duminică, decembrie 19, 2010

4 zile

Vroiam sa va reamintesc ca mai sunt 4 zile pana cand primim lucrarile pentru concurs. Pentru detalii referitoare la el, daca ati uitat, gasiti AICI. Data limita este 22 decembrie si asteptam sa ne trimiteti si sa participati cat mai multi.

Totodata, nu uitati de premiul special oferit persoanei care ofera cele mai multe comentarii, atat la postarile cu ficurile alese, de peste 4 zile, dar si la orice post legat de concursul nostru si sponsorii acestuia.

Asteptam si continuari sau fic-uri noi sa postam, eu nu am primit pana acum continuarile voastre.

Kisses!


53 de comentarii:

  1. Lucrarea poate fi trimisa pana pe 22 (miercuri) ora 23:59?

    RăspundețiȘtergere
  2. da. te asteptam sa participi! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. parca era vorba de 21 dec ca ar fi ultima zi,,,pe 22 o sa se afiseze one-shot-urile,nu? asa am citit in regulamentul tau...Anna

    RăspundețiȘtergere
  4. Am prelungit cu o zi ca sa trimita mai multa lume. Noi oricum le citim cand le prmim, pe rand, si le selectam, si tot in seara aceea le si publicam pe cele alese.

    RăspundețiȘtergere
  5. deci cand e ultima zi?
    nush exact cand pot intra sa vad ca sunt ocupata sa o ajut p mami la curatenie etc
    stiti voi ....stefanik

    RăspundețiȘtergere
  6. Uah,ma bucur ca ati prelungit concursul.Ma gandeam ca nu se mai poate trimite nici o lucrare.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt curioasa daca sunt multe participante,da un nr,aproximativ.Anna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si personajele trebuie sa si arate ca cele din Twilight?
    Iar programul meu Word e unul mai vechi, deci nu stiu daca marimea literei corespunde (12 e mic rau). Puteti face un copy/paste ca sa vad si eu care e marimea 12 (presupunand ca marimea dintr-ul Word vechi nu mai corespunde cu programul nou)?
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anna este un numar bunicel de participante si speram sa fie si mai multe de atat :D.
    Eternitymayer, scrie cu ce poti... doar scrie :)).

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci maine vor fi afisate one-shot-urile alese de voi?

    RăspundețiȘtergere
  11. De abia astept sa vad lucrarile finaliste:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu Clopotica...si va urez Craciun fericit la toate.

    RăspundețiȘtergere
  13. hmm...nu trebuiau astazi sa fie afisate lucrarile ?:-? sau si astazi se mai trimit ?

    RăspundețiȘtergere
  14. ahh gata scuze, scuze eu sunt cu o zi inainte =))) am crezut ca e joi, nu stiu de ce :| =)) :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu esti singura care este cu o zi inainte:D

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am fost toata ziua cu ochii pe blog;))

    RăspundețiȘtergere
  17. Anuntasem si cateva prietene sa fie azi cu ochii pe blog;))

    RăspundețiȘtergere
  18. mda, stiu, faza e ca de cand am intrat in vacanta eu numai stiu in ce zi ma aflu =))

    RăspundețiȘtergere
  19. ma rog, maine le pune, deci... o sa vedem, eu acum sunt curioasa de cine castiga:)) adica de scriitoare :">

    RăspundețiȘtergere
  20. Eh,oricum dupa parerea mea toate cele 7 lucrari sunt castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Fiecare scriitoare are un mod aparte de as scrie compoztiile:D

    RăspundețiȘtergere
  22. eu nu gandesc ca tine, adica nu stiu fiecare scriitoare are un mod aparte de a scrie asa cum ai spus tu, dar totusi exista o diferentiere intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  23. In plus, depinde si de persoana care citeste, doua lucrari nu pot fi bune in acelasi timp, comparate da, dar atunci cand faci asta vei vedea ca exista acea minuscula diferenta intre locul 1 sa zicem si locul 2.O alta persoana -avand un alt gust, dupa cum vezi- are o alta opinie proprie, o alta imaginatie, asa cum suntem noi doua :)) ne contrazicem. Vezi? Fiecare cum crede=))

