAREA MEA!!!
    =)) E cam evident!

    RăspundețiȘtergere
  14. nue a ei ci a mea:)) Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nici macar nu o cunosc pe Clopotica, si nici pe altcineva dintre cei care au lasat comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uah,deci a ta era?:!
    Felicitari ai facut o treaba foarte buna.
    In ceea ce il priveste pe maimutoiul de sus,scuzati-mi expresia,dar o merita,nu-i problema....Se pare ca nu stie sa aprecieze unele comentarii care ti-au adus numai laude!!! :))
    El si cu cel de dinaintea lui sunt doi patetici,care n-au ce sa faca si posteaza,doara ca sa se face si ei cunoscuti pentr prostia lor:))

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) Da a mea era:)) Gaby R alias Liliac Multumesc din nou, dar de data asta oficial, pentru toate laudele si criticile aduse:*

    RăspundețiȘtergere
  17. povestea e soooper !!!! Stiu eu de ce spun asta...iar cei care nu stiu sa aprecieze frumusetea Craciulului mai bine sa se abtina.
    Gabi este cea mai tare! Povestea are de toate : caldura Craciunului , cadouri si mai ales sentimentul unei iubiri ADEVARATE! Stiu eu ce spun.
    Stefana

    RăspundețiȘtergere
  18. hannah, draga. esti cumva autoarea(spun la feminin pentru ca ai nick de fata)vre-unui one-shot de pe aici. poate este unul care are putin voturi. sau poate unul de-o proasta inspiratie? nu de alta, dar vad ca te roade ca ea are multe voturi.
    poti sa spui de one-shot-ul asta ce vrei tu, dar adevarul este ca este frumos....pentru noi, tipele astea sensibile si plangacioase. asa ca....taci si lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere
  19. Asa cred si eu ca acest personaj care lasa commuri numai sa se afle in treaba este una dintre participante(p.s. nu vreau sa invinuiesc pe nimeni si scuzati-ma daca gresec) dar nu are rost sa te toti invarti pe aici si sa jignesti diferite lucrari care sunt bune, iar tu iti pui diferite nume, uneori fiind si anonim, deci daca ai fi cineva obijnuit ti-ai lasa parerea cu tot cu nume si nu ai commenta numai la aceste one-shot-uri care unele sunt pe podium si altele cu voturi foarte multe urmandu-le.

    RăspundețiȘtergere
  20. de fapt, nu te prea pricepi. si vezi ce scri. ar trebui sa-ti verifici cuvintele inainte. jordea? serios? cauta in dex si spune-mi ce gasesti

    RăspundețiȘtergere
  21. da, poate ar trebui sa iti dai un doctorat in asta, sa scrii si tu o carte:))=))

    RăspundețiȘtergere
  22. Si app, daca tot nu stii, jordea=bat, nuia. Nu e chiar atat de dificil daca te gandesti bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  23. draga, joardea. este joarda, jordie. invata limba romana

    RăspundețiȘtergere
  24. pt anonim era comul :)) ca sa nu se inteleaga altceva:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc pentru corectie, dar asa este expresia. Oricum sunt inca un copil, invat. *Si app, dupa . vine majuscula. Si acum referitor la povestea ta, e frumoasa, mi-a placut partea in care ai descris cum "toţi copii din familia Cullen se adunase pentru a auzi povestea pe care o citea bunicul Charlie."

    RăspundețiȘtergere
  26. aia era alta poveste:)) si daca iti propui sa ma enervezi sa stii ca nu reusesti:)) doar ma amuzi :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Si mai bine, ma bucur ca te distrez:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Bine, m-am distrat. Dar acum trebuie sa merg sa fac baita asa ca noapte buna tuturor. Oyasumi! O sa ma visati la noapte in cosmaruri;) Domnul sa va aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei, şi eu învaţ. :)
    Şi apropo'....mulţumesc că ţi-ai făcut timp să-mi citeşti one-shot-ul.(Asta ca să fiu civilizată. Poţi şi tu să vorbeşti frumos. Nu văd de ce trebuie să vi aici şi să-ţi baţi joc. Dar e treaba ta)

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma bucur ca cineva in sfarsit a inteles ca e treaba mea si ca nu trebuie sa imi vorbeasca urat, pentru ca nu are niciun efect, in concluzie: sa nu se puna la mintea mea:) Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  31. am gasit* scuzati greseala.

