marți, decembrie 28, 2010

Ficuri ACTUALIZAT.

Continuări:

Alexandra S. a terminat capitolul 2 din "Meditaţii la imoralitate" AICI
Miku a publicat capitolul 10 din "Love is nothing, you are everything" AICI
Simena a publicat capitolul 5, şi ultimul, din "Dependent de escortă" AICI
Dienutza a publicat capitolul 11 din "Not over yet" AICI
EDIT:
Chocoholic4ever a publicat capitolul 10 din " Next, please... " AICI
Adia a publicat capitolele 13-16 din " Foc şi Gheaţă " AICI

Fic-uri noi :

Noir şi BibbyEllen scriu un nou fic, care se numeşte "Mad people".
Rezumat:
"Să te ascunzi de restul lumii în întuneric…sau să se ascundă lumea de tine? E o introducere care te absoarbe , nu lasă loc deznodământului.. Să faci paşi spre neant, să visezi, să crezi, să speri. Herman Traugott este doctorul şi proprietarul spitalului de boli mintale Santa Maria din Zurich – Elveţia. ” pot să te simt chiar dacă nu te pot vedea” obişnuieşte să le spună pacienţilor săi. ” Hugo, puştiule, aici este casa ta, noi te iubim, să nu încerci sa fugi din nou. E un principiu la bază: albul de pe ghiocel este negrul care te păcăleşte.” îi spune băiatului care stă în fiecare dimineaţă pe banca de lângă fereastra mare. Ca şi când părul lui negru ca pana corbului reflectă maliţia din bolţi cereşti de mult căzute… Pentru el totul e într-o liberă cădere. ” Nu mă mai privi aşa!”, îi spune Dr. Traugott băiatului. ” Dar nu mă uit nicicum, tu nu ma poti vedea, esti orb!”, sună o voce adâncă, plina de repros, de parca ar ravni sa plece chiar acum, sa lase tot in urma.Interiorul îi decora exteriorul. Hugo. Hugo îi vorbea rar. Ce paradis în flăcări era lumea pentru el!"
Poate fi citit AICI

Juliette37(aşteptăm să ne trimitţi nick-ul cu care postezi, dacă nu este acesta) , scrie un nou fan fic, "Captivi în întuneric"
Rezumat: "Cand, dupa ore intregi in care a fost obligata sa stea in banca sa-si asculte profesorii indrugand verzi si uscate, este transformata in vampir, nu mai e atat de sigura ca faptul ca nu mai e om e un lucru atat de rau. Dar cand descopera ca aceste creaturi duc un razboi de sute de ani (de care, bineinteles, oamenii nici nu aveau habar), Evelyn nu mai e atat de sigura a vrea sa-si riste pielea pentru niste persoane pe care nu le cunoaste.
Asta pana cand se indragosteste de incantatorul Jake, care are un trecut infiorator.
Dar ce se intampla atunci cand parintii ei sunt ucisi de dusmanii vampirilor, si, la numai o luna distanta, Jake este omorat la fel de brutal? Va reusi ea sa treaca peste aceasta durere sau se va lasa prada dorintei de sange, in speranta ca va obtine razbunarea?"
Capitolele scrise le puteţi citi AICI

Cum am spus şi data trecută, Alexya va completa cu fic-urile primite de ea. Vă aşteptăm în continuare mail-urile cu ce aţi mai scris!

Kisses.

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!