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu una mi-am spus punctul de vedere,nu ma contrazic cu nimeni si sunt de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu ma refeream doar la faptul ca toate cele 7 lucrari care vor fi alese sunt castigatoare in felul lor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi pare rau ca ai inteles gresit mesajul meu.Am inteles doar ca nu-ti place sa fii comparata cu nimeni.E ok,pentru ca si eu sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si eu ma aflu printre participante,iar daca maine eu sau oricine altcineva nu se va afla printre finaliste inseamna ca mai trebuie sa lucreze;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu zic ca n-are rost sa mai continui!E de ajuns doar sa le urez tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mda dar tu ai luat mesajul meu in rau si te-ai simtit ofensata.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am comparat 2 lucrari analizate de 2 observatori diferiti si ma rog...

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca tu vrei sa o tinem asa pana maine :))):)) am dat si ca exemplu pe noi, deoarece ne contrazicem, presupun ca tu ai vrut sa continuam asta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Deoarece asta am spus eu in commul meu de sus si te-am mai rugat daca e sa citesti cu atentie ce zic inainte sa ataci, "asa cum suntem noi doua :)) ne contrazicem. Vezi? Fiecare cum crede=))" vezi? eu am zis ca fiecare crede ceva si fiecare alceva dadu-ne exemplu pe noi 2 , iar tu apoi ai revenit imediat dupa cu asta "Eu una mi-am spus punctul de vedere,nu ma contrazic cu nimeni si sunt de acord cu tine." aici te-ai cam contrazis cu tine, ai zis ca ti-ai spus spus punctul de vede si eu ti-am spus ca nu pot avea aceleasi persoane acelasi punct de vedere, apoi ai zis ca esti deaord cu mine ceea ce....off..

    RăspundețiȘtergere
  33. Gata, gata, gata :)) hai sa incheiem cu asta :)>:D< deci amandoua stim ce vrem, (suntem 2 luptatoare) :P:) asa deci am terminat, nu ne mai abatem de la subiect, cu siguranta acum nu e bn sa ne spalam rufele in public (ehhh sti cum se zice) :))

    RăspundețiȘtergere
  34. mai sus e parerea mea dar mi-a aparut ca anonim :-? ma rog...

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu una nu m-am simtit ofesanta cu nimic,pentru ca nu am pentru ce sa ma simt.

    RăspundețiȘtergere
  36. Sincer,am luat doar pur exemplu,pe care tu l-ai inteles gresit.Nu cred ca am facuyt nimic rau,dar asta este:))

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamne hai sa terminam o data cu asta =)) sa nu o mai tinem lant.

    RăspundețiȘtergere
  38. Consider ca o persoana inteligenta nu se preteaza la comentarii care n-au inteles sau care sunt pline nu stiu ce cuvinte sau expresii care par sa fie ofense.

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu cred ca acest blog nu este facut pentru comentarii invidoase sau alte chestii.

    RăspundețiȘtergere
  40. Noi transformam postul acesta intr-un chat, eu am incheiat subiectul de mult, daca vrei sa continui treaba ta mi-am spus parerea , lumea a inteles (ca noi ne-am spalat rufele in public si avem un lung dialog mai sus)si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  41. Singura care face acest lucru esti tu.Oricum stiu ca acest lucru il faci doar pentru acea bigrafie si incerci sa te lungesti cu niste comentarii aberante si prostesti,care nu-si au rostul
    .Eu una nu am facut altceva decat sa dau cateva raspunsuri care ar fi putut ajuta,sau mai stiu eu ce.Dar asta este,adaca am ajuns sa ,,sa ne luam la bataie" si pe bloguri,inseamna ca numai scriitoare de calitate nu suntem noi.
    Si cu asta am incheiat.Discutiile mele vor fi strict pentru concurs si nu voi mai da curs...la toate prostiile spuse.
    As dori ca toate comentariile care alcatuiesc aceasta cearta sa nu fie luate in cosiderare de catre fetele care organizeaza concursul si sa fie anulate

