miercuri, decembrie 29, 2010

Castigatorul premiului special

Dupa multa munca de numarat commenturi, eu si cu Krisz am aflat castigatorul premiului special. Este Intotdeauna singura .  O rugam sa ne dea un mail cu numele si cu adresa ei. 

Va multumim ca ati participat la acest concurs.

Sarbatori fericite in continuare,

Alexya si Krisz

24 de comentarii:

  1. Felicitari;))
    Aveai nevoie mai multa tu decat mine;)

    Sarbatori fericite,fetelor!
    Speram ca veti mai avea concursuri ca acestea;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari:* Un an nou plin de bucurii fetele, asta in caz ca nu mai dau pe aici inainte de anul nou :*

    RăspundețiȘtergere
  3. mai acceptase dupa un sponsor sa participe dar a ramas ca vom organiza alt concurs, deoarece pentru acesta aveam deja doi sponsori. dar dupa cum am fost judecate si facute incompetente, analfabete, incorecte, nu stim daca vom mai face curand ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu una zic sa nu va luati dupa toti fraierii si sa continuati sa faceti orice pentru a le schimba parerea unor papagali,care se inscriu sau vin pe acest blog doar ca sa faca scandal.Recunosc ca si eu am zis odata de numarul comentariilor,dar am observat care este treaba si nu m-am mai bagat.
    Incompetenti si analfabeti sunt cei care au zis aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e vorba ca facem ceva pentru a le demonstra lor, nu avem de ce, ci doar ca am ramas cu un gust amar dupa toate scandalurile. am vrut sa facem ceva frumos de Craciun si au tronat certurile, jignirile. de asta ne pare cel mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da a fost normal sa va simtiti rau si chiar am obs ca uni sunt nesimtiti in loc sa multumeasca si pt concursul asta si premile mult prea mari pt un sg concurs , ei tot nu au fost multumiti mai bn nu participau si incheiau discutia :-??
    Conteaza doar ca ati facut o treaba buna cu concursul si nu trebuie sa aplecati urechea la tot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!Urmaresc acest blșog de mult timp chiar si atiunci cand nu s-a postat foarte des etc.si de fiecare data o fac cu multa placere.Nu prea scriu comentarii caci nu prea am timp,iar acest concurs care tocmai s-a terminat nu cred ca a fost atat de usor de organizat deci prin urmare nu se pune problema ca sunteti asa cum ai descris tu ci din contra foarte responsabile si bune organizatoare.Eu una sunt foarte multumita de ceea ce ati facut si mai ales ca nu ati lasat blogul sa cada detot.Si parerea mea personala ca nu trebuie sa aplecati urechea la tot ce se spune atata vreme cat stiti de ce sunteti in stare.OKK.Gata ca deja o dau in filozofie si nu prea vreau:)va doresc din suflet sa aveti un an nou cu multe impliniri si tot ce va doriti.Cu drag Oana:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ne-am recunoscut greseala legata de sondaj, dar a fost primul concurs organizat de noi, nu aveam de unde sti, si nu suntem atotstiutoare. iar faptul ca ni s.a spus ca organizarea a fost proasta, si ca trebuia sa ne documentam inainte.. poate ne-am grabit, si cum am aflat ca au acceptat sponsori am si facut regulamentul concursului si l-am postat. pentru ca vroiam sa fie un concurs de Craciun si sa se incheie in aceasta perioada, premiile sa fie considerate ca niste cadouri.
    Se pare ca era mai bine sa asteptam si sa dureze mai mult pana sa ne decidem sa punem concursul.