    RăspundețiȘtergere
  32. Si cand ai zis ca te duci sa iti faci "baita" ai continuat cu "noapte buna", -de aceea am zis de ce mai esti pe aici /:)- ceea ce a fost surprinzator ca ai fost mai simtit/a ignorand nota aceea de ironie de la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  33. Povestea ta e scrisă în trei stiluri diferite. Începi prin a descrie viața ta, din prisma naratorului omniscient, deci viața Bellei, trisă, monotonă și fără dragostea lui Edward, care, după cum ne dăm seama mai t`rziu, o iubea.
    A doua parte, conținutul, în care descrii sentimentele și trăirile intense ale Bellei, plus încăpăț`narea ei de a nu-i arăta lui Edward ce simte cu adevărat.
    Și evident, finalul, în care totul se termină cu bine, toți sunt fericiți.
    Ei bine, acum să o iau pe r`nd. Greșeli, nu am văzut dec`t una, ce-i drept, eu nu prea le observ dec`t dacă sunt evidente. Modul tău de scriere, am spus, nu e stabilit încă, dar asta nu e at`t de important.
    Ce mi s-a părut puțin cam deformat, în ideea Bellei. Ea îl aștepta pe Edward să vină pe un cal alb, să o ia cu el și să-i declare iubire vejnică? Ei bine, descrierea tocmai spusă de mine nu e prea bună, mai mult pentru că mulți băieți/bărbați din lumea mondenă nu știu să călărească...
    Revenind, Bella așteaptă ca Edward să-i declare dragostea, dar fără ca ea să îi dea vreun semn. Cam asta e ceea ce voiam să evidențiez, și cam asta s-a înțeles din one-shot-ul tău.
    C`t despre declarația lui Edward de la sf`rșit, nu spun că e siropoasă, doar că asta parcă ne duce prea mult cu g`ndul la ideile lui Stephenie Mayer. Ea are obiceiul să-l descrie pe Edward ca finuț dar puternic, rafinat și romantic, dar dur și încăpăț`nat. Dar, e pură ficțiune, și nimeni nu-i poate interzice omului imaginația. Ce ne-am face fără ea?
    Ultima frază mi se pare mai mult ca o concluzie din afară, deși e în mintea Bellei.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cel mai mult la povestea ta imi place cum Edward o tachineaza mereu pe Bella,care ea desi il iubea nu vroia sa recunoasca acest lucru;)

    RăspundețiȘtergere
  35. Tachinarea dintre cei doi e adorabila iar cadoul primit de Craciun de la Ed mi-a placut vreau si eu:X:X Caciulita de pe inimioara si-o putea aseza ea pe cap si devenea si ea o Craciunita, cel putin Craciunita lui Edward.

    RăspundețiȘtergere
  36. voturi voturi voturi, dau ca nesatula!

    RăspundețiȘtergere
  37. Bella avea un mod normal de a isi exprima sentimentele, cel putin pt o fata.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pai normal zic eu, la felul cum isi arata si Edward sentimentele si daca el era tare trebuia sa fie si ea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi pare bine ca pana la urma acesta a facut primul pas , daca era dupa Bella nu se intampla asta niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  40. Iar ratacirea Bellei a fost foarte bine "ansamblata" sa zic in poveste deoarece Ed nu a mai suportat si chiar s-a ingrijorat :X

    RăspundețiȘtergere
  41. iar a aparut anonimul:(
    Eu am vrut sa-l fac pe Edward un bad boy, care este totutusi si grijuliu si romantic, cam genul de baiat pe care eu mi l-as dori :)))))

    RăspundețiȘtergere
  42. Cred ca toate fetele si-ar dori asta :P si da mi-a placut mult jocul dintre cei doi :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Si ai implicat si excursia asta sa zicem in care ai putut sa te folosesti de elementele Craciunului, zapada, iubire, miracolul ce se petrece intre cei doi tocmai in ziua asta si multe altele...
    O alegere buna:P

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca povestea asta ar fi fost scrisa de mine s-ar fi terminat cu "si apoi m-am trezit" :)) Pentru ca nu e realista, dar e simpatica si are actiune, ceea ce e bine.

    RăspundețiȘtergere
  45. da ar fi fost mai bine asa, dar cred era trista, pentru ca Bella ramanea doar cu visul ei si cu suferinta de a iubi pe cineva in tacere.

    RăspundețiȘtergere
  46. Da:) iar pe urma nu ar mai fi avut un acelasi impact asupra noastra, de aceea ne-a si placut aceasta poveste, de finalul pe care l-au avut cei doi si prin cate au trecut acesti doi "egoisti" daca ii pot numi asa:P:X:X.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!