    RăspundețiȘtergere
  42. As dori fetele care organizeaza acest concurs sa nu ia in cosiderare pentru concurs,acele posturi,ci decat cele care sunt strict legate de concurs.
    Sper sa luati in considerare rugamintea mea!
    Oricum,eu una imi cer scuze daca am gresit cu ceva,dar asta este.
    Eu imi sustin in continuare parerea ca toate participantele sunt castigatoare,prin faptul ca au realizat ceva intr-un timp relativ scurt.

    intotdeaunaSingura,poti sa vorbesti cat vei dori tu;),eu oricum nu ma simt atacata de tine si sincer toata chestia asta ma amuza teribil;)

    RăspundețiȘtergere
  43. Asta le cer si eu lor, daca citeai raspunsurile care le-am dat la un alt post, de aceea la fiecare raspuns de al meu la fiecare comm indiferent la ce post legat de "concurs" u ar trebui sa imi dai raspunsul sris in 4-5 fraze, asa am facut sa vedem cand unde avea sa tina, cred ca ti-ai dat seama si singura de ce am vrut sa spun aici si te poti uita la raspunsurile mele pe care le-ai comentat in 7 comuri si da mi-as dori aceea biografie a lui rob, dar nu pe seama unor commuri ce nu sunt legate de postul respectiv, mai bine zic o cearta,
    Sa sti in caz ca ai lipsa de memorie acest subiect am incercat sa il incheiei de mult dar de fiecare data trebuia sa dai alta replica si sa aduci asta in discutie, ai degand sa continui bine, doar intr-un singur lucru sunt de acord cu tine ca acesta discutie a noastra sa nu fie numarata in "acest concurs pt acea carte" si daca se poate si sterse nu ma deranjeaza, dar ti-am spus si iti mai zic nu te privi in oglinda dand vina pe mine, nu incerca sa arunci totul pe mine, asta nu face alceva decat sa arati cat de falsa poti sa fi, iar sa fac asta pentru o carte...gresesti persoana nu sunt o persoana lipsita de caracter, fara personalitate, nu sunt atat de batuta in cap si de "pupincurista" incat orice zice celalt ar trebui eu sa aprob. Nu ti-a convenit ca nu am tacut din gura in fata ta ?Vroiai sa stau ca o proasta si atat? Imi pare rau dar sunt parerile mele. Iar faza cu eu lungindu-ma cu niste commentari aberante? Totul a inceput de cand am deschis subiectul cu LEDA nu aveam nimic cu tine, erai ca oricare alt commentator, dar apoi bagandu-te in discutie cred ca a aratat ca ti-ai dorit aceea biografie:)) lungindu-te, eu le intrebasem pe fete, dar u ar trebui sa dai 7-8 commentari in care imi "explicai" exact aceeai fraza si sa te bagi si am si precizat asta ca eu le-am intrebat pe ele in caz ca stiu ceva, iar subiectul la postul asta s-a lungit de cand pe baza opiniei diferite pe care eu am sustinu-to la fel si tu in continuare a mai fost un post acela cu cartea pe care o citise prietena ta, dar cred ca iti explicasem prin 3 commentari ca stiu si eu despre ce e vorba dar doresc sa aflu ceva mai mult, iar tu "cartea e ok" si iar ai zis "a citit-o o prietena de a mea" si iar si iar , dar daca am incercat sa iti explic ca STIU, GATA! AM INTELES! eu am intrebat pe cineva care sa imi zica ceva mai mult dar ar trebuii sa te bagi tu spunand de fiecare data ca "e ok" u o tine-ai pe a ta ( sti proverbul ala? "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face") deci zi-mi si mie care dintre noi s-a bagat in "seama" prea mult?
    In fine, Krisz si Alexya, stergeti aceste commenturi sau nu le luati in considerare, mai bine stergeti-le si atat. Chiar nu am chef sa incerc sa mai explic nimic din moment ce asta am incercat sa fac mai toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  44. Mai,fata mea,pe mine nu ma intereseaza aceea bigrafie,pentru ca am deja una acasa,primita cadou,chiar ieri.Si da intr-adevar poata ca imi mai doream una pentru o foarte buna prietena,pe care vroiam sa o surprind cu ceva placut.
    Eu nu am venit pe acest blog sa ma cert cu tine si nici sa-ti citesc polologhiile de 100 de pagini...Nu vreau sa obosesc prea rau.Prefer sa-mi pastrez energia pentru concurentele de maine.Oricum nu ma incalzeste cu nimic,ca imi scrii pomelnice,ca stiu ca acolo sunt scrise pure tampenii.Deci singura cu chef de cearta tu ai fost si am vazut acest lucru inca de la inceput de cand am inceput sa postez aici.Scuze,daca ai crezut ca iti fac concurenta:))
    Eu nu concurez cu nimeni,pentru ca am incredere in propriile forte si stiu de ce sunt in stare,iar tu n-ai facut decat sa te simti ofensata de un comentariu in care am comparat 2 scriitoare.Nimeni nu este perfect!!!!!!!!!!
    Cum ti-am spus....pana acum n-ai stiut sa zici decat prostii,iar pe mine nu m-ai incalzit cu nimic.Ba chiar mai mult mult,mi-ai facut ,,pofta" sa ma apuc sa lucrez la o scena din romanul meu;)),la care ma chnui de 2 zile sa gasesc ceva si acum reusit!!!;)
    Haios,nu?
    Eu oricum,zic sa incetam cu toate acestea ca nu-si au rostul,parerea mea.Am incheiat subiectul si de acum nu mai raspund la nimic ce nu este legat de concurs.In cazul in care va dori sa afle cineva ceva,voi raspunde cu cea mai mare placere,sau daca va avea nevoie de vreun sfat in legatura cu ceva sunt de asemenea disponibila.
    Daca este sa fi aleasa maine,eu iti urez succes!!!Sper sa castigi ceea ce iti doresti;)

