joi, decembrie 23, 2010

Important!



Am publicat poveştile participante, puteţi începe să le votaţi în Sondaj-ul din dreapta pe cele care v-au impresionat cel mai mult, dar şi să comentaţi în fiecare post în care sunt puse.
După cum ştiţi, oferim un premiu special, constând într-o biografie a lui Robert Pattinson, persoanei care va acumula la numaratoarea finala cele mai multe comentarii date la post-urile legate de tot ce implică Concursul.
Atenţie! Nu vom accepta comentarii injurioase, acestea nu vor fi luate în considerare la numărare, vor fi şterse, la fel ca diverse dispute între comentatori, ce sperăm să nu fie. Încercaţi să vă spuneţi părerile într-un mod educat, chiar dacă nu sunt toate pro, fără să jigniţi scriitoarele, şi să ţineţi cont că fiecare s-a implicat, a pus suflet în ce a scris! Respectându-le pe ele vă respectaţi şi pe voi!

P.S. Am mai publicat o lucrare, participant Spiridus8, deoarece imi aparuse mail-ul la spam si acum l-am vazut. Din pacate votarile deja au inceput, nu am mai putut adauga nick-ul acolo, dar am adaugat un nou sondaj sub cel existent deja, unde cei care aleg aceasta poveste o pot vota acolo.

Acestea fiind clarificate, vă dorim lectură plăcută, şi vă aşteptăm cu drag impresiile pentru fiecare lucrare participantă.

31 de comentarii:

  1. eu nu prea inteleg cum se fac sondajele? odata scade procentajul, odata creste.
    ma puteti lamuri?

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste sondaje scad pentru ca fiecare poate sa isi modifice voturile facute, si probabil aleg alte povesti si renunta la cele bifate la inceput. noi administratorele nu putem modifica absolut nimic la sondaj. am vrut sa mai adaug o concurenta si nu am putut, singura modificare pe care o putem face e sa il stergem. o data pus in functiune un sondaj, nu se mai pot face schimbari de continut.

    RăspundețiȘtergere
  3. asadar noi nu avem nicio implicare in voturile care scad sau cresc, doar cei care voteaza si isi schimba alegerile initiale pot modifica ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana la urma cine castiga biografia?? Cel care da cele mai multe commuri sau cel care le primeste? :-/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gandeam ca urmatorul concurs ar putea fi mai complicat. De exemplu.. sa facem un filmulet cu Twilight pe o tema data :)). Ar fi foarte funny . ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm,n-ar fi o idee rea.Un filmulet,da nu cu Twilight neaparat.
    Oricum este destul de complicat sa realizezi un filmulet si am putea sa lucram in echipe de cate doi participanti,fiecare contribuind cu cate ceva:D

    RăspundețiȘtergere
  7. sau concursul poate sa fie la grafica? sa editeze cineva poze, sa photoshop-uiasca :D
    este mai usor si mai accesibil. filmuletul este mai greu
    dar cred ca tot cu twilight ar trebui sa fie. pentru ca daca si noi uitam de twilight, atunci....ce pretentie sa mai avem de la altii

    RăspundețiȘtergere
  8. Da.
    Si pozele sunt o idee destul de buna si totodata mult mai accesibila pentru participanti.
    Eu nu cred ca a uitat cineva de Twilight:))
    Ba mai mult sunt din ce in ce mai multi fani:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiti idea cu filmuletul nu e rea si cum ati si zis sa fie facut in echipa, dar daca si asa la un concurs de one-shot s-au inscris foarte ptn dar la unu cu video. Nu multi stiu sa faca asa ceva si renunta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta este foarte adevarat.Eh,oricum gasesc fetele un concurs potrivit pentru toata lumea.
    Si eu ma asteptam ca la acest concurs de one-shot sa participe,mult mai multe.
    Oricum e bine si atatea cate sunt;)
    Fiecare a vazut ce a gresit sau ce a facut bine in lucrarea.Consider ca este ok sa mai faceti un astfel de concurs pe viitor,asa poate vedem fiecare cu cat ne-am imbunatatit tehnica de lucru;))

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci asa ceva nu pot sa cred.
    Cu cat postez mai multe comentarii in legatura cu concursul si lucrarile fetelor mie mi se scad comentariile la top,nu mi se aduna.
    Vreau sa stiu ce este in neregula?!
    Va rog sa fiti serioase si sa nu mai scadeti din comentarii la top,pentru ca nu vad care este rostul!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu acum am vazut topul :)) sincer nu stiam de el si sunt impresionata de comentari, probabil sunt multi in acest moment pe blog si se mai deregleaza, :-? :-??

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu se inregistreaza ca eu am acelasi numar de la vreo 5-6 comentari date mai demult si cred ca vor urca a doua zi la cel initial si nu se inregistreaza pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Probabil:)),dar lucrul acesta se intampla doar la noi doua:))

    RăspundețiȘtergere
  15. nici eu nu vazusem topul :))
    voi dati comm-uri aici pt a castiga premiul special, sau cum era? nu :-s
    uite, jur pe roz =))
    daca e sa castig eu, vi-l dau uneia dintre voi. e bine asa?
    bafta fetele

    RăspundețiȘtergere
  16. :))
    Nu e vorba de asta..Doamne,stai linistita;))
    E vorba doar ca ba creste numarul,ba scade si tot asa....
    E cam nehotarat:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Da :)) dar oricum stiti ca asta nu se pun si numai acele comm-uri unde zici ceva legat de post si nu o vorba intre noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Krisz sau Alexya scoate-ti commurile date de aceasta persoana deoarece la multe one-shot-uri si-a batut joc si acum face la fel.
    Pe bune u chiar nu ai ce face?

    RăspundețiȘtergere
  19. Acelasi lucru il cred si eu...Nu faci decat sa strici lucrari cu niste comentarii cretine si de prost gust.
    Mai,ce se intampla cu toate comentariile...de la 57 cate aveam azi dimineata am ajuns la 35?
    Acum pe bune chiar nu mi se pare corect,sincer.

    RăspundețiȘtergere
  20. La mn a fost la fel clopotica, la toate sunt la fel :-?? nu prea este orientativ postul...creste, urca. Cum vrea el :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Da:))
    Am cam vazut:))
    Intr-adevar sunt orientative numerele de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  22. nu. eu cred ca sunt luate in considerare doar cele care au legatura cu concursurile. pareri bune. nu si daca ne repetam intr-un post, nu daca ne certam cu cineva sau cum vb noi acum

    RăspundețiȘtergere
  23. Serios, nu stiu de ce va stresati atat, pentru ca la numaratoarea finala oricum le luam pe rand si vedem care si care. Si momentan n-am sters niciun comentariu, dar atunci vor fi sterse o maaare parte care n-au nicio legatura cu subiectul concursului.
    Clopotica, aceea este o aplicatie, noi nu putem modifica nimic la ea. Daca asa calculeaza calculatorul, si nu e buna aplicatia, nu e vina noastra. Si inainte de a ne acuza pe nedrept ca am sters comentariile pe masura ce le dai, uita-te prin post-uri sa vezi daca sunt toate data sau nu ;)

    RăspundețiȘtergere
  24. Prin nu stiu ce va stresati atat, ma refeream la faptul ca tineti asa mult cont de aplcatia aceea, care e pusa doar orientativ acolo.

    RăspundețiȘtergere
  25. hellooooo !! pana la ce ORA se poate vota ??

    RăspundețiȘtergere
  26. Adica oricum noi numaram comenatriile la sfarsit din nou.
    Anonim, scrie sub numarul de voturi foarte exact cat timp mai este pana se poate vota. Acum scrie 22 ore.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!