vineri, septembrie 04, 2009

Hazard Games

Reflectaţi o secundă la următoarea situaţie: un nou continent, un nou oraş, o altă lume – descoperită prin intermediul unei burse de studiu. Cum sună? Înfricoşător, interesant? Cum credeţi că a fost pentru ea?Ajunsă pe tărâmul natal, pe locul de unde aparţinea, dar de care nu s-a bucurat mult,acest loc nu a mai avut nici o rezonanţă la sosire pentru ea. De ce? Pentru că a venit dintr-o lume cu totul diferită, cu alte principii, alte valori.După o perioadă grea de adaptare, lucrurile în sfărşit luau un curs firesc şi liniştit, când într-o zi o serie de circumstanţe încurcate şi amuzante o pun într-o cu totul altă situaţie.Cum aţi reacţiona dacă aţi nimeri într-un loc în care sute, poate mii de fete ar dori să aibă aceeaşi şansă ca tine? Norocoşi,nu? Nu şi ea. Sau dacă aţi întâlni un actor foarte iubit din Twilight? V-aţi simţi în al nouălea cer, nu? Ea..nu.De ce? Pentru că e complicată şi e diferită. Dacă într-un sens bun sau nu, e alegerea voastră. Cert e că nu poţi fugi de atracţia puternică, de completarea care o găseşti în el, şi el în tine. Pe scurt, nu poţi fugi de dragoste. Şi asta,împreună cu multe alte lecţii împortante va învăţa şi Kitty.Dar.. nimic nu e uşor. Situaţii complicate, răsturnări de situaţie, persoane care interferă în calea destinului şi un mare adevăr care o va schimba complet.
În final va afla că toate au fost jocuri ale sorţii, şi acea zi a fost definitoarie în descoperirea sensului adevărat al ei.Al destinului.Întrebarea este: Face el parte din acel destin? Vor rămâne împreună?Rămâneţi aproape şi veţi afla.. Aici gasiti primele 3 capitole scrise de Krisz pareri?

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!