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa sti ca nici macar nu m-am inscris in concurs 8-| :)) Si sa sti ca nu sunt atat de ipocrita sa zic ca "nu-mi doresc cartea, nu imi place ca bla bla bla....mi-e indiferenta "chiar mi-o doresc dar nu asa, pe bune, decat sa fie luate in considerare aceste commuri mai bine ar scoate concursul si gata, sau le-ar sterge, sunt diferite metode:). Frate pe bune nici tu nu sti ce vrei :)):)):)))De cate ori am propus sa incheiem subiectul iar tu continui?:)):)) Ma rog, imi pare rau ca ceea ce am spus mai sus chiar nu te-a afectat "sa sti ca asta am vrut, am vrut sa te fac sa plangi :-j" =)) doamne pe lumea asta numai minuni se intampla =))

    RăspundețiȘtergere
  46. In sfarsit au trecut cele 4 zile de concurs si mai este doar foarte putin pana cand concursul se incheie.Sunt super nerabdatoar!:D

    RăspundețiȘtergere
  47. Pai concursul acum s-a incheiat in sfarsit iar noi am avut ocazia sa citim niste frumoase povesti de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  48. Sa nu uitam de efortul dat de fete, sunt chiar surprinza de voturile poll-ului si de felul cum oameni au apreciat cea mai buna lucrare. Mai organizati astfel de concursuri deoarece cele de felul acesta sunt cele mai reusite:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!