    RăspundețiȘtergere
  9. multumim Oana pentru vorbele frumoase. si da, ne este prea drag blog-ul ca sa il lasam sa decada m.
    sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei care n-au stiu sa se multumeasca cu un loc sau,n-au stiu sa va aprecieze munca,chiar n-au ce cauta aici.Eu una m-am multumit participarea la acesta concurs;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hey!nu trebuie sa fiti descurajate..si mai ales ca am inteles ca a fost primul concurs organziat.Niciodata nu o sa iasa ceva bine din prima..Asa ca pentru primul a fost super..iar ceilalti ar trebui sa fie mai intelegatori.
    Sunt sigura ca la urmatorul o sa va descurcati mai bine.
    Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmm grseli face toata lumea si ceea ce sa intmplat nu a fost tocmai o greseala:)poate a fost un pic de neatentie dar nici decum greseala si daca stam sa categorisim acum oare cei care fac asemenea afirmatii cate greseli fac.Asa ca hai totusi sa gandim un pic mai ales ca vati asumat aceasta ”greseala”,nu a fost chiar asa acum inteleg ca toata lumea vrea sa castige :) dar asta e,trebuie sa fie si invinsi si asta nu este vina voastra:).Acum nu stiu daca intelegeti exact ce vreau sa spun dar cert este ca dau in voi cand nu meritati mai ales pt gestul frumos pe care la-ti facut.Cu drag Oana:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu va spun sincer.Voi faceti o treaba foarte buna si nu trebuie sa fiti dezamagite de acest lucru;).Cel frumos lucru pe care il faceti este sa promovati scriitori in devenire sau pur si simplu,povesti care au stat luni de zile intr-un sertar si merita sa fie citite;)
    Haideti fetelor,capul sus!Priviti inainte si continuati sa faceti aceeasi treaba buna;)

    RăspundețiȘtergere
  14. fetelor nu trebuie sa fiti suparate sau sa va descurajati. Niciodata nu o sa fie toata lumea multumita, asta e clar, dar marea majoritate a fost multmuita si incantata de premii si de concurs. In mare parte consider ca am si eu o parte din vina pentru scandal :( ar fi trebuit sa intru mai repede si sa renunt la premiu, dar acum parerile de rau si ca as fi putut face asta nu-si au locul. Imi cer si eu scuze pentru scandal si va rog fetelor nu fiti suparate si nu va descurajati. Va descurcati de minune cu acest blog. :* bafta in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  15. nu stiu bluegirll care participanta esti, si de ce zici ca ar fi trebuit sa renunti la premiu. multumim frumos pentru vorbele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  16. sunt eu spirdusul 16 cel cu probleme :D oricum, bine ca acum totul a trecut :D.

    RăspundețiȘtergere
  17. da, bine ca a trecut furtuna si s-au mai linistit apele, ca tare involburate au mai fost. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hmm, presupun ca decizia voastra e luata intr-un moment de cumpana. Krisz, ai dreptate, a fost un scandal prea mare si adevarul este ca nimeni nu mai merita nimic.
    Dar, cum am mai spus, concursul trebuia organizat mult mai strict. Adica doar votarea...ati vazut si voi ce s-a intamplat.

    Cat despre tine, Gabriela, spiridus 16, nu vad de ce ai fi renuntat a premiu.
    Oricum, nu cred ca acesta e un motiv intemeiat pentru a renunta la concursuri. Ar trebui sa le faceti si altora o bucurie, doar ca, presupun, va trebui sa fiti mai atente, si sa stati mai mult cu ochii pe blog. (:

    Iar acea problema cu votarea, mda, ati spus-o deja de prea multe ori, va pare rau. Oricum, nu a fost vina voastra in tottalitate. Nimeni nu-i perfect. Pentru ca e evident ca nu a-ti facut-o intentionat.



    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  20. Am vrut sa va lasam pe voi sa alegeti castigatorii, pentru a nu spune ca am favorizat noi pe cineva. Dar e evident ca in unele cazuri s-a votat doar pe cati prieteni ai in lista de mess si cate mass-uri dai, si nu pe calitatea poveştii. Asta e. La urmatorul concurs, daca vom mai organiza, vom fi mult mai stricte.

    RăspundețiȘtergere
  21. cu toate că nu a căştigat cu numărul de voturi şi aşa, mie tot mi-a făcut plăcere să particip. era un concurs de crăciun, ideea era să dăruim, să fim mai buni, and stuff. exact cum a făcut miku(îţi mulţumesc încă o dată).. nu trebuia să ne certăm pe voturi şi pe mai ştiu eu ce. unde-i plăcerea de a concura pe nimic?
    eu vă felicit, fetelor şi-mi pare rău că aţi avut neplăceri din cauza concursului. Să ştiţi că v-aţi descurcat grozav şi faceţi o treabă bună cu blog-ul

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!