marți, decembrie 07, 2010

New fan-fics

Astăzi vă voi prezenta două ficuri noi, care sper să vă trezească interesul.

Primul este unul pe care îl citesc momentan, este scris de Cathy, autoare și a fan ficului ”Almost Lover”. Poate mulți vă amintiți de ea de acolo.
Povestea se numește ” Ruleta Destinului” și îi are ca personaje principale pe Lucy și Robert.
Rezumat: ”Personajul principal este Lucia. Aproape toată viaţa ei a crescut într-un orfelinat alături de cea mai bună prietenă, Ruth, până când cele 2 au fost despărţite. Lucy a trebuit să înveţe să se descurce singură, să înceapă să capete încredere în lume, şi să înţeleagă că nu contează ce cale alegi, destinul găseşte un mod de a te face să suferi sau să fii fericit..
Acţiunea începe atunci când vechea ei prietenă, alături de care a crescut, o va vizita şi o va ajuta să plece din ţara care le-a despărţit.
”.

Cele 5 capitole le găsiți AICI

Al doilea fic l-am descoperit astăzi și mi-a atras atenția stilul și povestea, intenționez să îl citesc pe tot când am timp.
Nu știu exact cum se numește autoarea, în comentarii este semnată Twi Fan, și ficul este ”I'll Be Your Love”.
Rezumat:”“I’ll Be Your Love” este concentrat pe mai multe povesti de dragoste.
Cuplul 1:Ana, o tanara care isi cauta destinul in LA, ajunge sa se indragosteasca de Robert, un actor bine cunoscut de la Hollywood. Povestea lor pasionala nu este deloc una usoara si obstacolele ii asteapta la fiecare colt.
Cuplul 2:Alison o tanara nascuta in NY si crescuta in LA si Londra si-a intalnit marea dragoste, pe Alex, dar povestea lor nu este una clasica, impacarile si despartirile condimentand dragostea lor.
Cuplul 3: Lizzy, sora lui Robert, este indragostita pana peste cap de Sam, prietenul cel mai bun al acestuia, dragostea fiindu-i impartasita dar nici povestea lor nu este lipsita de picanterii.
Povestile se imbina prin sentimentele ce depasesc o simpla prietenie care ii leaga pe cei implicati.
”.

Cele 8 capitole pot fi citite AICI.

Aștept în cotinuare ficuri noi sau continuări, eu nu am primit până acum niciunul. Poate i le-ați trimis colegei mele Alexya.
Totodată, aștept și ce v-am rugat să trimiteți în regulă cu acea listă cu toate ficurile, pe care vrem să o realizăm.

P.S. Îmi cer scuze pentru scrisul mic și greoi, dar nu știu de ce nu îmi mai apare funcția de schimbare a Font-ului, poate Alexya va repara asta când intră, pentru că eu nu sunt așa obișnuită cu Blogspot-ul, am lucrat doar pe Wordpress până acum.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere și vă pup!

2 comentarii:

  1. Iti sunt foarte recunoscatoare Krisz ca te-ai gandit la mine...nu ma astept, mi-ai facut o mare surpriza>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Krisz,

    Aici twi_fan, cea care scrie I'll Be Your Love.
    In primul rand mii de scuze ca raspund asa greu, dar … of… nici nu-mi mai vad capul de cate am de facut. Oricum situatia incepe sa se amelioreze un pic asa, ca am profitat de ocazie sa raspund tuturor mesajelor care au aparut in lipsa mea.
    Nici nu stii ce sentiment de mandrie am cand citesc cuvintele tale :”Acum am descoperit ficul tau si am citit o parte din capitol, pentru ca atat timp am avut. Imi place mult stilul si cum asterni cuvintele, abia astept sa am si eu mai mult timp liber sa citesc cat ai scris din el.
    Am ramas uimita ca un fic asa bun nu are cititori, sau comentarii, ma rog, si as dori sa il postez pe http://fan-fic-twilight.blogspot.com ca sa fie mai cunoscut.”.
    Revenind la http://fan-fic-twilight.blogspot.com iti multumesc foarte mult pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o mie de a-mi vedea scrierile pe alte site-uri si blogului in sine pentru promovare. Nu vad nici un motiv sa-l stergi. Din contra ma simt onorata ca ti-a placut atat de mult incat sa iti doresti sa-l promovezi.
    Curand voi publica un nou capitol. Sper sa-l gasesti la fel de captivant ca si pe cele postate pana acum.

    Te pup si bafta cu blogul in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!