marți, decembrie 28, 2010

Mesaj

A venit vremea dezvăluirii identităţilor celor 3 Spiridusi câştigători:
Spiridus8 - Trăistaru Loredana
Spiridus16 - Raia Cerasela Gabriela
Spiridus21 - Elena Costea

Acum, unul dintre spiriduşii câştigători, anume Spiridus21, ne-a trimis un mesaj:

"Mulțumesc mult de tot pentru premiu, dacă tot ar fi ceva de spus în toată această tevatură, aș vrea să spun că toate mini-poveștile au fost minunate, fiecare în felul ei. Cu toate aceste întâmplări, se pare că într-un final s-a decis locul 1 și locul 2, felicitări. (:

Aș vrea să dedic premiul tuturor celor care suferă de sărbători, și care nu au un loc unde să-și spună supărarea, celor care nu pot avea ceva nou de Crăciun, celor care nu știu cu adevărat ce înseamnă Moș Crăciun.

În spiritul acestei sărbători aș vrea să dăruiesc volumul 1 „Casa de sticlă” din seriaVampirii din Morganville” cuiva care merita de asemenea să câștige un loc:Addicted to kryptonite. Chiar dacă a avut câteva greșeli, ideea a fost într-adevăr foarte bună, și, după cum și voi ați spus, a fost mult mai în temă ca mine.

Mulțumesc celor care m-au votat, adminelor și sponsorilor. A fost un concurs bun, am fost într-adevăr intrigată de el.

Și, în încheiere, spun:

xoxo,miku"



Ce decizie frumoasă, nu ? Se pare că spiritul sărbătorilor într-adevăr este cu ea. Aşadar rugăm pe Addicted to kryptonite să ne trimită de asemenea mail cu adresa şi numele complet. Şi noi îţi mulţumim Miku pentru vorbele de încurajare şi ne cerem scuze încă o dată pentru problema ivită ieri.


Team Twilight Blog


7 comentarii:

  1. Intr-adevar Miku esti in spiritul acestor sarbatori si a fost un gest foarte frumos ceea ce ai facut si sunt sigura ca Addicted to kryptonie se bucura de premiul ce i l-ai oferit.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc din suflet miku. nici nu stiu ce-as putea sa mai spun. ti-am spus pe blog ce cred eu despre asta.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Te pomeni ca l-ai vrea si ala=))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma 'poman' eram doar curioasa. Nu mai sunt bine primita pe aici. Nu o sa mai deranjez atunci. :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!